>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC 304: Edwards vs. Muhammad 2

psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
UFC 304: Edwards vs. Muhammad 2

UFC304.jpg

Data: 27 lipca 2024 (noc z soboty na niedzielę)
Transmisja: Polsat Sport / Betclic.pl / eFortuna.pl (karta główna); Betclic.pl / eFortuna.pl / UFC FightPass (karta wstępna)

Walka wieczoru
170 lb: Leon Edwards (22-3) vs. Belal Muhammad (23-3)

o pas mistrzowski | 5 rund

Co-main event
265 lb: Tom Aspinall (14-3) vs. Curtis Blaydes (18-4)

o tymczasowy pas mistrzowski | 5 rund

Karta główna (od 04:00 polskiego czasu)
155 lb: Bobby Green (32-15-1) vs. Paddy Pimblett (21-3)
185 lb: Christian Leroy Duncan (10-1) vs. Gregory Rodrigues (15-5)
145 lb: Arnold Allen (19-3) vs. Giga Chikadze (15-3)

Karta wstępna (od 02:00 polskiego czasu)
145 lb: Nathaniel Wood (19-6) vs. Daniel Pineda (28-15)
115 lb: Molly McCann (14-6) vs. Bruna Brasil (9-4-1)
135 lb: Caolan Loughran (9-1) vs. Jake Hadley (10-3)
125 lb: Muhammad Mokaev (11-0) vs. Manel Kape (19-6)

Karta przedwstępna (od 00:00 polskiego czasu)
205 lb: 🇵🇱 Marcin Prachnio (17-7) vs. Modestas Bukauskas (15-6) – ok. 00:30
170 lb: Oban Elliott (10-2) vs. Preston Parsons (11-4)
170 lb: Sam Patterson (11-2-1) vs. Kiefer Crosbie (10-4)
265 lb: Mick Parkin (9-0) vs. 🇵🇱 Łukasz Brzeski (9-4-1) – ok. 2:00
135 lb: Shaun Bannon (5-1) vs. Alice Ardelean (9-5)

źródło: ufc.com, lowking.pl

Nie masz konta w Betclic, załóż je z kodem FORUMVIP lub klikając w baner i graj cały czas bez podatku na wszystko!
PL_EURO24_Generic_2024_NoTax_NoPromocode-1000x200-.jpg

Otrzymane punkty reputacji: +423
xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Kape wygra @2,28 Fortuna
Jak dla mnie to Kape tutaj faworytem, "Anglik" muhamad u siebie, rekord ładnie wygląda, ALE po stronie Kape zdecydowanie doświadczenie, stójka też lepsza i troszkę gorsze warunki fizyczne tu nie będą przeszkodą, problemów z wagą z tego co było widać nie miał, a to bardzo ważne jeśli chodzi o Manela, oczywiście Anglik będzie szukał parteru, ale Kape to nie jest jakiś ogórek jeśli chodzi o defensywę zapaśniczą i mam wrażenie że tutaj obaleń zobaczymy bardzo mało, Kape jest krępy i ma pojęcie nie tylko o stójce, do tego Mokaev te walki wygrywał, ale ledwo, bez przekonania widzów, często męczył wzrok i oby dzisiaj dostał bo Kape w formie i bez problemów z wagą to kozak i dzisiaj ko/tko jak najbardziej możliwe według mnie

Loughran + powyżej 2,5 rundy BETBUILDER @1,86 Fortuna
Lubię Hadley'a ale wskakuje na zastępstwo, Loughran krępy zawodnik, Hadley będzie miał problem ze sprowadzeniem bo gabaryty, Caolan jest niezłym zapaśnikie, w stójce może być dobra bitka bo Hadley to też wariacik, dlatego nie gram decyzji tylko troszkę bezpieczniej, choć Loughran pewnie to dociągnie do decyzji, ale według mnie faworyt tutaj jest oczywisty

Dodatkowo lekko
Prachnio + powyzej 1,5 rundy Betbuilder @2,9 Fortuna
Albo litwin przed czasem, albo prachnio decyzją, ale jak Bukauskas się wystrzela to róznie może być, ale czuję że Prachnio bierze dziś
Chikadze @2,95 Fortuna
Allen świetny gość, lubię go, ale Chikadze to duży chłop i w stójce może zbić Allena/wypunktować

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +721
anzelmo 262,2K

anzelmo

Użytkownik
Kolega co nie co opisał ja dołożę fortuna

Mokaev M. - Kape M. Kape wygra przez K.O./T.K.O./dyskwalifikację lub przez poddanie: 4,25

Obok takiego kursu....grzechem bylo by nie zagrać- Myślę ze na pkt Kape tego nie wyciągnie(bo skończy młodego wcześniej:p ) , to będzie mega trudna bitwa dla młodziana. Chłopak jest mocny w parterze i do tego Będzie dążył może przeleżeć rywala i poddać ale... jego stójka jest słaba .Manel jest bardzo agresywny ma czym uderzyć w parterze tez co nie co potrafi myślę ze ma lepsze cardio i po prostu młody opadnie z sil i wtedy portugalski Angolczyk brutalnie zgasi mu światło.

Aspinall T. - Blaydes C. Walka zakończy się przez K.O./T.K.O Więcej sprowadzenia - Remis (Mecz) 2.20

Tutaj gram kilka opcji w jednej myślę ze Rezor nie zdarzy z sprowadzeniem bo ostatnio zawodnik z Chicago uparcie próbuje walczyć w stójce. Tutaj szybkość siła i kombinacje będą po stromnie Toma .Rezor moim zdaniem ma szanse to ugrać ale musiałby od początku ruszać po zapasy ...po męczyć Aspinala wprowadzić go na głębsze wody gdzieś 3-4 runda takie zameczenie cardio Toma na rundach mistrzowskich jest pod znakiem zapytania wiadomo waga ciężka wielkie chłopy to może podobnie wyglądać do walki z Tubura ale ...wszystko zależy od game planu zawodnika z USA .

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +721
Do góry Bottom