>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC Fight Night 45: Cerrone vs Miller - 16 lipca 2014

Status
Zamknięty.
W 53

wyjazdowiec

Użytkownik
Jest dobrze, Story i Lineker nie zawiedli, plus zaskoczył mnie Sterling, po bardzo słabym debiucie w UFC w końcu pokazuje że faktycznie jest zdolnym prospektem. Barboza i Cerrone piękne KO, sporo w nich farta, ale liczy się wynik ;)
Z pierwszą częścią trudno się nie zgodzić, ale co do farta to zupełnie nie wiem, o czym piszesz. Szczególnie Cerrone totalnie zdominował walkę i gdyby nie błąd sędziego to skończyłby ją wcześniej. Poza tym to nie pierwsze skończenie przez highkicka w ostatnim czasie. Fajna forma Kowboja, dzięki czemu wszystko zmierza do walki z Hendersonem lub właśnie Nurmagomedovem. W tej pierwszej walce widziałbym go jako zwycięzcę, z kolei w drugiej będzie mu ciężej, a osobiście w niedalekiej przyszłości widzę Khabiba na tronie wagi lekkiej.

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
To już śpieszę z wytłumaczeniem ;) Mówię o takim farcie że to czasu 2 ciosów na wątrobę/splot Barboza i Cerrone nie wyglądali zbyt pewnie w tych 2 walkach. Zwróć uwagę że w większości ocen, Cerrone przegrał pierwszą rundę. Barboza 1 celne kopnięcie na splot i rywal nie zdolny no kontynuowania walki, z Cerrone powinno być podobnie ale sędzia chciał zabłysnąć i przedłużył, co i tak wiele nie dało, Cerrone niedługo później powtórzył kopnięcie tyle że na głowę. Dla mnie sporo w tym farta, bo 1 kopnięcie zrobiło różnice w walce, ale podejrzewam ze już teraz mało kto pamięta o 1 rundzie Cerrone-Miller a każdy o pięknym KO.

W 53

wyjazdowiec

Użytkownik
To już śpieszę z wytłumaczeniem ;) Mówię o takim farcie że to czasu 2 ciosów na wątrobę/splot Barboza i Cerrone nie wyglądali zbyt pewnie w tych 2 walkach. Zwróć uwagę że w większości ocen, Cerrone przegrał pierwszą rundę. Barboza 1 celne kopnięcie na splot i rywal nie zdolny no kontynuowania walki, z Cerrone powinno być podobnie ale sędzia chciał zabłysnąć i przedłużył, co i tak wiele nie dało, Cerrone niedługo później powtórzył kopnięcie tyle że na głowę. Dla mnie sporo w tym farta, bo 1 kopnięcie zrobiło różnice w walce, ale podejrzewam ze już teraz mało kto pamięta o 1 rundzie Cerrone-Miller a każdy o pięknym KO.
Pierwsza runda w walce wieczoru była bardzo wyrównana, ale nawet jeśli Cerrone by ją przegrał, to skończenie nie ma nic wspólnego z fartem. Wręcz odwrotnie, chyba każdy oglądający czekał na takie rozstrzygnięcie. Miller wyraźnie opuszczał ręce w obawie przed kolejnymi kopnięciami na wątrobę, w międzyczasie przyjmując wcześniej jedno wysokie kopnięcie. Prędzej czy później można było się spodziewać takiego rozstrzygnięcia i było to zamierzone działanie Cerrone&#39;go.

marekr 35

marekr

Użytkownik
Bonusy po gali dla Martinsa i Cerrone za Najlepszy występ wieczoru i dla Linekera z Ozkiliciem za Walkę wieczoru.

U 170

użytkownik-80336

Użytkownik
Wg mnie bet gali:

Lucas Martins vs Alex White kurs 1.57

Stawka 10/10

Dla mnie White to świetny prospekt. Zawodnik, który byłby w stanie zdominować striker&#39;a jakim jest Martins w stójce, a prawdopodobnie walkę szybko sprowadzi do parteru i skończy ją poddaniem. Pomyśleć, że ten chłopak jeszcze parę lat temu pracował w McDonalds ???? Jeśli będzie się rozwijał w takim tempie jak do tej pory, chętnie zobaczyłbym go za kilka walk w zestawieniu z Alers&#39;em lub Aldo.
Walka do momentu KO wyrównana. 1 runda remisowa, druga dla White&#39;a, jednak wynik jaki jest taki jest. Dość mocno się na tym przejechałem... Widać trzeba podchodzić do &#39;nowych&#39; z mniejszym zaufaniem. Przepraszam za typ.

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f201/boks-typy-z-analizami-3189-36.html#post4544816
Pudzianie kochany, to może opowiesz o Martinezie którego niedawno wychwalałeś przez kilka postów, a który przegrał przy kursie 1.40? Albo o niedawnym Paleleiu na którego dom chciałeś stawiać? Bispingu?
Nic do Ciebie nie mam, bo znasz się na sportach walki, ale uważam Cię osobiście za prostaka który rzuca jeden-dwa kursy na całą gale, nie wchodzi w żadne &quot;debaty&quot; nad walkami, a potem gdy zna już wynik dogryza innym. Jeśli masz taką wiedzę i jesteś tak dobry jak uważasz, napisz coś więcej o tych walkach, podaj swoje tapology, włącz się do dyskusji, podaj argumenty dla których uważasz że ktoś nie ma racji, a rację masz Ty. Ale zrób to przed galą, a nie po gali gdy nagle dostajesz olśnienia. Podałeś kłamliwe informacje przed walką Barbozy, do tego się nie odniesiesz? Domyślam się że postawiłeś na dokładny wynik Brazylii 1-7 bo byłeś pewien że &quot;hee hee dostaną w pape i się zesrają&quot;. Jakbyś zwrócił uwagę nawet na tapology dałem typ na Barbozę, po prostu uważałem że nie jest to typ na który warto stawiać większą kasę. Ani nie zarobiłem, ani nie straciłem.
Wątpię że cokolwiek zrozumiesz z mojego przekazu, skoro od 4 lat na forum nadal nie zrozumiałeś zasad stawiania przecinków, ja będę dalej pisać na pół strony o połowie walk z gali, Ty nadal będziesz robić jeden-dwa typy na gale po kursach poniżej 1.50 z analizami typu &quot;dostanie w pape i się obesra hee hee&quot;. Tyle w tym temacie, nie widzę sensu dalszego komentowania sprawy.

Otrzymane punkty reputacji: +9
gredluk 295

gredluk

Użytkownik
Ponowie... obaj macie wiedzę, uwielbiam stawiać Wasze typy.... bo mimo, że pokochałem MMA to z braku czasu, wiedzy, możliwości oglądania UFC często sam tego robić nie mogę.... Dlatego przestańcie bo to nie ma sensu. Szczególnie Ty Pudzian bo Napoleoni ma troszkę racji. Szanujcie się- bo nie rywalizujecie tu ze sobą! ???? Dzięki i powodzenia Wam obu! Nie jest grzechem gdy jeden trafi a drugi nie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom