>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

UK Open 2025

Dr House 128K

Dr House

Znawca - Lekkoatletyka
Startujemy z UK Open.
Dziś popularnym kierunkiem są zwycięstwa Doma Taylora z Lennonem @1,40, Harryssona z Bajerem @1,35, Boultona z Kalterem @1,40.
Uwagę zwrócił także Charlie Manby @1,83 i Van Schie @1,50
Znaczne spadki kursów na Sykes'a z Roelofsem @1,40.
Jak dla mnie ciekawe opcje to zwycięstwa Greaves, Białeckiego i Labanauskasa odpowiednio 1,66, 1,83, 1,80.
Ktoś coś? 🤔

Edit:
Miało być na czuja a tu się okazuje że jest wielki niefart: https://www.efortuna.pl/ticketdetai...WPFVyklYH-x5RLSjWW0na5IpTazIzwpsHD0&source=SB

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1067
Kaldui 367,1K

Kaldui

Znawca - Dart
Mensur Suljovic vs Williams O'Connor
O'Connor więcej 180-tek @1,52
O'Connor wygra i więcej 180-tek
@2,31

Lubię Mensura, ale w dzisiejszym meczu będę trzymać kciuki za Willego. Dał nam 2 dobre, równe mecze (średnia 98, 10 maxów). W tym roku pokazał nam się już na scenie ogrywając Crossa w Masters. Powolny styl Mensura nie powinien mu przeszkadzać, bo sam nie jest najszybszym graczem. Myślę, że dłuższy dystans też przemawia na jego korzyść, bo jest równiejszy. Chociaż Suljo zaliczył 2 legi z rzędu z 12 lotką - też będzie groźny.

Connor Scutt vs Damon Heta
Scutt więcej 180-tek @1,833:3 :(
Heta trochę stracił skuteczność w maxowaniu. Scutt pokonał Price'a, który prawie zaliczył spektakularny comeback. Scutt już od jakiegoś czasu pokazuje się z dobrej strony i myślę, że to kwestia czasu aż zrobi jakiś ćwierćfinał / półfinał w TV. Może w UK Open przy dobrym losowaniu? Heta jest w jego zasięgu.

Luźne typy:
M.Smith @1,58
Wade powyżej 3.5 180-tek @1,65 3

Wszystkie kursy z fortuny

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +764
Do góry Bottom