>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UK Championship - kwalifikacje (23-30.11.2009)

Status
Zamknięty.
pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Ze względu na to, że spóźniłem się z analizą, bo sportingbet wczoraj długo wystawiał ofertę, krótko: grałem na Doherty&#39;ego, Higginson&#39;a, Drago i Hamilton&#39;a.
Co do wyników zgadzam się, jak na razie dość niespodziewane wyniki, gram również niższe stawki.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Pewniaki na sobotę nie zawiodły. Zarówno Doherty jak i Gunnel bez problemów awansowali do kolejnej rundy eliminacji.

Wyższe kursy, przeciwnie do pewniaków, tym razem zarobić nie dały. Pettman bardzo słabo zagrał w meczu z Tomem Fordem, a Tony Drago mimo wyrównanego pojedynku z Markiem Davisem musiał przełknąć gorycz porażki.

Jutro kolejny etap drogi do Telford. Tym razem dla odmiany zamieszczam ofertę z BWIN bo w końcu i ten bukmacher wystawił ofertę z kwalifikacji doUK Championship.

Wartymi gry typami wydają sie być bety na Milkinsa (1.75) i McLeoda (1.80). Obaj Ci snookerzyści są po prostu w świetnej formie. Ich rywale, mimo, ze wyżej notowani, wręcz przeciwnie. Wydaję mi sie, że aktualna dyspozycja będzie mieć w tych pojedunkach decydujące znaczenie i w obu wygrają zawodnicy będący obecnie &quot;w gazie&quot;. Na dokladkę Dott, który co prawda ostatnio gra słabo, ale z takimi rywalami po prostu musi wygrywać. Kurs słaby (1.30) ale do podbicia AKO idealny.. ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Wczorajsze wyniki bez większych niespodzianek.

Co prawda odpadł Milkins no ale Lee jeśli gra na swoim poziomie to nadal jest bardzo groźny. Awans do UK Championship uzyskali: Greene, Dott, McLeod, Lee, Dune, Lines, Bingham i Holt. Dziś do tej ósemki dołączy kolejnych ośmiu snookerzystów, którzy już za 5 dni rozpoczną zmagania w Telford.

Oferta Sportingbet na dzisiejsze pojedynki kwalifikacyjne:

Kursy ciekawe, ale pojedynki, jak już zdążyliśmy się przyzwyczaić w tych kwalifikacjach bardzo trdune do wytypowania. Ten pojedynek otwiera drogę do Telford i każdy zagra na 100% swoich możliwości.

Typ na Doherty&#39;ego po takim kursie jest interesujący. Cope dobry gracz, ale Irlandczyk jest w niezłej formie i ma szansę na wygraną. Mecz na pewno łatwy do typowania nie jest, ale po lekko zawyżonym kursie opłaca się na Kena zagrać i cieszyć po jego ewentualnym zwycięstwie, że stary, dobry Doherty powraca do światowej czołówki.

Nie wiem co zrobić w przypadku rywalizacji Steve Davisa z Michaelem Judge. Davis ostatnio zajmuje sie wszystkim prócz graniem w snookera, ale ze słabym Judge powinien wygrać. Prawda jest jednak taka, że tu może być nawet 0-9 dla tego mniej znanego snookerzysty. Kilka postów wyżej już pisałem co sądze o postawie starszych graczy i nadal się tego trzymam, dlatego tego meczu grać nie będe.

Zagram natomiast na Toma Forda. Dawno nie widzieliśmy tego gracza w pierwszej rundzie turnieju rankingowego, a teraz jest ku temu ogromna szansa. Rywalem &quot;Pana Samochodzika&quot; jest Barry Hawkins, który kompletnie nie przekonuje mnie od początkeu tego sezonu. Kurs 2.50 na pewno jest w takim wypadku dobry i do dubla z Dohertym wydaję się wręcz idealny.

Pewniakiem ostatniego dnia kwalifikacji wydaje się Liang Wenbo, który powinien spokojnie ograć mniej znanego White&#39;a - Michaela. Kurs 1.30 można zagrać na podobnej zasadzie co wczoraj typ na Dott&#39;a czyli jako podbicie AKO.

Reszta pojedynków dzisiejszego dnia moim zdaniem kompletnie nie do obstawiania.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Zakończyły się eliminacje do turnieju UK Championship.

Z moich wczorajszych typów zawiódł tylko Doherty, który po dobrym początku meczu z Cope&#39;m później zaczął grać coraz słabiej i przegral 6-9.
Awansowali natomiast typowani przeze mnie Tom Ford i Liang Wenbo.

Do ósemki, która w niedzielę zapewniła sobie awans dołączyli prócz wspomnianych wcześniej Cope&#39;a, Wenbo, Forda jeszcze Walden, Stevens, Hamilton, Trump i Davis.

Turniej UK Championship rozpoczyna się w sobotę i potrwa dziewięć dni.
Forumowy temat na zawody w Telford zostanie założony dziś wieczorem.

Dziękuje wszystkim za zaglądanie i pisanie w temacie kwalifikacji UK Championship.. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom