>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

UFC on FOX: Dos Anjos vs. Cerrone 2

Status
Zamknięty.
karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
UFC on FOX: Dos Anjos vs. Cerrone 2

Data: 19 grudnia, 2015
Hala: Amway Center
Miasto: Orlando, Floryda
Transmisja: Fox TV

Walka wieczoru

155 lbs.: Rafael dos Anjos (c) vs. Donald Cerrone – walka o pas mistrza wagi lekkiej UFC

Główna karta

265 lbs.: Junior dos Santos vs. Alistair Overeem
155 lbs.: Michael Johnson vs. Nate Diaz
135 lbs.: Karolika Kowalkiewicz vs Ronda Markos

Karta wstępna (Fox Sports 1)

145 lbs.: Myles Jury vs Charles Oliveira
185 lbs.: C.B. Dollaway vs. Nate Marquardt
185 lbs.: Josh Samman vs. Tamdan McCrory
135 lbs.: Sarah Kaufman vs. Germaine de Randamie

Karta wstępna (UFC Fight Pass))

155 lbs.: Nik Lentz vs. Danny Castillo
170 lbs.: Hayder Hassan vs. Vicente Luque
145 lbs.: Cole Miller vs Jim Alers
170 lbs.: Leon Edwards vs Kamaru Usman
265 lbs.: Luiz Henrique vs Francis Ngannou

https://www.youtube.com/watch?v=2yqavPWkqZw

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Junior dos Santos
Przez TKO, KO, Dys
1.62
Unibet
⛔⛔⛔

Nie wiem co to było, ale Junior ma chyba kompleks Caina.

Kurcze, skasowałem post przez przypadek, więc teraz będzie krótko, bo nie chce mi się na nowo wszystkiego pisać.

Junior kowadło w łapie i twarda szczęka, natomiast Ali to przeciwieństwo i bardzo się zdziwię, jak Junior przez te 3 rundy niczym konkretnym nie trafi. Mimo, że nie jest to już ten sam zawodnik, jak w walkach z Cainem, to i tak powinien sobie poradzić z wypalonym Reemem. Ali jakieś postępy zrobił ostatnio, ale przeciwnicy nie byli konkretni. Struve, który ma problemy z sercem i Nelson, który mógłby walczyć w sumo.
Reem może szukać swojej okazji w klinczu, jak nie nadzieje się na kowadło Santosa.

Walka do parteru raczej nie powinna się przenieść. Reem ostatnio przez poddanie wygrał w 2009 roku, a Junior w UFC nigdy.

Nie wiem co się stało z Juniorem, może to dzięki Cainowi, który zrobił mu niezłą demolkę.

W każdym bądź razie, wiem że jeśli Cigano odzyska swoje dawne JA, to Reem zostanie ubity w pierwszej rundzie.

https://www.instagram.com/p/_Zl7tDvKbI/

Widać, że Junior dobrze wygląda.

pussyhunter 343

pussyhunter

Użytkownik
Rafael dos Anjos 1.40 bet365 stawka 3 godziny u Pauli VIP + napiwek
Chlopaki juz walczyli. Wygral Rafeal. Chlop jeszcze sie od walki ostatniej poprawil. zgwalcil i zdeklasowal mistrza. Cerrone nie ten poziom. Anjos dokokszony jak bydle. stojka parter wszedzie wymiata. cerrone trenuje w szopie na swoim ranczo. anjos w kozakim gym. bedzie deklasacja.
biore tez ten typ karciarza. Junior TKO.KO w unibet. dobrze to chlopak wykminil.
Santos ubije konine na 100%. wchodzic po pomidory trzeba. kurs zacny. Santos wystarczy ze raz trafi i po ptokach. Reem ma szczeke z gowna. chlopy z piorkowej jak by siegneli to by ubili go.

Otrzymane punkty reputacji: +1
macio106 209,9K

macio106

Znawca - MMA
Junior dos Santos - Alistair Overeem ⛔ Alistair Overeem pokonał Juniora dos Santosa przez TKO (lewy sierp + G&amp;P) Runda 2, 4:43 Ajć brakło tak niewiele.
Typ: Under 1½ rounds @1.67 SportBet

A ja do tej walki ma inny bet a konkretnie underek na rundy. Bo sprawa jest prosta. 99% że ta walka rozegra się w stójce, i jak pójdą na wymianę to któryś padnie. Pewnie Holender. Wiem że obaj ostatnie walki dotrwali do decyzji, ale nie tutaj. To nie ma prawa trwać długo.

pussyhunter 343

pussyhunter

Użytkownik
Junior dos Santos - Alistair Overeem
A ja do tej walki ma inny bet a konkretnie underek na rundy. Bo sprawa jest prosta. 99% że ta walka rozegra się w sójce, i jak pójdą na wymianę to któryś padnie. Wiem że obaj ostatnie walki dotrwali do decyzji, ale nie tutaj. To nie ma prawa trwać długo.
myslisz ze Reem ubije Santosa? chlop ma granit w glowie.

morisone 793

morisone

Użytkownik
Mała poprawka - de Randamie została zastąpiona przez Kirgiszkę Valentinę Shevchenko, doświadczoną i utytułowaną byłą kickbokserkę, zdążyłem rzucić okiem na dostępne w necie materiały z jej występów w MMA i wszystko zależy oczywiście od kursu, ale wydaje się że typ na Kaufmann może być dobry na podbicie/do dubla.
E: 1.43 na Sarę - nie jest źle, ale trzeba to jeszcze przemyśleć
Oprócz tego fajnie wygląda CB, ale tak jak powyżej - wszystko zależy od kursu.
E: 1.26 - odpada
I w co-main evencie bardziej skłaniam się ku over 1,5 - ostatnie walki zarówno Reema, jak i Cigano były bardzo stateczne i bezpiecznie prowadzone
Małe szanse, bo to co wytrzymał on w walkach z Velasquez&#39;em to szacun, ale to jest mma i waga ciężka. Wszystko się może zdarzyć.
Czyli traktujesz typ jako 50/50, a mimo to wybierasz mniejszy kurs?
Kontunuując swoje zdanie, bardziej widzę w tej walce over, niż under, a to dzięki ostatnim pojedynkom tych zawodników, Reem z walki na walkę prezentował się coraz lepiej, u Jacksona przeżywa drugą młodość, do swoich odwiecznych atutów, jakimi są końskie kopnięcia i ponadprzeciętna siła dodał kolejny bardzo ważny aspekt - w defensywie jest coraz lepszy, Struve i Nelson nie zweryfikowali dokładnie, jakbardzo w tej materii poprawił się Konina, ale obaj nie zagrozili mu zbytnio w przeciągu całej walki. Kondycyjnie także zanotował progres, wystarczy spojrzeć jak pracował w 3. rundzie przeciwko Nelsonowi, a jak męczył się (obaj się męczyli ???? ) z Mirem, kolejny argument, który może zaważyć na powodzeniu mojego typu.
Co do Cigano - Velasquez odebrał mu kilka lat życia, pewność siebie i zostawił głowę w niewiadomo jakim stanie, ale uważam, że Junior nie jest aż takim wrakiem, by łatwo paść zasypany ciosami rywala, przeciwko Stipe zawalczył mądrze, zrobił tyle, ile wystarczyło do odniesienia zwycięstwa, nie szarżował i przede wszystkim unikał ataków Chorwata. Mam nadzieję, że w sobotę panowie zaprezentują podobny gameplan, mając na uwadze rangę pojedynku, ale zgadzam się ze stwierdzeniem, że w ciężkiej wszystko się może się zdarzyć. Mimo wszystko widzę spore value w kursie na over 1. rundę - w końcu to &quot;tylko&quot; 5 minut ????
Overeem vs dos Santos: fight starts round 2. | @1.95 | 4/10 | 5Dimes

macio106 209,9K

macio106

Znawca - MMA
myslisz ze Reem ubije Santosa? chlop ma granit w glowie.
Małe szanse, bo to co wytrzymał on w walkach z Velasquez&#39;em to szacun, ale to jest mma i waga ciężka. Wszystko się może zdarzyć. Nawet poddanie ze strony Overeem&#39;a.
Czyli traktujesz typ jako 50/50, a mimo to wybierasz mniejszy kurs?
Biorę lepszy kurs niż Cigano przez KO, a do tego jestem zabezpieczony w razie niespodziewanej wygranej Holendra.

kopytko1337 1,2K

kopytko1337

Forum VIP
Not Michael Johnson inside distance✅
Not Alistair Overeem inside distance⛔
Not Rafael Dos Anjos inside distance
kurs 2.33 unibet
Ode mnie taki trebelek na galę
Nie ma jakieś dużej rozkminy w tych typach, Santos Diaz i Kowboj to twardziele którzy rzadko kiedy padają przed czasem, a johnson overeem i anjos to zawodnicy którzy ostatnio wygrywają przez decyzje.
Diazy to twardziele. Nate padł przez ko tylko raz po higk kicku, a jak wiemy johnson bazuje głównie na boksie. Do tego jakoś zabójczego tempa w jego walkach nie ma.
Santos każdy widział chyba co potrafi przyjąć, a jak overeem nie skończył nelsona to Juniora też nie skończy. Tak czy siak i tak prawdopodobnie konina padnie w 1 rundzie więc nie ma za bardzo o czym pisać.
Kowboja też zaliczam do twardzieli, może go w przeszłości rywale podłączali ale na tym się kończyło, skończył go przez ko tylko pettis po kopnięciu w wątrobę. Walka 5 rundowa więc myślę że Anjos tutaj nie będzie napalał się na skończenie, trzeba tu rozkładać siły na całą walkę.

K 1

kubraksnk

Użytkownik
135 lbs.: Karolika Kowalkiewicz vs Ronda Markos
TYP:Karolina Kowalkiewicz 2,40
Karolina już kilka walk stoczyła, o ile polki z którymi walczyła nie były na najwyższym poziomie to w kilku walkach się popisała m.in. Faria, Inoue. Jest solidną zawodniczką dosyć wytrzymała i śledząc jej FP widzę że naprawde sumiennie się przygotowuje do debiuty w UFC.
Przeciwniczka 5 wygranych w tym 2 decyzje i 3 poddania, ale Karolina pokazała że w parterze też potrafi się bronić a nawet poddać przeciwniczkę.
Według mnie Karolina by decision.
PS.Chętnie poczekam co powie na temat tej gali Pudzianxx ????

E 285

embotron

Użytkownik
Nie lubie Juniora i patrze na te walke lekko pod tym katem, ale wydaje mi sie, ze po tym biciu jakie dostal od Caina to nieco inny zawodnik niz przed. W ostatniej walce gdzie byl wielkim faworytem (1,2-1,3) przeciwko Miocicowi pokazal sie, delikatnie mowiac, slabo. Gdyby nie kondycja Miocica po 3 rundzie to prawdopodobnie ugralby wygrana, bo poczatek starcia zdecydowanie nalezal do chorwata. W walkach z Cainem i Miocicem Junior pokazal to co bedzie jego najgorsza bolaczka w walce z Reemem, czyli walka w klinczu i nie umiejetne uciekanie spod siatki. W walkach z Velasquezem brazylijczyk nie bardzo probowal uciekac na boki, cofal sie tylko w lini prostej, probowal wyprowadzac ciosy bedac opartym o siatke. W walce z Miocicem jezeli juz uciekal spod siatki to odwracal glowe i rece mial calkowicie opuszczone! Alistair mimo slabego poczatku w UFC wydaje sie lapac wzwyzkowa forme, podchodzi do walk z chlodniejsza glowa, bardziej polega na planie, a nie na probie znokautowania rywala za wszelka cene. Wydaje mi sie, ze podejdzie do tej walki tak jak do starcia z Lesnarem, bedzie staral sie utrzymac pressing na brazylijczyku, ale bez zbytnich szarz, sporo kolan, zamykania pod siatka. Nie trzeba dodawac jak mocny w tych elementach oraz w walce w klinczu jest holender, mimo, ze w UFC nie wyglada na dominatora to wedlug mnie jeszcze nie powiedzial swojego ostatniego slowa i jezeli Junior podejdzie do tematu klinczu i walki pod siatka tak samo jak w ostatnich walkach to moze skonczyc marnie. Mimo wszystko nie przewiduje tu szybkiego skonczenia, a raczej mozolna prace w ktorej przewazal bedzie holender i to on narzuci swoj gameplan.
Alistair Overeem wygra @ 3,5 UNIBET
Overeem vs dos Santos: fight starts round 2 @1.95 5Dimes

Uwielbiam Michaela Johnsona, ale z Dariushem nie wygladal juz tak rewelacyjnie. Zawodnik idealnie pasujacy Diazowi, w parterze deklasacja, w stojce nie kopie mocno, wiec ogranicza go to glownie do boksu, co tak jak pisalem wyzej, idealnie pasuje Diazowi. Dodatkowo widzialem zdjecia, na ktorych Diaz jest w mega formie, wiec nie sadze, aby olal te walke i przyjechal po wyplatke, a po takim kursie to grzech czegos nie rzucic.
Nate Diaz wygra @ 4,25 UNIBET EASY
Dodatkowo lekko Jury @ 1,75 i Kowalkiewicz @ 2,4

Otrzymane punkty reputacji: +19
karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Michael Johnson - Nate Diaz
Liczba rund: Powyżej 2,5
Kurs:: 1,65
Betclic
✅✅✅

W końcu Nate... Forma kozak.

Nie wiem co myśleć o tej walce. Ktoś słusznie napisał, że Johnson bardzo pasuje dla Diaza. Z kolei Nate walczył dość dawno i nie wiadomo jak z jego formą. Jak już walczył, to albo miał problem ze zrobieniem wagi czy też pokazywał swoje humorki.
Michael ostatnią walkę dał słabą i w efekcie ją przegrał.
Na pewno nie będzie chciał sprowadzić Diaza do parteru, bo tam jego jiu-jitsu może napsuć krwi. Johnson z pewnością będzie starał trzymać się walkę w dystansie, aby nie wchodzić w wymiany, bo w boksie Nate również jest lepszy.
Mam przeczucie, że będzie to nudna walka, która zakończy się decyzją, dla którejś ze stron.

Forma Diaza obecnie prezentuje się w taki sposób:

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Josh Samman - 1.60 - ⛔⛔⛔

Ale ostatniego bałwana trafiłem , boże co za taktyka debila, ale pajac

Gość wjechał do UFC konkretnie. Trzy walki i trzy zakończone przed czasem ( KO/TKO oraz poddanie ) w tym dwa ostatnie z bonusami za występy wieczoru.

Jest to spory zawodnik jak na tą kategorie wagową, mocny fizycznie i bardzo silny. Podczas ostatnich ważeń gołym okiem było widać że nad rywalami wyglądał jak by był z kategorie wyżej.

Jest bardzo wszechstronnym zawodnikiem. Całkiem dobre zaplecze grapplerskie ( ostatnia walka poddanie Magalhaesa ) dobre kolana w klinczu oraz bardzo dobrze uderza i kopie.

Rywal oprócz wzrostu w każdej płaszczyźnie nie prezentuje się lepiej od mojego faworyta. Mocno nieokiełzany z niczym szczególnym. Fizycznie będzie odstawał i przez to przegra. Pokonał ostatnio jakiś średniaków w Bellatorze ale tutaj to już będzie zupełnie inna liga.

Otrzymane punkty reputacji: +4
macio106 209,9K

macio106

Znawca - MMA
Karolina Kowalkiewicz vs. Randa Markos✅ Karolina Kowalkiewicz jednogłośnie pokonała Randę Markos (29-28, 29-28, 30×27)
Typ: 1 @2.65 Pinnacle (rośnie!)

Mi tam ten kurs na Polkę się podoba i ja go pobieram. Ciut więcej o Karolinie pisałem w walce na Invicta 9. O tutaj. Tak wychwalana Japonka w końcu przegrała, a w końcówce obie panie nie szczędziły sobie ciosów. Polka wyraźnie wygrała I rundę. I całą walkę przez split. Do tego zgarniając bonus za walkę wieczoru. Potem na KSW 30 pokonała na tamten czas Kalindra Faria która była uważana za najlepszą po za UFC. Kowalkiewicz nadal się rozwija ciągle idzie do przodu poprawia każda płaszczyznę. O kondycje też nie ma się co obawiać. Wiele osób nie wie, ale Karolina to mistrzyni Polski amatorów Muay Thai. I tutaj Karola powinna mieć przewagę tym bardziej iż ma większy zasięg niż jej rywalka i na pewno będzie to działać na jej korzyść. Nie sądzę, aby pchała się w parter z Randą, gdyż to Kanadyjka powinna dominować &quot;na dole&quot;. Pamiętajmy też o tym że Karolina siedzi już od dłuższego czasu na drugiej półkuli więc jej organizm na pewno się już przystosował.
Randa Markos niewątpliwie jest urodziwą kobietą. Jest groźna w parterze co pokazywała już w TUF-ie czy w samych walkach na UFC. Jednak w stójce jest przeciętna przegrała w stójce z Penne, ale znowuż wygrała z Daly. Tylko co by nie mówić to Irlandka na swoim koncie nie ma dobrych nazwisk, a z tymi &quot;większymi&quot; przegrała. Kanadyjka natomiast w profesjonalnej karierze nie ma na koncie dobrych nazwisk, ale z drugiej strony dobrze prezentowała się w TUF-ie z dobrymi zawodniczkami. Jednak mnie najbardziej nurtuje jej walka z 2014.01.24 z Justine Kish. Rosjanką która jest jedno płaszczyznowa only stójka. Ma tam sukcesy: WMC/EMF European Champion, rekord w kickboxingu 18-2. I co? Rosjanka kompletnie zdominowała w stójce Markos.
Już podsumowując na moje Karolina na tutaj realne szanse na wygraną, ale powinna iść w wymianę z Kanadyjką, punktować i pokonać ją na decyzje. Nie pochwalam pchania się w parter, bo co by nie mówić Markos będzie tam groźna. Jednak w sójce jak najbardziej rywalka do ogarnięcia.

S 176,8K

styrbjorn

Użytkownik
Po pierwsze, pobieram typ na Sammana. Tamdan miał prawie 5 lat przerwy! Co prawda zaraz po powrocie skończył w 1,5 minuty (łacznie) w gości w Bellatorze (w tym jednego niezłego - Brennana Warda) ale nie wyciągał bym zbyt daleko idących wniosków z tych walk. Ballator to zupełnie inny poziom, a Samman mimo 27 lat dla nie ma spory potencjał aby jeszcze się rozwijać i już w krótce znaleźć się w 15 rankingu swojej wagi. Przewaga fizyczna, 8 stoczonych walk w ciągu ostatnich 5 lat, większy potencjał. Dzięki ostatnim łatwym zwycięstwom Tamdana w Spikeforce&#39;ie kurs jest wystarczający, żebym widział w nim value.

Samman, 1,57 5/10 BET365.

Po drugie: Kowalkiewicz. Tutaj kurs 2,15~2,2 uważał bym za dobrze oszacowany. Widziałbym nawet lekkie value na Karolę. ale obok 2,62 nie mogę przejść obojętnie. Dużo mógłbym przedtawić argumentów za wygraną Karoliny. Podam dwa najważniejsze: wola walki i nieustępliwość oraz, co mam nadzieję jest prawdą, całkowite pozbycie się problemów zdrowotnych, które dokuczały jej przed poprzednimi pojedynkami.

Rodżu zapowiadał już po ostatniej walce, że w końcu Karolina wyleczy się z dolegliwości, które były przyczyną chronicznego przeziębiania związanego ze stresem jaki przychodził na ostatnią fazę przygotowań przed walkami. Jeśli więc Kowalkiewicz tak dobrze radziła sobie kondycyjnie nie będąc w pełni formy to teraz powinna mieć olbrzymią przewagę w tym aspekcie nad Randą.

Co do Markos... jej mocną stroną nie jest kondycja. Tutaj widzę sporą przewagę Karoliny. Może to mieć duże znaczenie, bo raczej mało prawdopodobne, ze walka nie dotrwa do 3 rundy. Zapasy ma na w miarę przyzwoitym poziomie. Jednak tylko ofensywne, gdyż w TUFie obalała ją nawet Felice Herrig!!!!! Namojunas natomiast zniszczyła ją całkowicie zapaśniczo. Jednak Randa sama obalała Tecie Torres (najcenniejsze zwycięstwo w karierze) i Herrig (co nie jest zaskoczeniem). Grappling jest jej najmocniejszym punktem jednak wątpię czy rzeczywiście będzie mieć przewagę zapaśniczo/parterową, bo mimo, iż Karolina preferuje stójkę to potrafi się też kręcić w parterze. Stójka na przyzwoitym poziomie, bardzo zbliżone umiejętności ale moim zdaniem walka ta zakończy się decyzją i tutaj może odegrać ważną rolę szybkość:

https://www.instagram.com/p/_YM75iMSBD/?taken-by=karolinakowalkiewicz

Kowalkiewicz 2,62 4/10 bet365

Poza tym:

JDS vs Ali over 1,5 2,25 3/10

Diaz 5,0!!!!!! 1,5/10

Bez większej analizy. Ali trenuje u GJ, więc jedno jest pewne: będzie miał dobry gameplan. Czyli będize się starał punktować w stójce, spróbuje być ruchliwy i jelsi bedzie tylko okazja to będzie obalał. Otwarta wymiana JDSem może się zakończym dla niego przedwczesnym zakończeniem kariery i Jackson doskonale zdaje sobie z tego sprawę. Ali będzie ostrożny, a sam w 1,5 rundy raczej nie skończy Dos Santosa. Sam JDS nie jest już takim kozakiem jak w czasie pierwszej walki z Cainem co pokazują jego ostatnie walki. Może tu przytrafić się decyzja.

Diaz mega forma (sądząc po zdjęciach). Czyżby tym razem trenował zamiast jarać? Może chce zacząć wygrywać? Tak czy inaczej: grapplerska przewaga ogromna po stronie Nathana; zapasy: oczywiście MJ; stójka - no buki pewnie widzą tutaj dużą przewagę Johnsona skoro kurs na DIaza jest 5,0. No ale bądźmy szczerzy: Diaz ma abrdzo dobry boks, przetrwać może wszystko czym MJ go poczęstuje. Na 10 porazek tylko raz poległ po ciosach i to po kopnięciu na głowę Josha Thomsona. A walczył w swojej karierze ze znacznie większymi kozakami niż MJ. Kurs 5 to ekstremalne value w tej sytuacji.

alves94 560

alves94

Użytkownik
Nie widze zbytnio perelek bukmacherskich. Nie jest to najlepsza rozpiska, ani do ogladania, ani do obstawiania, ale cos tam sie znalazlo do pogrania nieco lzej.

Dubel @1.61 - unibet ⛔ ⛔ ⛔

Randa Markos vs Karolina Kowalkiewicz, typ: over 2.5 rundy ✅
Donald Cerrone vs Rafael Dos Anjos, typ: over 1.5 rundy ⛔

Będzie krótko. W obu walkach tak naprawdę najbardziej mozliwe scenariusze to decyzje. Karolina to kawal twardej babki, której glowny atut, to wielkie serducho. Zresztą 4 z 7 wygranych zanotowala wlasnie na punkty. Markos powinna zdominować Karolinę doświadczeniem, a jedyna płaszczyzna w jakiej moze zakończyć walkę, to parter. W stojce będzie starala sie skupiać na precyzji, a nie sile. Na pewno nie da rady tam upolować Karoliny. Polka dysponuje również dobrą kondycja, co pozwoli dlugo jej kulac sie na deskach oraz calkiem nie najgorsze zapasy.

