>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

UK Championship 2024 (23.11 - 1.12.2024)

P 43,3K

pieniazek

Użytkownik
Jak dla mnie dzisiaj mecze bez wyraźnego faworyta. Lepiej chyba zagrać +8,5 ewentualnie+9,5 niż szukać tutaj nie jako na siłę wygranego.
Allen z racji doświadczenia jest faworytem ale patrząc na poprzednią rundę to już tak kolorowo nie jest i chińczyk może pomęczyć trochę Irlandczyka.
Wczoraj Williams pięknie przegrał wygrany mecz.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +719
louisarmstrong 1,5M

louisarmstrong

Użytkownik
Podobnie jak kilka dni temu Ronie , cz Selby .Trzeba przyznać snookerzyści to sympatyczna , zgrana paka jak chcą to wydrukują co zechcą

V 106K

vuvuvu

Użytkownik
Podobnie jak kilka dni temu Ronie , cz Selby .Trzeba przyznać snookerzyści to sympatyczna , zgrana paka jak chcą to wydrukują co zechcą
:cool:
Post automatycznie złączony:

Jak dla mnie dzisiaj mecze bez wyraźnego faworyta. Lepiej chyba zagrać +8,5 ewentualnie+9,5 niż szukać tutaj nie jako na siłę wygranego.
Allen z racji doświadczenia jest faworytem ale patrząc na poprzednią rundę to już tak kolorowo nie jest i chińczyk może pomęczyć trochę Irlandczyka.
Wczoraj Williams pięknie przegrał wygrany mecz.
Wczoraj przy 3-1 dla Robertsona żałowałem że nie pograłem +9,5 frejma ,ale po meczu już żal minął :D Tenturniej ma super format ,da stoły dwia sesje ,tylko wyniki nie takie jak dla mnie.

V 106K

vuvuvu

Użytkownik
Anda Z. - Bingham S. 2
Wakelin C. - Wilson K. 2
Fortuna ako 2,44 Bingham zaraził się od Wiliamsa :rolleyes:

Bingham po wygranej z Williamsem jest napewno silny i pewny siebie. Powinien poradzić sobie z Chińczykiem. co do drugiego meczu to ma on pewnego faworyta i jet nim Wilson.

Ostatnia edycja:
P 43,3K

pieniazek

Użytkownik
Kurs na Higginsa ponad 3,20 chyba wszędzie w starciu z Trumpem dla mnie wygląda wyśmienicie. Myślałem że tutaj będzie 50/50. Pierwsza runda zdecydowanie na korzyść Higginsa. Wyższy % skuteczności, lepsza hra taktyczna mimo że rywal nie postawił trudnych warunków. Trump nie jest w swojej najlepszej formie. Dziwia mnie takie kursy. Z miłą chęcią gram i polecam obrać kierunek na Johna Higginsa.
Nawet +2,5 handi jest po dobrym kursie do jakiegoś kuponu.

Ostatnia edycja:
Shl00 137,4K

Shl00

Użytkownik
Anda
Higgins +2,5

W pierwszym meczu faworytem.po pierwszej rundzie musi być Chińczyk. Grał bardzo dobrze... dołożył breaka 147... po drugiej stronie Bingham, który wyglądał fatalnie... wygral tylko dlatego że Mark był jeszcze słabszy. Oglądałem całe spotkanie i dzisiaj nie sądzę żeby Anglik mógł wejść na poziom Chińczyka... może zmiana sukna, będzie dla niego jakimś handicap, ale i tak wybieram Anda.

W drugim meczu zgadzam się z przedmówca... Trump słabo wyglądał, od jakiegoś czasu nie gra dobrze, ale nie może to dziwić bo od poczatku sezonu trzymak formę... jest tylko człowiekiem 😀
Z kolei John bardzo dobra pierwszą rundą i właśnie po niej jest wymieniany w roli faworyta na równi z Lisowskim... Handicap +2.5 raczej bezpieczne. Można próbować agresywniej w singlu po wyższym kursie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1748
louisarmstrong 1,5M

louisarmstrong

Użytkownik
Barry Hawkins v Shaun Murphy
Shaun Murphy over 1.5 [/ICONMINUS]setki w meczu kurs 3.25 Ladbrokes
Hm ryzykownie bo Murphy dosyć dawno nie wbił dwóch setek w jednym meczu , ostatni raz w połowie września w meczu z Jamie Clarkiem ale Hawkins dzisiaj wysoko postawi poprzeczkę , po tym jak wyrwał kilka freamów w poprzednich meczach z Osullivanem i Gilbertem lepiej go nie dopuszczać do stołu.Obaj wbijali po 2 setki a mimo to przegrywali mecze.Ostatnio Barremu 3 setki wbił Kuren Wilson i Scot Donaldson i to wystarczało do wygrania meczu.
Ryzykownie ale wydaje mi się że obaj powinni tu dać z siebie wszystko.Walka o pólfinał a w nim zwycięzca spotka Marka Allena bądz Lissowskiego więc moim zdaniem szanse są nawet by powalczyć o finał.
Hm za drobne! zagram też
Each Player Over 1 Century kurs 10.50 williamhilll

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +994
Shl00 137,4K

Shl00

Użytkownik
Trump vs Anda
Anda +2,5
Lisowski vs Allen
Over 9.5

W dalszym ciągu przeciwko Trumpowi... wczoraj wyratowal się, ale umówmy sie... John podał mu pomocna dłoń. W całym.meczu jak i w tej ostatniej partii sporo niewykorzystanych szans przez Szkota. Z kolei Chincy... no cóż... nie spodziewałem się że Bingham postawi taka formę na wczorajszą rozgrywkę. Niemniej Chińczyk odrodził się i to powinno zaprocentować dzisiaj.

W drugim meczy spodziewam się walki do końca bo obaj w dobrej formie. Zwłaszcza Lisowki który zachwyca. Jeśli wytrzyma mentalnie to może pokusić się o kolejna rundę.

psotnick 973,6K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
No, Anda "wymiata", dawno nie widziałem tylu zer w statystykach jednego zawodnika. Niby tylko 4 frejmy, ale to i tak rzadko spotykane.
Chyba po wczorajszym odwróceniu meczu z Binghamem z 1-5 na 6-5, teraz chce mieć jeszcze większy dystans do odrabiania. Tylko że Trump to nie Bingham.
Wydaje się więc że idzie na 6-0 dla Trumpa.

20241129_150631.jpg

Co do wieczornych meczy to idę w stronę Lisowskiego. Wygląda bardzo dobrze, ofens wiadomo, z tego jest znany, ale też defensywa na wysokim poziomie, co dobrze było widać w meczu z Selbym. Allen daleki od swojego optimum, a nawet średniego poziomu, co też dobrze widać w jego ostatnich występach.

Jack Lisowski - Mark Allen
Handicap frejmowy: Jack Lisowski (+1.5) @ 1.68 3-6
Zwycięzca: Jack Lisowski @ 2.18
Betfan

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1419
act 16,3K

act

Użytkownik
Ale mnie Hawkins z Murphym załatwili...tyle wysokich podejść i nie zrobili drugiej setki...
Na mecz Allena proponuję setkę obu graczy po 2,5.
Mecz powinien trochę potrwać i liczę na wysokie breaki z obu stron

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1406
Shl00 137,4K

Shl00

Użytkownik
Trump 1
Hawkins vs Allen
Over 9.5

Po tym co zrobił wczoraj Trump poprostu trzeba zmienić front i zagrać na niego. Ten mecz z Anda stał w jego wykonaniu na jakimś kosmicznym poziomie... przypomniał mi się Trump z czasów gdy zdobywał mistrzostwo świata... rewelacyjna gra. Chińczyk nic nie był wstanie zrobić... co do Wilsona to nikt go tutaj poważnie nie sprawdził. Wydaje mi się że gra trochę slabiej niż jeszcze kilka tygodni temu. Trump przegral z nim dwa ostatnie finały... myślę że będzie mocna żądzą rewanżu.

W drugim meczu spodziewam się sporej walki I może nawet ostatniej partii. Hawkins gra naprawdę dobrze i od pierwszej rundy odprawia głośne nazwiska. Z kolei Allen... wczoraj siła spokoju i wyrachowaniem odprawił Lisowskiego, który notabene jak zawsze nie wytrzymał ciśnienia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1744
Pablito91 1,2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Hawkins handicap +1.5 frejma @1.71 fortuna
Drugi Półfinał mistrzostw Zjednoczonego królestwa. Zmierzą się Barry Hawkins z Markiem Allenem. Pierwszy w tym roku Półfinał Barrego Hawkinsa. Idę w jego kierunku, gdyż widać, że jest w formie w tym turnieju. Odprawił lepszych rywali aniżeli Allen. Będzie to spotkanie leworecznych zawodników. Idę w Hawkinsa również dlatego, że wygrał z Markiem 2 ostatnie pojedynki chociaż nie był faworytem. Dzisiaj również przystępuje w roli underdoga. Myślę, że z dnia na dzień bardzo dobra dyspozycja nie uleci i na prawdę jest w stanie zameldować się w finale. Myślę, że będzie chciał wykorzystać swoje 5 minut, które od dawna nie miał. Podeprę się handicapem, czyli zakład będzie wygrany jeżeli Barry ugra 5 frejmów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +910
Pablito91 1,2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Pierwszy wygrany frejm : Trump @1.64 superbet gładko poszło:)

O 14 startuje finał UK Championship. Zagrają Trump z Hawkinsem. Tak jak wczoraj szedłem w kierunku Hawkinsa tak dzisiaj idę w kierunku Trumpa. W typie Chodzi mi o to, że to Trump pierwszy wyjdzie na prowadzenie. Podając wczorajszy Typ wychwalałem Hawkinsa. Co prawda wygrał, ale mocno mnie rozczarowała jego gra. Szczególnie w pierwszych 6 frejmach. Oglądałem to spotkanie. I obaj mocno zawodzili. Grali jak juniorzy. Barry w 6 pierwszych frejmach nie potrafił zbudować wygrywającego brejka. Masa błędów. W pierwszej partii miał chyba ze 4 albo 5 szans na zamknięcie brejka. Przez pół godziny nie miał trafionej bili. Później jego gra się poprawiła jednak czasu na regenerację będzie miał mało. Spotkanie było długie. Na pewno stracił sporo nerwów i sił. Mocno wyczerpujące psychicznie i fizycznie spotkanie. Mecz zakończył się po 2 w nocy. Po spotkaniu jeszcze obowiązkowe wywiady itd także czasu na regenerację ma mało. Trump wczoraj gładko ograł ostatnio chyba najlepiej grającego snookerzyste, czyli Karena Wilsona. Aktualnego mistrza świata. Myślę, że Trump będzie chciał mocno wejść w finale a nie jak ostatnio w Irlandii Północnej, gdzie przegrywał z Wilsonem aż 0:7. Biorąc to wszystko pod uwagę myślę, że to Trump ma większe szanse na wygranie pierwszej partii.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1986
Shl00 137,4K

Shl00

Użytkownik
Trump -2,5

Zgadzam się co do Trumpa. Powinien dzisiaj wygrać beż większych problemów. Idę w handicap bo nie sądzę że Bary będzie wstanie ugrać więcej niż 7 framow. Dodatkowo mecz z Allenem skończył się bardzo późno. Moim zdanie może mieć to znaczenie na formę fizyczna Hawkinsa.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +739
Do góry Bottom