Czy chwile przed tym kopniakiem i KO Daron nie miał "gorąco" ? Bo nogę mu wykręcał ładnie...Daron Cruickshank, zapamiętajcie to nazwisko
To że wybrnął z tak trudnej pozycji, nie spanikował a cierpliwie uciekł z mocnego heel hooka też mu się pisze na plus. Wystarczy zajrzeć na twitter, zachwytów nad Daronem jest wiele ????Cruickshank - kandydat na KO wieczoru. Facet który podobnie jak wymienieni wcześniej przeze mnie panowie, ma duży potencjał, i cały czas się rozwija.
Ja tam sie nie znam, ale wg mnie spokojnie Pettis prowadził...Pettis czy Afroman?
No niestety, tak jak podejrzewałem przed starciem tak też się stało. Po 2 walkach z Edgarem i 1 z Melendezem to kolejna w której Benson jest mega promowany przez sędziów. Ja widziałem 48-47 Thomson.
Benson - tak jak go lubię, tak od dawien dawna leci na wałkach i pomocy sędziów. Dodatkowo tym razem najsilniejszy atut rywala jest totalnie balansowany przez defensywne umiejętności Bendo. Czyżby kolejna wygrana przez decyzje? Niestety ale niemalże pewne
Pettis. Miał więcej ciosów, chyba też obaleń. Jestem przekonany że na punkty wygrałby Sergio.Cerrone polozyl Martinsa pieknie do spania, szkoda Pettisa, bo troche mi napsul, a bylo tak blisko Wedlug was kto wygrywal na punkty? Pettis czy Afroman?
No to chyba się grubo mylisz, a statystyki nie kłamią, BRUCE LEEROY zadał więcej znaczących ciosów, dłużej kontrolował walkę i do tego ten wspaniały knockdown w 2rd, napewno sobie ostro nim zapunktował walkę, co do obaleń to remis, z tym że Alex miał skuteczność 100%.Pettis. Miał więcej ciosów, chyba też obaleń. Jestem przekonany że na punkty wygrałby Sergio.
Zasugerowałem się punktacją, ale z pewnością masz racje. W końcu punktowane jest też coś takiego jak "octagon control" co nie jest odzwierciedlane w statystyce ciosów.No to chyba się grubo mylisz, a statystyki nie kłamią, BRUCE LEEROY zadał więcej znaczących ciosów, dłużej kontrolował walkę i do tego ten wspaniały knockdown w 2rd, napewno sobie ostro nim zapunktował walkę, co do obaleń to remis, z tym że Alex miał skuteczność 100%.
Jeśli nawet doszło by do decyzji, to powinno być split dla Alexa, chcociaż tutaj bym się obawiał prezentu dla Pettisa, ale niema co gdybać, doświadczenie wzieło górę nad młodością, młody nie wytrzymał presji i musiał uznać wyższość Bruce Leeroya 20sek przed zakończeniem walki.
A BRUCEE LEEROY teraz ostro zarobiony, zgarniając nagrody za walkę wieczoru i poddanie wieczoru, to kupa kasy.
Następnym razem oglądaj uważniej walki. Pozdro