W walce wieczoru spotkają sie dwie wazne postacie dla swojej kategorii. Piekielnie niebezpieczny Kowboj kontra piekielnie efektywny Dos Anjos. Walka oczywiscie moze sie skończyć wcześniej za sprawa celnego high kicka Amerykanina, jednak będzie mu to trudno zrobić, gdyż Brazylijczyk bardzo dobrze skraca dystans. Z drugiej strony, aktualny mistrz raczej nie ma szans na skończenie walki szybciej. Cerrone jest dobrym stojkowiczem, radzi sobie w parterze, a do tego jest twardy i niezmordowany z wielkim serduchem. Wydaje mi sie, ze Brazylijczyk pewnie wypunktuje ulubieńca amerykańskiej publiczności i wygra poprzez decyzję.

Otrzymane punkty reputacji: +8
karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Typów na Karolinę nie neguje, ale radzę uważać. Oczywiście sercem jestem za Karolcią, ale... No właśnie na jednym z filmików widać, że Karolina jest speszona i tutaj może zadziałać stres. Szkoda, że nie ma obycia z zagranicznymi galami. Walki w KSW i jedna w Invicta FC.
Umiejętności wielkich też nie ma. Wszystko na średnim poziomie - uderzenie, zapasy, grappling. Imo ma urodę, ale tutaj radzę iść za głosem tej górnej głowy ???? oczywiście ostatnie zdanie to żart.
Stójka Markos jest nie jest zła, stosuje różne kombinacje, dość mocno uderza, wydaje mi się że stójkę ma lepszą od Karoliny.
Jej parter jest na przyzwoitym poziomie, a zapasy to najgorszy element. Tak samo kondycja... Tutaj kondycyjnie Karola wypada lepiej.
Macio napisał, że przegrała z Penne? Tak zgadza się, ale walka była bardzo wyrównana i decyzja mogła pójść dla Rondy i przypuszczam, że nikt nie miałby pretensji.
Karolina jest waleczna, ma serce do wali, jak Cipek i na tym zakończę swój post.

////

Junior dos Santos - Alistair Overeem
A ja do tej walki ma inny bet a konkretnie underek na rundy. Bo sprawa jest prosta. 99% że ta walka rozegra się w stójce, i jak pójdą na wymianę to któryś padnie. Pewnie Holender. Wiem że obaj ostatnie walki dotrwali do decyzji, ale nie tutaj. To nie ma prawa trwać długo.
Teraz tak sobie patrzę i ten typ jest bezsensu.
Nie wiem kto go pogra, ale mając kurs 1.67 i kurs 1.62, który jest zdecydowanie pewniejszy. W pierwszym przypadku jesteśmy ograniczeni czasowo, natomiast w drugim mamy na typ całe trzy rundy.
Typu nie neguję, a swojego nie promuję!!! Tylko przestrzegam. Raczej 0,5 to nie jest jakaś wielka różnica między kursami żeby ryzykować.
Powodzenia dla Maćka.

pussyhunter 343

pussyhunter

Użytkownik
Typów na Karolinę nie neguje, ale radzę uważać. Oczywiście sercem jestem za Karolcią, ale... No właśnie na jednym z filmików widać, że Karolina jest speszona i tutaj może zadziałać stres. Szkoda, że nie ma obycia z zagranicznymi galami. Walki w KSW i jedna w Invicta FC.
Umiejętności wielkich też nie ma. Wszystko na średnim poziomie - uderzenie, zapasy, grappling. Imo ma urodę, ale tutaj radzę iść za głosem tej górnej głowy ???? oczywiście ostatnie zdanie to żart.
Stójka Markos jest nie jest zła, stosuje różne kombinacje, dość mocno uderza, wydaje mi się że stójkę ma lepszą od Karoliny.
Jej parter jest na przyzwoitym poziomie, a zapasy to najgorszy element. Tak samo kondycja... Tutaj kondycyjnie Karola wypada lepiej.

