>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC 171 Dallas 15.03.2014

Status
Zamknięty.
typpero 71

typpero

Użytkownik
Myślę, że jeszcze dobrym typem na tę galę będzie Jessica Andrade. Kurs co prawda nie powala na kolana, ale jestem przekonany, że wygra. Każdy kto widział Brazylijkę w akcji wie jak wyprowadza i ile wyprowadza skutecznych ciosów. :-D To może być rzeź podobna do tej z Rosi Sexton.

Tak więc ryzykuję

Jessica Andrade @ 1.44 Pinnacle

bene 240

bene

Użytkownik
Myślę, że jeszcze dobrym typem na tę galę będzie Jessica Andrade. Kurs co prawda nie powala na kolana, ale jestem przekonany, że wygra. Każdy kto widział Brazylijkę w akcji wie jak wyprowadza i ile wyprowadza skutecznych ciosów. :-D To może być rzeź podobna do tej z Rosi Sexton.
Tak więc ryzykuję
Jessica Andrade @ 1.44 Pinnacle
????????????????????????

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
1.44 dawało Pinnacle? :O Ja najwyższy jaki widziałem to koło 1.35, widać pora częściej na tego buka zaglądać ;) A co do samej walki, ja nie grałem bo generalnie walki bab są bardzo nieprzewidywalne, mimo iż na papierze Andrade to inny level MMA, ale powodzenia panowie ;)

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Gratuluje Napoleoni typu na Gasteluma ale chyba zgodzisz się że poszedł mega wałek. 30-27 od jednego sędziego dla Kelvina? Serio? On spał jak Gastelum padł na deski w drugiej rundzie? Nie dałem tej gali, miałbym 1 perfecta więcej w tapology ale dobrze że chociaż niektórym weszło.
SHERDOG SCORES
Jordan Breen scores the round 10-9 Story (29-28 Story)
TJ De Santis scores the round 10-9 Story (29-28 Story)
Chris Nelson scores the round 10-9 Story (29-28 Story)
edit: Al Capone ????

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Powiem szczerze, Gastelum tak jak 1 runda znakomita, druga dobra do czasu jak Story go trafił, tak od tamtej pory słabo. Ja bym dał 29-28 dla Gasteluma, w 3 rundzie Story przez półtorej minuty był z góry, ale poza tym niewiele pokazał. 29-28 dla Storyego też bym zrozumiał, 30-27 to kompromitacja.

OSP efektownie

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Alex Garcia &amp; Danny Garcia - 1.38 - 9/10✅ - Unibet .
Justin Scoggings - 1.45 - 8/10✅ - Unibet .
Taśma czyli - Garcia✅ , Garcia✅ , Wawrzyk✅ , Hendricks✅ i Scoggins✅ - 2.36 - Unibet .
Plan w 100 % wykonany . Hendricks zakończył . Obydwaj Garcia z lekkimi problemami ale wynik końcowy win . Szczególnie Scoggins zaprezentował się bardzo dobrze , będą z niego ludzie .
Edit : Condit w papke to niespodzianka , zapaśnik go skopał hee

Otrzymane punkty reputacji: +19
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom