>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC Fight Night 58: Machida vs. Dollaway - 20 Grudnia

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Walka wieczoru:
185 lbs: Lyoto Machida pok. C.B. Dollawaya przez TKO (kopnięcie na korpus + uderzenia), runda 1., 1:02.​
Karta główna:
135 lbs: Renan Barao pok. Mitcha Gagnona przez poddanie (duszenie trójkątne), runda 3., 3:53.
205 lbs: Patrick Cummins pok. Antonia Carlosa Jr. przez jednogłośną decyzję (3 x 30-27).
155 lbs: Rashid Magomedov pok. Eliasa Silverio przez TKO (uderzenia), runda 3., 4:57.
170 lbs: Erick Silva pok. Mike’a Rhodesa przez poddanie (duszenie trójkątne), runda 1., 1:15.
170 lbs: Daniel Sarafian pok. Antônia dos Santosa Jr. przez TKO (kontuzja palce Santosa), runda 2., 1:01.​
Karta wstępna:
185 lbs: Marcos Rogerio de Lima pok. Igora Pokrajaca przez TKO (uderzenia), runda 1., 1:59.
145 lbs: Renato Carneiro pok. Toma Niinimäkiego przez poddanie (duszenie zza pleców), runda 2., 3:30.
145 lbs: Hacran Dias pok. Darrena Elkinsa przez jednogłośną decyzję (2 x 29-28, 30-27).
135 lbs: Leandro Issa pok. Yutę Sasakiego przez poddanie (dźwignia na kark), runda 2., 4:13.​
Karta wstępna (UFC Fight Pass)
170 lbs: Tim Means pok. Marcia Alexandre Jr. przez niejednogłośną decyzję (2 x 29-28, 28-29).
170 lbs: Vitor Miranda pok. Jake’a Colliera przez TKO (kopnięcie + uderzenia), runda 1., 4:59.​

Była to ostatnia gala UFC tego roku

Otrzymane punkty reputacji: +30
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Powiem szczerze, że nie zdążyłem zobaczyć nokautu Machidy. Walka zaczęła się parę minut przed 7:00, byłem w pracy i akurat przyszła moja zmienniczka. Szybko jej zdałem stanowisko, patrzę na stream a tu Machida na klatce się cieszy ze zwycięstwa. Ale nie mam żadnych pretensji, gdyż Lyoto skończył mi piękne ako. Wspaniały prezent na święta i jutrzejsze urodziny. Dziękuję!

Jaram się wygraną Carneiro, gdyż sam odkryłem tego chłopaka, sugerowałem się jedynie własnym, mizernym jak BVB w tym sezonie, doświadczeniem i wiedzą odnośnie Niinimakiego i fajnie weszło. Taki drobiazg a cieszy ????

Ostatnie UFC w tym roku, z całego serca dziękuję wszystkim którzy dzielą się tutaj typami, wszystkim bez żadnego wyjątku. Mieliście ogromny wpływ na moje zainteresowanie tym sportem i wciąż wiele się od Was uczę. Życzę Wam wesołych świąt i hucznego sylwestra, tylko nie przesadźcie z alko bo widzimy się 3 stycznia na UFC 182 ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Ostatnia gala UFC w tym roku, więc napiszę tylko jedno. Brawa dla Pudziana. Oby przyszły rok był równie udany. Kto mógł grać za większą kasę, ładnie zarobił. Mega udany koniec roku dzięki Twoim typom.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom