napoleoni
Użytkownik
Dla mnie na 99% Ruslan go kończy przed czasem i dla mnie to bank gali .
Ja byłem pewien Barnatta na 95%, Ty Pudzianie wygranej przed czasem dla Ruslana na 99%, wygrałem ???? A tak serio, nie wiem po co te uszczypliwości, nawet w tapology stawiałem na decyzje dla Magomedova, co nie zmienia faktu że nadal uważam wagę ciężką za nie przewidywalną, a Rosjanina za niewartego pakowania w niego kasy. Nie lubisz i nie chcesz robić tapology, to nic złego, ale nie ogarniam po co marudzenie po gali, po walce każdy jest mądry , po to jest to tapology żeby mieć jakieś przełożenie na 11 walk, a nie po walce mówić "ja nic o tym nie pisałem przed galą, ale przecież to było pewne, jak mogliście grać inaczej". Anyway, kciuki za Benavideza i będzie dobrzeCo do VanZant i Magomedova, jak widać po tapology, również uważam że Rosjanin wygra to starcie. Ale zwyczajnie, po tak beznadziejnym występie jak jego debiut w UFC, osobiście nie uważam go za wartego zaufania i pakowania w niego kasy
PS. Przecież pisząc że Magomedov nie jest dla mnie pewniakiem nie krytykuje Pudzianie Twojej wiedzy czy pomysłu, wiele razy doceniałem Twoją wiedzę o MMA ???? Ty masz styl szukania 1-2 pewniejszych walk na gali, ja mam styl wybierania 6-7 pojedynków i opisywania ich. I tak samo doceniam jak Tobie ten 1-2 wejdą, jak i nie czuje wielkiego żalu jak mi jeden czy dwa nie wejdą. Po prostu przedstawiłem swoją opinie co do umiejętności Magomedova, więc nie róbmy niepotrzebnych spin, oby każdy kto grał tą galę zarobił
@crossmen, skoro napisałem że olewam te walki, to zgadnij czy na nie stawiałem? A tak jeśli już chcesz wiedzieć mam na dzisiaj postawione ostatecznie Edgar+Barnatt (czyli to nie weszło), Vick+Benavidez, VanZant, Oleinik, Pickett i Barboza.