oleZnowu się pcham w wagę ciężką, ale nie wierzę w niespodziankę. Hapa to co najmniej półka wyżej od Schauba. Co prawda został zdemolowany ale przez Werduma - gdzie jest teraz Werdum - na szczycie. Nie wierzę w drugą klęskę Browna, kurs będzie koło 1.35 co wg mnie jest fajną opcją. Napiszę pare słów później.
a już myślałem, że się jednak nie znam :]a dajcie spokój, na KSW sędziowie kompromitacja, na UFC jeszcze większy wał... koleś który zapaśniczo i stójkowo był miażdżony, a w całej walce tylko przez pierwsze 20 sekund i ostatnie 30 sekund coś pokazał wygrywa pas... Żal coś takiego oglądać, żal coś takiego grać i mimo dobrego wieczoru, pozostaje zażenowanie i niesmak. WSTYD SĘDZIOWIE ????
Sledze temat dluzszy czas, typow z forum raczej nie pobieram, bo gram swoje, ale w znacznej wiekszosci przypadkow typy tutaj wrzucane wchodza. Nie rozumiem co masz na mysli mowiac, ze na poczatku tak jest? Dzial trwa juz dosyc dlugo, a jezeli chodzi Ci o to, ze jezeli ktos zaczyna brac typy z dzialu MMA to zawsze na poczatku wchodza, a potem nie, to jest jakas pomylka ????Bialyy tak się wydaje, na początku zawsze tak jest. Poza tym, jak satysfakcjonują Cie 3 walki z ako 1.7 to... z UFC też tak nie do końca wyszło dobrze.
Po prostu niech ludzie nie myślą że to zawsze tak wchodzi. To, że dziś weszło nie znaczy że wejdzie następnym razem.Sledze temat dluzszy czas, typow z forum raczej nie pobieram, bo gram swoje, ale w znacznej wiekszosci przypadkow typy tutaj wrzucane wchodza. Nie rozumiem co masz na mysli mowiac, ze na poczatku tak jest? Dzial trwa juz dosyc dlugo, a jezeli chodzi Ci o to, ze jezeli ktos zaczyna brac typy z dzialu MMA to zawsze na poczatku wchodza, a potem nie, to jest jakas pomylka ????
Tak jest w calej bukmacherce, a jezeli ktos mysli, ze bedzie zawsze wchodzilo to powinien skonczyc zabawe z bukami ???? Przegladalem czasami dzialy tenisa czy pilki i tak na oko oceniajac to mysle, ze w MMA statystyki sa duzo lepsze niz w tych dzialach.Po prostu niech ludzie nie myślą że to zawsze tak wchodzi. To, że dziś weszło nie znaczy że wejdzie następnym razem.
Johny Hendricks (USA) - Robbie Lawler (USA)
1 2 - Kto wygra?
Typ: Robbie Lawler (USA)
2.75
Bwin
Spodziewałem się mniejszego kursu na Lawlera. Ja w to wchodzę, wierzę że stać go na odebrania pasa. Pierwsza walka była pełna emocji i teraz powinno być podobnie.
Gram to w singlu i nie będę szalał ze stawką, ponieważ wynik może pójść w dwie strony, ale widzę to inaczej niż buki.
Warto zaznaczyć, że Johny powraca po kontuzji; ostatnia stoczona walka to była w marcu i to z najbliższym rywalem. Przeciwnik w gazie. Znokautował Ellenbergera i wypunktował Matta Browna.
Jeśli Johny dorzuci swoje zapasy
W pierwszym pojedynku miał problemy z obaleniem Robbiego.
Zgodzę się, że Johny dysponuje potężnym uderzeniem, ale Robbie również posiada petardę w łapie.
Szczęka na plus obecnego mistrza.
W stójce większe szanse daję Robbiemu. Dysponuje większym wachlarzem. Jego rywal często atakując zostawia odsłoniętą szczękę, co może okazać się błędem.
Jeśli w pierwszym pojedynku Lawler bronił się przed sprowadzeniami, to teraz powinno być podobnie.
Urijah Faber (USA) - Francisco Rivera (USA)
Typ: 1
1.25
To wygląda na gwałt. Do dubelka, żeby podbić sobie kurs jak znalazł.
Na Tapology 99ne:]
Faber to fighter, który jest za słaby na bycie mistrzem, ale za dobry na pozostałych.
Sergio Pettis (11-1) vs. Matt Hobar (9-2)
Typ:1
1.35
Nie ma kursów jeszcze, bynajmniej ja nie znalazłem.
O Sergio pisałem i pisali inni w tym temacie:
http://forum.bukmacherskie.com/f201/ufc-167-gsp-vs-hendricks-16-11-2013-a-98974.html
Hobar to straszne drewno. Nie ma opcji, żeby to wygrał.
No to BAH wystawił nam kurs na ten pojedynek. Powiem szczerze, że spodziewałem się mniejszego kursu na Sergio. Coś w granicach 1.20-1.25.
Do szóstego jest trochę czasu i pewnie kurs poleci w dół.