>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC 181: Hendricks vs. Lawler 2

Status
Zamknięty.
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Znowu się pcham w wagę ciężką, ale nie wierzę w niespodziankę. Hapa to co najmniej półka wyżej od Schauba. Co prawda został zdemolowany ale przez Werduma - gdzie jest teraz Werdum - na szczycie. Nie wierzę w drugą klęskę Browna, kurs będzie koło 1.35 co wg mnie jest fajną opcją. Napiszę pare słów później.
ole ✅

????

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
a dajcie spokój, na KSW sędziowie kompromitacja, na UFC jeszcze większy wał... koleś który zapaśniczo i stójkowo był miażdżony, a w całej walce tylko przez pierwsze 20 sekund i ostatnie 30 sekund coś pokazał wygrywa pas... Żal coś takiego oglądać, żal coś takiego grać i mimo dobrego wieczoru, pozostaje zażenowanie i niesmak. WSTYD SĘDZIOWIE ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
patryk4865 53

patryk4865

Użytkownik
a dajcie spokój, na KSW sędziowie kompromitacja, na UFC jeszcze większy wał... koleś który zapaśniczo i stójkowo był miażdżony, a w całej walce tylko przez pierwsze 20 sekund i ostatnie 30 sekund coś pokazał wygrywa pas... Żal coś takiego oglądać, żal coś takiego grać i mimo dobrego wieczoru, pozostaje zażenowanie i niesmak. WSTYD SĘDZIOWIE ????
a już myślałem, że się jednak nie znam :]
nie wiem jaki był w tym interes federacji... może chcą zrobić z nich kolejną epicką trylogie
będąc nawet mało optymistycznym to jak byk 3 rundy wygrał Hendricks
a nie licząc tego to wystarczy spojrzeć na statystyki walki - PRZEPAŚĆ ????

bjalyy 110

bjalyy

Użytkownik
musze przyznac panowie ze poziom ekspercki na tym dziale trzyma poziom ???? pograne za drobne wasze przemyslenia + tam poczytane troche w necie i ksw 3/3 ufc 5/5 szkoda tylko za tak niska stawka ???? nastepny raz wchodzimy grubiej! ????

bobeczko 12

bobeczko

Użytkownik
Bialyy tak się wydaje, na początku zawsze tak jest. Poza tym, jak satysfakcjonują Cie 3 walki z ako 1.7 to... z UFC też tak nie do końca wyszło dobrze.

E 285

embotron

Użytkownik
Bialyy tak się wydaje, na początku zawsze tak jest. Poza tym, jak satysfakcjonują Cie 3 walki z ako 1.7 to... z UFC też tak nie do końca wyszło dobrze.
Sledze temat dluzszy czas, typow z forum raczej nie pobieram, bo gram swoje, ale w znacznej wiekszosci przypadkow typy tutaj wrzucane wchodza. Nie rozumiem co masz na mysli mowiac, ze na poczatku tak jest? Dzial trwa juz dosyc dlugo, a jezeli chodzi Ci o to, ze jezeli ktos zaczyna brac typy z dzialu MMA to zawsze na poczatku wchodza, a potem nie, to jest jakas pomylka ????

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Sledze temat dluzszy czas, typow z forum raczej nie pobieram, bo gram swoje, ale w znacznej wiekszosci przypadkow typy tutaj wrzucane wchodza. Nie rozumiem co masz na mysli mowiac, ze na poczatku tak jest? Dzial trwa juz dosyc dlugo, a jezeli chodzi Ci o to, ze jezeli ktos zaczyna brac typy z dzialu MMA to zawsze na poczatku wchodza, a potem nie, to jest jakas pomylka ????
Po prostu niech ludzie nie myślą że to zawsze tak wchodzi. To, że dziś weszło nie znaczy że wejdzie następnym razem.

E 285

embotron

Użytkownik
Po prostu niech ludzie nie myślą że to zawsze tak wchodzi. To, że dziś weszło nie znaczy że wejdzie następnym razem.
Tak jest w calej bukmacherce, a jezeli ktos mysli, ze bedzie zawsze wchodzilo to powinien skonczyc zabawe z bukami ???? Przegladalem czasami dzialy tenisa czy pilki i tak na oko oceniajac to mysle, ze w MMA statystyki sa duzo lepsze niz w tych dzialach.

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Johny Hendricks (USA) - Robbie Lawler (USA)
1 2 - Kto wygra?
Typ: Robbie Lawler (USA)
2.75✅✅✅
Bwin

Spodziewałem się mniejszego kursu na Lawlera. Ja w to wchodzę, wierzę że stać go na odebrania pasa. Pierwsza walka była pełna emocji i teraz powinno być podobnie.
Gram to w singlu i nie będę szalał ze stawką, ponieważ wynik może pójść w dwie strony, ale widzę to inaczej niż buki.
Warto zaznaczyć, że Johny powraca po kontuzji; ostatnia stoczona walka to była w marcu i to z najbliższym rywalem. Przeciwnik w gazie. Znokautował Ellenbergera i wypunktował Matta Browna.

Jeśli Johny dorzuci swoje zapasy

W pierwszym pojedynku miał problemy z obaleniem Robbiego.

Zgodzę się, że Johny dysponuje potężnym uderzeniem, ale Robbie również posiada petardę w łapie.
Szczęka na plus obecnego mistrza.
W stójce większe szanse daję Robbiemu. Dysponuje większym wachlarzem. Jego rywal często atakując zostawia odsłoniętą szczękę, co może okazać się błędem.
Jeśli w pierwszym pojedynku Lawler bronił się przed sprowadzeniami, to teraz powinno być podobnie.

Urijah Faber (USA) - Francisco Rivera (USA)
Typ: 1
1.25✅✅✅

To wygląda na gwałt. Do dubelka, żeby podbić sobie kurs jak znalazł.
Na Tapology 99:eek:ne:]
Faber to fighter, który jest za słaby na bycie mistrzem, ale za dobry na pozostałych.

Sergio Pettis (11-1) vs. Matt Hobar (9-2)
Typ:1
1.35✅✅✅

Nie ma kursów jeszcze, bynajmniej ja nie znalazłem.
O Sergio pisałem i pisali inni w tym temacie:

http://forum.bukmacherskie.com/f201/ufc-167-gsp-vs-hendricks-16-11-2013-a-98974.html

Hobar to straszne drewno. Nie ma opcji, żeby to wygrał.

No to BAH wystawił nam kurs na ten pojedynek. Powiem szczerze, że spodziewałem się mniejszego kursu na Sergio. Coś w granicach 1.20-1.25.

Do szóstego jest trochę czasu i pewnie kurs poleci w dół.

Lawler zasłużył na ten pas i cieszę się, że walka się tak się skończyłą.
Styl jaki zaprezentował Rumcajs woła o pomstę do nieba.

Pettis bardzo ładnie. Oby nie zrobił sobie tylko dłuższej wegetacji.

Ferguson myślałem, że przegra, bo początek należał do przeciwnika, ale wyszło inaczej.

Faber włożył palca w oko i wiemy jak to było.

Sergio ma talent. Namiesza.

Samman i jego head kick, łaaaa coś pięknego.

Niżej konferencja, jakby ktoś był zainteresowany:

https://www.youtube.com/watch?v=e5VPnxuq828

Otrzymane punkty reputacji: +2
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Będę wdzięczny jeżeli ktoś podzieli się linkiem do walki wieczoru, bo akurat mi się przysnęło i obudziłem się gdy Lawler miał już założony pas :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom