Ronda ma na sobie ogromna presje, ktorej nie udzwignie i po tej walce skonczy swoja przygode z mma ????Krotko i na temat Ronda wraca, nie ma juz na niej takiej presji, mam nadzieje ze sie odbudowala i wydaje mi sie ze skonczy to nokautem dobijajac Nunes na ziemi.
Wszystkie typy Unibet.
Alex Oliveira vs Tim Means @ 2,1
Jak dla mnie ten kurs to value. Tim Means doswiadczony, twardy zawodnik. Po wywiadach widac, ze jeszcze ma w sobie troche ognia i chce sie bic. Oliveira jak dla mnie nie jest jakis rewelacyjny, na rozpisce nie ma nikogo szczegolnego, ostatnio wygrana nad Brooksem, ktory prawdopodobnie mial polamane zebro i byl 2x mniejszy. Nie odbieram szans brazylijczykowi, mozliwe, ze bedzie to walka na miano bonusu, ale mysle, ze Tim wyjdzie z tego z wygrana.
Johny Hendricks vs Neil Magny @ 1,62
Nigdy nie moglem skojarzyc, skad bierze sie ta fascynacja Hendricksem. Teraz uwazam, ze to jest juz wypalony kompletnie zawodnik, dodatkowo nie zrobil wagi, co utwierdza mnie w tym przekonaniu, ze juz olewa ten sport. Magny ma solidne zapasy, olbrzymi zasieg, mysle, ze wypunktuje Hendricksa.
Dong Hyun Kim vs Tarec Saffiedine @ 1,67
Tarec rowniez jest dla mnie zawodnikiem znajdujacym sie juz na rowni pochylej swojej kariery, moze nie bedzie to jego ostatnia walka, ale wielkiego renesansu kariery mu nie wroze. Nie jest to zawodnik, ktory co walke nokautuje swoich rywali, ostatnia walke skonczyl przed czasem az 6 lat temu. Jezeli mialoby tu dojsc do decyzji, to sadze, ze Kim bedzie zdecydowanym faworytem na kartach sedziowskich, a moze i skonczy belga przed czasem.
TJ Dillashaw vs John Lineker @ 2,8
TJ swietne poruszanie na nogach, dobra praca prostymi, ale Lineker to potwor, ktory non stop wywiera presje, bije bardzo mocno i nadzwyczaj czesto i skutecznie atakuje korpus rywala. Mysle, ze nieustanna presja i ciosy na korpus zrobia swoje i TJ nie bedzie w tej walce tak swietnie pracowal na nogach. Osobiscie uwazam, ze bedzie to duzo ciezszy sprawdzian dla amerykanina niz Barao, Lineker nie bedzie stal na srodku oktagonu i czekal na to co zrobi Dillashaw ????
Cruz Dominick vs Cody Garbrandt @ 2,88
Podobna walka do Dillashawa z Linekerem. Garbrandt zmienia dzis warte pasa tej kategori. Cruz swietnie porusza sie na nogach, ale jest juz starszym zawodnikiem, po wielu kontuzjach, zobaczymy jak bedzie sobie radzil z presja i gdy przyjmie jakies mocniejsze ciosy. Wedlug mnie w obu tych walkach sila i presja wygra z doswiadczeniem i swietna praca na nogach.
Amanda Nunes vs Ronda Rousey @ 2,4
To co pisalem na poczatku tego posta, presja na Rondzie jest ogromna, dochodzi do tego rozbrat z oktagonem na dluzszy czas, zenujaca stojka i (w mojej opini) problemy z psychika podchodzac do tej walki. Amanda bije prawdopodobnie mocniej niz Holly, posiada jakies umiejetnosci klinczerskie i parterowe, a patrzac na to jak latwo poradzila sobie z Ronda Holly, to tutaj mysle, ze Amanda skonczy kariere Rondy w 1-2 rundzie przez TKO.
Pozdrawiam ????
@edit
za latwo ????