>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC 177: Dillashaw vs. Barao 2

Status
Zamknięty.
napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Chyba pierwszy raz w życiu mam wrażenie że na KSW jest wyższy poziom niż na oglądanej gali UFC. Z taką polityką Zuffa daleko nie zajdzie, nie dojść że mało walk, to jeszcze gówniany poziom, zawodnicy z kolosalnymi brakami, plus main event wymyślony 24 godziny przed galą. Jak nie opuściłem żadnej numerowanej gali od UFC 81, tak to jest jakiś żart.

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Z całym szacunkiem, ale kogoś tutaj powaliło z tym kursem. Shayna Baszler w TUFie i przed trafieniem do niego była w żenukur*ającej dyspozycji. Zaprezentowała się katastrofalnie będąc jedną z faworytek i... dostaje walkę tak wysoko w karcie!?!
Dodam jeszcze że ta karta jest gówniana, a ta zawodniczka jest gówniana do potęgi dziesiątej. Kobieta która ma kondycje na 3 minuty, a ego legendy MMA. Tak jak szanuje kobiety w MMA, tak jestem zachwycony z lania jakie jej Correia zaserwowała i jestem zażenowany tym że ta walka w ogóle miała miejsce.

b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
Dodam jeszcze że ta karta jest gówniana, a ta zawodniczka jest gówniana do potęgi dziesiątej. Kobieta która ma kondycje na 3 minuty, a ego legendy MMA. Tak jak szanuje kobiety w MMA, tak jestem zachwycony z lania jakie jej Correia zaserwowała i jestem zażenowany tym że ta walka w ogóle miała miejsce.
Dokładnie... pisałem wcześniej, że na papierze to wygląda źle, a walki to potwierdzają. Może chociaż teraz będzie lepiej... W sumie szkoda noc zarywać, ale siła przyzwyczajenia od lat.
no i Correia dała zarobić bo przed walką jeszcze kursy podskoczyły.

Otrzymane punkty reputacji: +3
napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Fakt że się dzieje, ale przypominam że to jest numerowana gala, która kosztuje swoje za PPV. Czy jest tutaj jakakolwiek walka z grona tych &quot;topowych&quot;? A już niedługo PPV z Alvarezem, Cerrone, Poirierem, Mighty Mousem, Conorem McGregorem i powrotem Dominicka Cruza... Różnica jest kolosalna. Dzisiaj spora część zawodników ma tutaj umiejętności na poziomie KSW, nie wyższym. Albo danie jako jednej z końcowych walk baby która od 3 lat dosłownie ssie w walkach, nie ma kondycji, nie ma stójki, a jeszcze widzę po stronach UFC że oni uznają za niespodziankę wygraną jej rywalki... Bądźmy poważni, rozumiem że to promocja walki Correi z Rondą która praktycznie jest już zapowiedziana, że pewnie w niedługim czasie panie rzucą sobie pare epitetów na twitterze, a Ronda pokona rywalkę w zemście za swoje przyjaciółki, ale to było przegówniane.

PS. Ferguson z Castillo póki co ratują tą galę, fajna &quot;kulanka&quot;, oby walka o pas nie była nudna

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Nie rozumiem tej reakcji widowni i Castillo. Ferguson nawet optycznie był lepszy, statystyki też to potwierdzają. Sam bym też dał 29-28 dla Tonego.
Dana White ‏@danawhite 3 min.
I agree with the judges on that
Dana White ‏@danawhite 1 min.
Tony did all the work on the ground and Danny tried to just hold him down.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Szkoda że Omielańczuk nie dostał Pottsa, a tak to wylecą obaj.
Jest jeszcze opcja że Damian zawalczy z nim na UFC w Polsce które ma być w lutym, bo KSW idzie do Anglii to UFC przyjeżdża i sobie nie przeszkodzą. I wtedy to była by dla nich walka o być , albo nie być w UFC, ale to tylko takie moje przemyślenia. Chociaż może kto wie Daniel weżnie się w garść i pokona Soę chociaż będzie ciężko.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom