>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UK Championship - kwalifikacje 23.11-1.12.2009

Status
Zamknięty.
michau 84

michau

Forum VIP

12BET.com Snooker’s UK Championship

Za kilka dni rozpoczynają się kwalifikacje do jednego z bardziej prestiżowych turniejów w sezonie jakim jest UK Chamipoship. W tym roku pieczę nad tym wydarzeniem objął bukmacher 12bet. Rozgrywki będą trwały od wtorku 23 listopada aż do pierwszego grudnia, żeby 4. grudnia mógł wystartować turniej główny. W kwalifikacjach bierze udział aż 80 zawodników. Będą zmagać się w czterech rundach. Link do drabinki: klik

Oferty jeszcze nie ma, ale kiedy się pojawi, wrzucę ją na pewno. Zapraszam do dyskusji;)

batata 12

batata

Użytkownik
http://www.oddsportal.com/snooker/united-kingdom/uk-championship/
Fajny kurs na Jamesa Wattana, który powinien sobie poradzić z norwegiem Maflinem. Spodziewałem się wyższego kursu na Jamie Jonesa, 1,25 trochę mało. 1.14 na Xiao z Evans wygląda jak 14% lokata. Mam nadzieje, że jakieś handi się też pojawi. Z innych meczów na pewno warty spróbowania Kachaiwong i może Thanawat, chociaż nie wiadomo jak młody zawodnik poradzi sobie z tak długim meczem. W PTC prezentował się nieźle i jak już przegrywał, to 3:4. Wszystko zależy od jego psychiki, bo umiejętności ma większe niż również młody Woollaston.
Ja osobiście czekam na ofertę Sportingbet albo innego bardziej znanego bukmachera, bo w Paddy Power konta nie posiadam.
E:

Otrzymane punkty reputacji: +4
waclaw-65884 360

waclaw-65884

Użytkownik
Witam.
Na jutro wydaje się do grania :
Wattana . Liu Chuang
Taki dubelek ode mnie na jutro. Dwaj faworyci według mnie którzy nie powinni odpaść już w 1 rundzie. Byłoby to dla mnie ogromne zaskoczenie.
Czekam na jakieś typy od moderatora oraz pozostałych .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom