>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC Fight Night: Shields vs Ellenberger 17.09.2011

Status
Zamknięty.
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik

Main Card

Jake Shields vs. Jake Ellenberger
Court McGee vs. Dongi Yang
Jonathan Brookins vs. Erik Koch
Alan Belcher vs. Jason MacDonald

Preliminary Card (całość na Facebooku)

Cody McKenzie vs. Vagner Rocha
Evan Dunham vs. Shamar Bailey
Matt Riddle vs. Lance Benoist
Ken Stone vs. Donny Walker
Clay Harvison vs. Seth Baczynski
TJ Waldburger vs. Mike Stumpf
Mike Lullo vs. Robert Peralta
Justin Edwards vs. Jorge Lopez

Zapraszam do dyskusji i podawania przemyśleń i typów ????​

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
155 lbs.: Vagner Rocha (6-2) vs. Cody McKenzie (12-1)

Tutaj stawiam przeciwko McKenzie.

Sympatyczny, oryginalnie wyglądający i walczący zawodnik, bardziej zasluguje na miano freaka niz fightera UFC.
Rekord zrobiony na małych galach, zwycięstwa prawie wszystkie by gilotyna.
Słaba stojka, niezłe zapasy ale marny atleta.

Vagner Rocha, specjalista od bjj musi się wystrzegac koronnej techniki rywala, czyli jego słynnej gilotyny. Zachowa czujnośc- będzie z górki.
Przez decyzje McKenzie nie powinien wygrac, bo nie da rady kontrolowac Brazylijczyka w parterze i ma słabe cardio.
Stawiam na wygraną Rochy by submission w 2 r.

Rocha ✅
1.61 w Pinnacle i 5Dimes
5/10

Otrzymane punkty reputacji: +10
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Court McGee vs. Dongi Yang 1.59✅ Expekt. Court bardzo wszechstronny zawodnik,mistrz 11 edycji TUF.Court wciągnie jedną dziurką od nosa Yanga a drugą wydmucha.&lt;&lt;&lt;Skorzystałeś z typu? Kliknij: Dzięki.

Otrzymane punkty reputacji: +12
vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
No nie był bym tego taki pewien.Czyli według Ciebie Yang nie ma w ogóle szans ? Oczywiste jest to że McGee jest zawodnikiem bardziej wszechstronnym niż rywal co pokazał właśnie w TUFIE i podczas 2 ostatnich walk w UFC ale ja bym nie skazywał Yang na totalną porażkę gdyż jest to świetny zawodnik stójkowy.Ostatnia jego walka to wygrana z bardzo doświadczonym Kimonsem poprzez TKO.A ma też na swoim koncie wygraną z naszym Pawłem Nastulą tak dla ciekawostki ???? Walka trudna do wytypowania z faworytem jakim jest McGee ale większej stawki bym na niego nie postawił chociaż za mniejszą warto zagrać gdyż procentowo to widzę tak 65-35.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Walka wieczoru:
170 lbs.: Jake Ellenberger pok. Jake’a Shieldsa przez TKO (kolano i uderzenia w parterze), 0:53 runda 1
Główna karta:
185 lbs.: Court McGee pok. Dongi Yanga przez jednogłośną decyzję, 30-27; 29-28; 30-28
145 lbs.: Erik Koch pok. Jonathana Brookinsa przez jednogłośną decyzję, 2 x 30-27; 29-28
185 lbs.: Alan Belcher pok. Jasona MacDonalda przez TKO (uderzenia w parterze), 3:48 runda 1
Pozostałe:
155 lbs.: Vagner Rocha pok. Cody’ego McKenzie przez poddanie (duszenie zza pleców), 3:49 runda 2
155 lbs.: Evan Dunham pok. Shamara Bailey’a przez jednogłośną decyzję, 3 x 30-27
170 lbs.: Lance Benoist pok. Matta Riddle’a przez jednogłośną decyzję, 3 x 29-28
135 lbs.: Ken Stone pok. Donny’ego Walkera przez poddanie (duszenie zza pleców), 2:40 runda 1
170 lbs.: Seth Baczynski pok. Clay’a Harvisona przez poddanie (duszenie zza pleców), 1:12 runda 2
170 lbs.: T.J. Waldburger pok. Mike’a Stumpfa przez poddanie (trójkąt), 3:52 runda 1
145 lbs.: Robert Peralta pok. Mike’a Lullo przez jednogłośną decyzję, 2 x 30-27; 29-28
170 lbs.: Justin Edwards pok. Jorge Lopeza przez jednogłośną decyzję, 3 x 29-28
Bonusy po 55 tys. $:
Walka wieczoru: Lance Benoist vs Matt Riddle
Nokaut wieczoru: Jake Ellenberger
Poddanie wieczoru: T.J. Walburger

G 0

gdulal

Użytkownik
Witam !!!
Obstawiłem wygraną Jake&#39;a Ellenberger&#39;a na Bwin. Dzisiaj dostałem email z bwin&#39;u że wygrał Jake Shields i przegrałem swój zakład. Jestem totalnym świeżakiem jeżeli chodzi o zakłady online to był mój pierwszy i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał kiedyś podobną sytuację i czy udało odzyskać te pieniądze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom