>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC Fight Night 64: Cro Cop vs. Gonzaga II

Status
Zamknięty.
milkoutd 194

milkoutd

Użytkownik
Kurcze...dlaczego Blachowicz chcial cala walke przewalczyc w stojce? Moim zdaniem powinien sprobowac powalic rywala i z gory mialby wieksze szanse. W gorze byl za bardzo pasywny, bal sie atakowac. Nie bylo praktycznie zandych serii po stronie polaka, kilka kickow bylo za malo przy wielu kolanach na lewe udo Janka oraz nie mniejszej ilosci low kickow ze strony Anglika. Moze troche poziom byl za duzy tak od razu w drugiej walce a moze jak komentatorzy mowili Janek nie trafil z forma. Ja Blachowicza nie skreslam bo jest mega wojownikiem i licze, ze jeszcze w UFC nie jedno pokaze a teraz czas na Maint Event :p
btw. Dzieki jeszcze raz za Hamiltona Pudzianxx

D 7

dawidzior

Użytkownik
Błachowicz dał dupy po całości nie wiem co to była za maniana nic nie pokazał,a pod koniec jeszcze chyba jakieś gesty z pretensjami,że nie wygrał ,, haha... drewno totalne drewno nie próbował wdawać się w wymiany,tylko defensywnie lewy prosty,nawet w ostatniej rundzie gdy nie miał nic do stracenia,gala w polsce to z,któregoś z polaków musieli zrobić lokalną gwiazdkę,myślę,że Jano jest mocno przereklamowany, nie sądze by doszedł dalej w ufc niż taki Jotko czy Hallman czyli może nie walka o utrzymanie,ale walki o max top 15-10...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Niezły syf się robi w tym temacie. Chwalenie sie kuponami i kto co za ile zagrał i to po fakcie, albo wychwalanie typera. Śmiech na sali, ciekawe czemu w innych tematach nie ma takiego burdelu. Wychwalanie pod niebiosa typowa co ma bilans weekendu 4/1 to smieszne. Pudzianxxx super typer ale ciekawe jak zarabiasz na tych typach to co wygrałes na Kamiltonie pewnie przegrałes na Gonzo i zysk pewnie nie jest liczony w tysiącach? ???? Ale róbic z siebie Bogów, bilans 4/1 to ja mam codziennie ???? Ale to tak na marginesie musiałem napisac co w tym temacie sie dzieje ???? a do rzeczy
Gala była taka jaka miała być. Czyli słaba ???? słabiutka rozpiska, słabi Polacy na starcie i mamy 7/2 wygrało swoje walki. Super pokazał sie Fabiński, który po prostu zdominował rywala jak małe dziecko, na pewno tywal nie z pierwszych stron gazet, ale zrobił to na UFC i nie pozostawił wątpliwości ze to jego miejsce. Teraz na pewno rywal będzie dużo lepszy, ciekawe co nam Polak pokaże.
Mega się ciesze ze Pawlak wygrał tą walkę tylko On chciał siew tej walce bić i robił wszystko co mógł żeby się odkleić od rywala, który nie wiem jakim códem był tutaj tak wychwalany ???? jak nawet nie potarafił utrzymać walki w parterze a tulenie się przy siatce to za mało zeby wygrać walkę, na szczescie. Polak kilka bardzo efektowych akcji w stójce i wygrał najważniejszą walkę w życiu. Jak by przegrał kto wie co dalej by z nik było, a tak czekamy na kolejne walki w UFC...
Błachowicza nie ma co komentować bo nie jestem hejterem ???? a to co pokazał to dramat i nie ma się co znęcać nad nim kto widział ten wie. Zabrakło mi nawet tej woli walki, wiedział ze przegrywał całą walkę to w 3r nie zrobił nic zeby chociaż spórbować coś zmienić, ciekawe co powie po walce.
Walka wieczoru mega zaskoczenie. Śmiałem się z tego zestawienia bo nie myślalem ze będzie miało taką wartośc sportową, a wyszła naprawde dobra walka z mega efektowym zaskoczenie. Przegrałem na tym dużo kasy i nie tylko ja, ale super ze prawdziwa legenda pokazała klasę i to ze po przegranych 2r bierze się sprawy w swoje ręce i wystarczy dać mu szanse i kończy rywala w kilkanaście sekund demolując jego twarz.
Dziekuje specjalistą jak Pudziannn,Solonowiec i jeszcze może dwóm za super opisanie walk, obraz jaki opisywaliście przed walką zazwyczaj się sprawdzał. Oby tak dalej. A do modów prozba zajmijscie sie tym tematem bo może być najlepszy na forum a robi się piaskownica...

Otrzymane punkty reputacji: +12
b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
Kochany adminie
Prosze ( na początek) o wywalenie Macio i Karciarza.
Chłopaki mają dobre chęci ale wiedzy brak. To powoduje bałagan, absurdy typerskie oraz cyrk intelektualny.
pozdro
Żenujące są takie wpisy... po fakcie każdy jest mądry. Dziwne, że przed galą nie pisałeś nic o typach Macio i Karciarza skoro widziałeś w nich przejawy braku wiedzy... Zarzucasz także innym &quot;cyrk intelektualny&quot; a kilka tygodni temu błyszczałeś nie potrafiąc poprawnie wyliczyć yieldu z 4 typów wraz z stawkami, w dalszym ciągu podtrzymuję, że jeżeli wyrazisz chęć nauki to wyślę na swój koszt podręczniki do nauczania początkowego matematyki dla ciebie. Pieniędzy nie wyślę ponieważ oszukali by cię prawdopodobnie w sklepie...
Ten dział jest takim obrazem najgorszych polskich cech... non stop ktoś się napina, ciągłe przepychanki słowne, wymądrzenie się po galach, gloryfikowanie własnej osoby, zawiść, &quot;kradzieże&quot; typów itd. Do tego można dodać jeszcze brak możliwości normalnej dyskusji...
Myślę, że dla wszystkich z pożytkiem byłoby jednak zmienić nastawienie... czasem warto pochylić się nad argumentami innego użytkownika bez traktowanie tego jako osobistej wycieczki.
i będąc przy wnioskach do administracji warto rozważyć obowiązek podawania stawki przy danym typie. Skończą się twierdzenia kto ile wyszedł na gali do przodu bo różne stawki stosował do swoich typów.

Otrzymane punkty reputacji: +5
macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Więc tak wróciłem z gali, i tak lekko ją podsumuje.

Pierwsza walka nie za bardzo porwała, nic szczególne bili się bo się bili. Lapilus miał plan na walkę realizował go dobrze, to i wygrał bo był lepszy. Ray dobrze wykończył Polaka, miał go prawie w I rundzie, jednak ten dotrwał do końca. Potem w II rundzie tylko dobicie. Albu zawodniczka, co do której każdy miał wątpliwości. Pokazała to co miała w I rundzie dobrze broniąc sprowadzenia i uderzała kombinacjami. A i jak wylądowała na plecach to wykorzystała szanse i wygrała. Wielki plus dla Albu. Niestety Daniel zawiódł i oprócz tej akcji w II rundzie nie pokazał za bardzo nic. Teraz pewnie out z UFC. Stasiak, którego tak tutaj każdy skreślał co nieco pokazał, przegrał bo był ewidentnie gorszy, ale nie tak od razu jak każdy go skreślał. Jak by inaczej wyszło to duszenie to kto wie. Niestety Mickael Lebout nie zaprezentował się tak jak od niego oczekiwałem, Sergio dobra taktyka że bił się w stójce i rozbijał dziurawą gardę francuza, no nic czekam na kolejny pojedynek Lebouta. Bartosz Fabiński dobra praca pod siatką i łokcie,łokcie zasłużona wygrana, niestety kolejny Afrykaner nic nie zaprezentował. Leon Edwards co tu pisać szarża ciosów i wygrał. Baczyński pewnie wylot. Niestety Joanne Calderwood zawiodła po całej lini, jak by wygrała to starcie miała pewną walkę o pas... A tutaj co? Zawodniczkę muay thai rozbiła jakaś Ukrainka wyglądająca, jak elf... I jeszcze ten cyrk do Joanny, jak dla mnie żenująca postawa w stójce Szkotki, i Ukrainka to wykorzystała. Niech teraz obija kogoś jeszcze na dłuższym dystansie to zobaczymy. A Calderwood niech pracuje nad sobą, jak chce coś zdobyć w tej dywizji. Paweł Pawlak zaprezentował się najlepiej ze wszystkich Polaków wczoraj, kontrola walki, obalenia. Było też kilka łokci i kopnięć. Po I walce każdy go skreślił a tutaj co inny zawodnik, wielkie brawa. Janek, niestety zawiódł powiedzmy sobie szczerze. Manuwa dobrze klinczował, nie pozwolił przenieść walki do parteru. Do tego okopywał nogę którą niegdyś obijał Sokodjou. Miejmy nadzieje że w następnej walce Janek zaprezentuje się lepiej. I koniec coś z czego się ucieszyłem, może i Cro Cop jest stary i przegrywał walkę, jednak jak trafił łokciem i się zemścił na kimś, kto pokonał go jego bronią! Naprawdę wygrana Cro cop&#39;a ucieszyła mnie bardzo, ale to bardzo, szkoda tylko że nie było kopnięć.

Grafika dotycząca Stasiaka, tak żeście co rzucali na pożarcie a tutaj:

Oficjalne wyniki:

Walka Wieczoru:
265 lbs: Mirko Filipovic pokonał Gabriela Gonzagę przez TKO (uderzenia w parterze) runda 3

Główna karta:
205 lbs: Jimi Manuwa jednogłośnie pokonał Jana Błachowicza (30-27, 30-27, 29-28)
170 lbs: Paweł Pawlak pokonał Sheldona Westcotta przez jednogłośną decyzję (29-28, 29-28, 29-28)
115 lbs: Maryna Moroz pokonała Joanne Calderwood przez poddanie (balacha) runda 1, 1:30

Karta eliminacyjna:
170 lbs: Leon Edwards pokonał Setha Baczynskiego przez nokaut (lewy prosty) runda 1, 0:08
185 lbs: Bartosz Fabinski pokonał Garretha McLellana przez jednogłośną decyzję (30-27, 30-27, 30-27)
170 lbs: Sergio Moraes pokonał Mickaela Lebout przez jednogłośną decyzję (29-28, 29-28, 29-28)
145 lbs: Yaotzin Meza pokonał Damiana Stasiaka przez jednogłośną decyzję (30-27, 29-28, 29-28)
265 lbs: Anthony Hamilton pokonał Daniela Omielańczuka przez jednogłośną decyzję (29-28, 29-28, 29-27)
115 lbs: Alexandra Albu pokonała Izabelę Badurek przez poddanie (duszenie gilotynowe) runda 2, 3:24
155 lbs: Stevie Ray pokonał Marcina Bandela przez TKO (uderzenia w parterze) runda 2, 3:24
145 lbs: Taylor Lapilus pokonał Rocky’ego Lee przez jednogłośną decyzję (30-27, 30-27, 30-27)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom