Duben Y. - Judice C. Duben 3,4 fortunadobry poczatek szybko poszlo
Starcie otwierające gale w Las vegas próbujemy doga . Moim zdanie kursy sa ciekawe dość atrakcyjne panie myślę ze sa na podobnym poziomie może Amerykanka miała troszkę lepsze bardziej doświadczone rywalki ( porażki splitami z Ernesta Kareckaite i Gabriella Fernandes) bo o Wenezuelce za dużo nie wiadomo ... z tego co można było sie doczytać to demolowała rywalki na galach w Peru .... obie w podobnym wieku -Amerykanka w debicie UFC dala bliska walkę z Brazylijka ma troszkę lepsze warunki fizyczne ale jak to bywa w walkach pan często gęsto jest rożnie z tym oszacowanie kto co potrafi życie dzisiaj zweryfikuje .Obie panie dostały sie do UFC przez DWCS .Wenezuelka tam zdemolowała szybko swoja rywalkę w lekko ponad minutę z tym poziomem kobiecym bywa rożnie ale pani Duben na mniejszych lokalnych galach ma dość ciekawe statystki wszystko kończy przed czasem i to szybko czyli musi mieć potencjał w rękach mimo wszystko u pan to raczej przeważają decyzje dyscyplina mocno rozwojowa ale poziom może byc .... debiut dość dawno temu spora przerwa zobaczymy lekko gramy.
kilka betbuliderkow
Njokuani Ch. - Zaleski Dos Santos E. Razem minuty - Mniej 14.5 Więcej sprowadzenia - El. Zaleski do. (Mecz) 2,9
Walka zakończy się przez K.O./T.K.O Razem minuty - Mniej 14.5 1,96
Ciekawe starcie tutaj kilka opcji ja ideę w stronę doświadczonego brazylijskiego weterana który daje kapitalne walki i nie pęka na robocie rywal ważny czynnik nie zrobił wagi wiec paliwa za dużo nie powinno być w baku. Jest bardzo groźny w stójce ma fajne warunki fizyczne ksywka Bang Bang wiele mówi ale to trzeba dotlenić pewnie ruszy od początku żeby szybko skończyć rywala ale placek w parterze . Zaleski myślę nie będzie sie bil z koniem to znaczy może go sprzątnąć w stójce bo dobrze kopie Capoeira itp ale jest bardzo wszechstronny mega doświadczony ma serce i umiejętności i pójdzie po parter żeby byc pewnym i spokojnym takie moje zdanie. Ta walka za długo nie powinna potrwać maks 2 rundy w parterze możliwe poddanie Elizeu ale ciosy z góry jakieś łokcie mogą byc.
Blackshear D. - Gibson C. Razem minuty - Mniej 14.5 Więcej sprowadzenia - C. Gibson (Mecz) 8,00
Razem minuty - Mniej 14.5 Sprowadzenia - Więcej 0.5 (Mecz) 2,75
Obaj lubią sprowadzenia i tam sa bardzo groźni dobrze sie czują w parterze patrząc na styl obu zawodników % skończonych walk - ta walka także powinna dość szybko sie skończyć. Obaj mogą wygrać przez poddanie to powinno byc fajne widowisko parterowa kulanka i jakieś dobre poddanie obaj bardzo doświadczeni sporo twardych pojedynków. Gibson dobre 10 lat temu sie turlał z Sterlingiem na gali Rondy wiec ...powinna byc fajna walka .