Macio napisał, że przegrała z Penne? Tak zgadza się, ale walka była bardzo wyrównana i decyzja mogła pójść dla Rondy i przypuszczam, że nikt nie miałby pretensji.

Karolina jest waleczna, ma serce do wali, jak Cipek i na tym zakończę swój post.

////

Teraz tak sobie patrzę i ten typ jest bezsensu.
Nie wiem kto go pogra, ale mając kurs 1.67 i kurs 1.62, który jest zdecydowanie pewniejszy. W pierwszym przypadku jesteśmy ograniczeni czasowo, natomiast w drugim mamy na typ całe trzy rundy.
Typu nie neguję, a swojego nie promuję!!! Tylko przestrzegam. Raczej 0,5 to nie jest jakaś wielka różnica między kursami żeby ryzykować.

Powodzenia dla Maćka.
typ bezsensu. nie negujesz? popierasz bezsens? zachowuj sie jak facet nie placzek.

pussyhunter 343

pussyhunter

Użytkownik
Valentina Shevczenko 2.75 bet365 za godzinke u Pauli VIP (300 zl) ✅✅✅

kura kosmos. valentina w stojce wymiata jak polki w maroku na ciapatych falusach. pokonywala polska krolowa mma w czasach czysto stojkowych. twarda. wytrenowana od lat. byla w treningu do innej walki wiec krotki czas brania walki nie przeszkodzi. silna. rywalka bez szalu. stojkowo bedzoe rozpiernicz. inny level. w parterze tez ogarnia. czuje mocne wejscie do ufc.

Karolina Kowalkiewicz 2.62 bet365 za torbe koksu (150 zl) ✅✅✅

chlopaki tu pisza ze ladna. ale to jaja. musza ich rece bolec hehe
Karolina foczka jest srednia. ale umiejetnosci jako takie ma. nieustepliwa. serducho do walki. troszke scykana czasem wychodzi ale tu bedzie motywacja. wie ile do zyskania. ogarnia wszystko niezle. stojkowo bedzie lepsza. jest troche wieksza. musi na obalenia uwacaz i bedzie dobrze. wyglada na dobrze przygotowana. krata jest. z poufnych info moge przekazac ze na sparingach zamiatala typow. wiadomo tych cietych z polmetra ale zawsze cos. buki nie ogarniaja dlatego taki kurs. na jj tez tak bylo.

Otrzymane punkty reputacji: +24
D 85

dominiknd

Użytkownik
nie widze tutaj overeema w tym starciu, jaralem sie tym jakies 4 lata temu, przed druga walka jds vs cain, w bajki o potencjale overeema jako mistrza hw juz nikt nie wierzy, jak po silvie mozna bylo miec jakies watpliwosci, wiadomo wahania formy i te sprawy, tak hapa i rothwell(!!) to juz niestety regularnosc chujowej szczeki, a ktos z takim kowadlem jak cigano musi go ubic, mozliwe ze pierwsze 2 rundy alistair wypunktuje jak to juz bywalo, w 3 nadzieje sie na cepa i bedzie po zabawie, o ile brazylijczykowi nie siadla psycha po tych wpierdolach od velasqueza to powinien byc missmatch

K 1

kubraksnk

Użytkownik
I Jak Panowie wrażenia po ważeniu? Coś smieszna ta sytuacja że 3 albo 4 zawodników miało problem ze zrobieniem wagi A CB musiał ważyć się na waleta ;p
Ale jak dla mnie do tego co wczoraj po ważeniu można dorzucić jakieś niskie ako 2,20 z Usman+Johnson+Dos Santos

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom