>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC 169: Barao vs Faber II 01.02.2014

Status
Zamknięty.
napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik

Data: 1 lutego 2014
Miejsce: Prudential Center, Newark, New Jersey, USA
Transmisja: PPV

Walka wieczoru:
Pojedynek o pas mistrza UFC w wadze koguciej
135 lbs: Renan Barao (31-1) vs Urijah Faber (30-6)

Główna karta:
Pojedynek o pas mistrza UFC w wadze piórkowej
145 lbs: Jose Aldo (23-1) vs. Ricardo Lamas (13-2)

265 lbs: Alistair Overeem (36-13) vs. Frank Mir (16-8)
125 lbs: Ali Bagautinov (12-2) vs. John Lineker (23-6)
155 lbs: Jamie Varner (21-8-1) vs. Abel Trujillo (11-5)

Pozostałe:
125 lbs: Chris Cariaso (15-5) vs. Kyoji Horiguchi (12-1)
170 lbs: Neil Magny (8-3) vs. Gasan Umalatov (14-2)
185 lbs: Clint Hester (9-3) vs. Andy Enz (7-0)
170 lbs: Rashid Magomedov (15-1) vs. Tony Martin (7-0)
155 lbs: Al Iaquinta (7-2-1) vs. Kevin Lee (6-0)
155 lbs: John Makdessi (12-2) vs. Alan Patrick Silva Alves (11-0)
185 lbs: Nick Catone (9-4) vs. Tom Watson (16-6)

Otrzymane punkty reputacji: +6
napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Renan Barao (31-1) vs Urijah Faber (30-6) 2 3.20
Dwóch fantastycznych zawodników, wszechstronni, efektowni, ze znakomitymi rekordami. Obaj mogą aspirować do tytułu najlepszego zawodnika UFC bez podziału na kategorie wagowe. Kursy wskazują zdecydowanie na Barao, 1.36-3.25. Znakomita seria 31 wygranych z rzędu, robi wrażenie. Co zadecydowało o porażce Fabera w ich pierwszym starciu, gdy California Kid był zdecydowanym faworytem? Nieudane próby sprowadzeń. Od tamtej pory, Faber błyszczy. 3 piękne poddania, plus egzekucja na Alcantarze (54-8 w celnych ciosach, 4-1 w sprowadzeniach).

Po 1 porażce, która była zarazem 6 porażką Fabera w walce o pas (Faber przegrał w karierze jedynie walki o mistrzostwo), dokonał wielu zmian w swoich treningach. Kluczową, było zatrudnienie na stanowisku trenera w klubie który Faber założył, Team Alpha Male, trenera Duane Ludwiga co miało pomóc w poprawie umiejętności stójkowych. Reasumując, walka w której to Barao jest faworytem i wiele wskazuje że obroni pas. Przy kursach tego typu opłaca się jednak stawiać na Fabera. Bukmacherzy biorą pod uwagę znakomitą serię Renana, oraz wygraną w pierwszej walce. Podejrzewam że to będzie zupełnie inne starcie, Urijah zrezygnuje z zapaśniczego stylu jaki próbował w przegranym starciu na rzecz wymian w stójce. Można obstawiać w ciemno na Fabera, kurs 3.25 to jednak przesada, co nie zmienia oczywiście faktu że faworytem jest Renan Barao. Warto poczekać na dokładniejsze kursy, ta walka nie powinna skończyć się szybko

K 326

kurekq

Użytkownik
Kurs na Fabera jest zdecydowanie zawyżony. OK, nie jest faworytem, bo Barao jest lepszy w stójce i chyba w parterze też, ale Faber to neizwykle silny gość, z dobrą techniką, wybuchowy... na pewno może zaskoczyć Barao i moim zdaniem obiektywne kursy powinny być takie:
1,60-2,40 na korzyść Barao.
Alistair Overeem (36-13) vs. Frank Mir (16-8) 1 1,35
Tutaj już nic Reema nie powinno zaskoczyć, Mir jest dużo, dużo słabszy w stójce od ostatnich pogromców Holendra, czyli Big Foota i Browne&#39;a. Zapaśniczo też nie powinien mieć kłopotów, by utrzymać walkę w stójce i tam rozbijać Mira. Ponadto Frank wygląda na to, że jest coraz bardziej rozbitym zawodnikiem.
Ponadto w tej walce za Overeemem przemawia to, że jego przeciwnik ma, podobnie jak on, kiepską kondycję, więc ewentualna 3 runda nie powinna spowodować tego, że naładowany Mir (jak Big Foot) zacznie nacierać z pełną mocą na zmęczonego Koninę.
Nie widzę argumentów dla Mira.
Jamie Varner (21-8-1) vs. Abel Trujillo (11-5) 1 1,70
Bardzo mocna jedynka, Varner swoją świetną stójką powinien sobie poradzić z Trujilo, który co prawda ostatnio dał świetną walkę (chyba najlepszą w karierze), to teraz jego przeciwnik jest po pierwsze dużo, dużo lepszy od Bowlinga, a po drugie Trujillo walczy bardzo w kratkę, możliwe że kolejna walka będzie znowu bardzo kiepska w jego wykonaniu.

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Alistair Overeem (36-13) vs. Frank Mir (16-8) 2 3.20

Czysto teoretycznie, Overeem był blisko pokonania dwóch wcześniejszych rywali, w tym Hapy, który brutalnie odprawił Barnetta, który brutalnie odprawił Mira. Praktycznie, szanse stawiałbym rzędu 60%-40%. I znowu, chociaż faworyt jest oczywisty, to kursy rzędy 1.30 nie zachęcają do gry.
Oveerem bez koksów ma siły na 3-4 minuty walki, potem jest już tylko workiem treningowym. Jeśli nie uda mu się w tym czasie upolować Franka Mira, nie zdziwi mnie nawet kuriozum jeśli to Frank znokautuje rywala. Poczekam do ważenie, ale kusi zagrać niespodziankę, tym bardziej że ostatnie czasy Frank Mir solidnie trenował, co prawda skutkowało to porażkami, ale JDS czy DC to nie są rywale, z którymi wstyd przegrywać. Przy takim kursie, również i tutaj warto pomyśleć o niespodziance.

Clint Hester (9-3) vs. Andy Enz (7-0) 1 1.45

Potencjalna walka wieczoru. Hester w TUFie, żenująco słaby, jako 1st pick zawiódł. W UFC póki co robi co chce, 2 efektowne wygrane. Andy Enz, specjalista od parteru, bilans 7-0 nie mam pojęcia skąd się wział bo ja z moich żródeł widziałem 12 jego walk w mniejszych organizacjach, z których 11 wygrał, 1 przegrał przez decyzje. Najsłabszym elementem Hestera jest właśnie parter, stąd zapewne dostaje szansę pokazania jakie postępy poczynił od czasów TUFa. To może być bardzo dobra walka, ale ciężko wywróżyć coś innego niż pacyfikacje ze strony Hestera, z parterowcami nieźle sobie zaczął radzić, o czym świadczy chociażby wygrana z Dylanem w ostatniej walce.

Rashid Magomedov (15-1) vs. Tony Martin (7-0) 1 1.35

Rosjanin to niesamowicie nudny zawodnik, który większość walk przeciąga aż do decyzji. Martin, to kolejny na tej gali specjalista od parteru. Niestety dla niego, Rashid parter ma również bardzo dobry. Co do Rosyjskich zawodników w UFC wypowiadałem się wiele razy. Spodziewam się że konsekwentnie będzie zaznaczał przewagę w tej walce, w końcu trafia do UFC jako mistrz M-1, a w parterze nie da się złapać w żadną z technik kończących

https://www.youtube.com/watch?v=0ose5RzREqM

Otrzymane punkty reputacji: +9
salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
Zastanawiam sie jak ugryźć walkę Mira z Reemem.
Ali to taki karykaturalny zawodnik. Potwór , który ma problemy. Z głową, i z cardio, i z walecznością.
W zasadzie jego walki opierają się na szablonie:
Ali atakuje. Nikt i nic nie może na początku oprzeć się sile jego stójki.
Ale jeśli rywal wykaże się twardością, będzie miał trochę szczęścia na początku i przetrwa pierwszą nawałnicę to jego szanse na wygrana bardzo rosną.
Overeem ma przypadłość taką, że albo nagle robi się zielony na twarzy
( skutki przyjęcia w jego życiu zbyt dużej ilosci sterydów), Holender nie lubi przyjmować ciosów , jak dostanie to traci chęć do walki, wreszcie z powodów pewnie genetycznych i zbyt dużej muskulatury nie ma kondycji.
Pytanie brzmi, czy Mir, ktory swój prime time ma już za sobą może się postawić Reemowi?
Frank nie jest tak twardy i dobry jak Hapa czy Big Foot. Czyli zawodnicy, którzy pokonali Alego. Przetrwali poczatkową nawałnice a potem dokonywali egzekucji na Holendrze, który nagle przestawał walczyć.
Upatruje tutaj możliwość w tym, że Reem znowu , nieoczekiwanie straci chęć do walki i polegnie.
Mir wins in round 2
kurs ok 13 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
bene 240

bene

Użytkownik
Bardzo ładne analizy, prowadzące to konkluzji jakimi są prawdopodobne zakończenia walk. Na koniec gali faktem będą trzy rezultaty i myślę że nie ma się co zbytnio czarować.
W trzech ostatnich walkach wygrają faworyci i tak stawiam.
Ubereem + Aldo + Barao - AKO około 2.0 zł✅✅✅
A dlaczego to opiszę bliżej gali

Otrzymane punkty reputacji: +3
E 0

erivan

Użytkownik
W Mira lepiej kasy nie pakować. Jest już dawno po swoim Prime i raczej będzie notował kolejne porażki. To co zrobił mu Barnett, Reem zrobi dwa razy brutalniej. Oczywiście nie można typu na Alistaira nazwać pewniakiem, bo jak wiadomo holender lubi zaskakiwać na minus. Uważam jednak, że Mir nie ma ani szczęki Browne&#39;a by wytrzymać atak w pierwszej rundzie, ani też nie posiada cardio, które pozwoliłoby mu na comeback w późniejszej fazie walki.
Osobiście zagrałbym wygraną Reema w pierwszej rundzie przez KO. Można gdzieś taki zakład postawić?

to-ten-cham 286

to-ten-cham

Użytkownik
135 lbs: Renan Barao (31-1) ✅✅✅ vs Urijah Faber (30-6)
1,32 STS ✅✅✅
Niema co rozpisywać się na temat tej walki, napisze to co napisałem w ostatniej analizie walki Barao z Winelandem...BARAO to POTWÓR, niema na tą chwile takiego w tej dywizji który mógłby go pokonać, są tylko tacy co mogą dać dobrą walkę tak jak Faber, ale i tak będą od niego dużo odstawać. Nie zapomnę miny Fabera gdy w TUFie naprzeciw niego stanął BARON zastępując Dominicka Cruza. Brazylijczyk walczy bardzo inteligentnie, jest szybki, nieprzewidywalny, jest świetny w defensywie jak i ofensywie, ma cardio nie do zajechania, zawsze wysoko garda, świetny timeing, umiejętnie utrzymuje i skraca dystans, ma większy zasięg ramion który w 1 walce z Faberem, wykorzystywał ciągle karcąc go prostymi. Co do Fabera to bardzo go lubię, dysponuje on świetnymi zapasami, widocznie poprawił stójkę, ale pewnej poprzeczki jaką jest Barao się nie przeskoczy. Niewiem jak dobrze będzie Urijah przygotowany do tej walki, ale Baron i tak znajdzie słabe punkty i odpowiednio to wykorzysta przeciwko rywalowi. BARAO to pewniaczek, granie Fabera nawet za ok 3,00 to wrzucone pieniądze w błoto moim skromnym zdaniem.

145 lbs: Jose Aldo (23-1) ✅✅✅ vs. Ricardo Lamas (13-2)
1,15 STS✅✅✅ Śmieszne dla mnie to zestawienie, że niby kto Ricardo Lamas, miałby odebrać pas mistrzowi?? Hahahaha. Kurs 1,15 do 4,14 jak najbardziej odzwierciedlający przepaść między tymi fighterami. Główne zwycięstwa Ricardo Lamasa nad C. Swansonem i E. Kochem, czyli nad jednopłaszczyznowymi fighterami, głowy nie urywają. Zamiast Lamasa w mistrzowskiej w walce o pas wolałbym zobaczyć D. Poirera, któremu taki zaszczyt bardziej się należy. Panowie łapcie kurs na Aldo póki gorący:grin:.

155 lbs: John Makdessi (12-2) vs. Alan Patrick Silva Alves (11-0)✅✅✅
2,15 STS ✅✅✅
Obstawiam że to będzie wieczór gdzie górą będzie Brazylia, Barao, Aldo, Patrick oraz Lineker, ale z tym ostatnim trzeba zaczekać do ważenia, ponieważ na 5 walk 3 razy nie zrobił wagi.
Wróćmy do walki THE BULLa z brazylijskim NUGUETTE. John Makdessi w swoich walkach świetnie pokazał się ze strony kickbokserskiej, w końcu posiada czarny pas karate shotokan oraz taekwondo. Wychowanek Tristaru na swoim koncie ma wygrane z doskonałymi strikerami takimi jak S. Stout oraz znanym nam z ostatniej gali D. Cruickshank. Jego przeciwnik Alan Patrick jest zupełnie inną postacią, niż dotychczasowi rywale kanadyjczyka. NUGUETTE jest specjalistą od BJJ, mimo to bardzo lubi bić się w stójce, a dzięki swoim warunkom fizycznym czaruje robiąc niesamowite rzeczy, do tego będzie 8cm wyższy, zasięg tez będzie miał większy, powinien dysponować większą siłą niż kanadyjczyk. To będzie prawdziwy sprawdzian dla Johna, ponieważ NUGUETTE to zupełnie inny rywal niż jego poprzednicy. Stawiam na brazola ponieważ będzie dysponował lepszymi warunkami fizycznymi, większą wszechstronnością w stójce, a gdy walka przeniesie się na ziemie to on będzie królem. Alan na codzień trenuje w X-GYMie, jego partnerzy klubowi to JACARE SOUZA oraz P. THIAGO.

Otrzymane punkty reputacji: +4
bene 240

bene

Użytkownik
Odnośnie trzech ostatnich walk gali:
Ubereem vs Mir
Myślę że już dobrze została dokonana analiza przez kolegę wcześniej. Siła vs Kondycja. Mir ostatnio kłopotów z kondycją nie ma, z Cormierem nie wyglądał na bardzo zmęczonego po trzech rundach. Treningi u Grega Jacksona dobrze mu służą. Niestety jedyna szansa dla Mira do przetrwanie pierwszej rundy. Ani mocnej szczęki on nie ma, ani dobrego brudnego boksu. Najgorszy stylowo przeciwnik dla Mira. Ubereem przegrał ostatnie dwie walki które równocześnie mógł wygrać,a co do Mira to nie ma wątpliwości. Dobrą strategią dla Overeema było by rzucenie się jak na Browna, aczkolwiek psychika może mu na to nie pozowolić. Pomimo wszystko będę zaskoczony jak walka przejdzie do drugiej rundy, a wtedy będę liczył już straty.
typ: Ubereeem win✅ via TKO Round 1

Aldo vs Lamas
Kolejna walka która wygląda mi bardziej na przymusową obronę pasa niż walkę z groźnym kontenderem. Jak dla mnie totalne nieporozumienie że zawodnik dostaje walkę o tytuł po ponad roku przerwy. Nie chcę się rozpisywać sporo na temat jak doszło do tego że Lamas dostał tę walkę, więc sportowo. Lamas przegrywał wymiany w stójce z Kochem który przegrał w stójce z Porierem. Także z Aldo nie ma co szukać. Mendez miał dość poważne problemy aby obalić Aldo także nie przewiduję żeby Lamas przetrzymał nawet przez pół minuty Aldo. W każdej płaszczyźnie Aldo jest lepszy, kursyna Aldo można traktować jak lokatę. Dodatkowo po wygranej nad Edgarem zostały wszelkie moje wątpliwości rozwiane co do Aldo. Jak wygra Aldo ? nie wiem.Ale na pewno wiem że wygra
typ: ALDO win✅

Pegado vs Faber
Przed tą walką pooglądałem sobie &quot;jedynkę&quot; tego spotkania. Barao zdominował Fabera w stójce bez dwóch zdań. Faber nie był w stanie sprowadzić walki do parteru co niejednokrotnie próbował. Tym razem oczekuję trochę bardziej wyrównanej walki z jakimiś niewielkimi fajewerkami, ale w dalszym ciągu nie widzę jak Barao mógł by to przegrać. Przypominam że dla Fabera przygotowanie trwało 3 tygodnie. Obstawienie Barao przez decyzje jak najbardziej uzasadnione.
typ: PEGADO✅ win via Decision

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Barao &amp; Overeem✅ - 1.70 - 8/10✅✅✅ - Unibet .
Reem deklasacja , Barao TKO 1 runda
Barao mistrz kategorii koguciej .
W sumie to klon swojego ziomka Aldo . Stójka perfekt - wyrafinowana , mocna i totalnie poukładana . Zabójcze low kicki . BJJ - 14 poddań - no coment . I teraz najważniejsze defensywne zapasy - perfekcyjne i wyśmienite , zawodnik nie do obalenia i nie do przewrócenia . Jego nie obalił jeszcze nikt - jak jest inaczej niech mnie ktoś poprawi .
Walka z Faberem czyli rewanż za UFC 149 . Faber dostaje ją w prezencie za kontuzjowanego Cruza .
Ale - dostaje ją na 3 tyg. przed walką , będąc na roztrenowaniu i o wszystkim dowiaduje się będąc na wakacjach w Meksyku . Na taką walkę z takim Barao potrzeba co najmniej dwóch miesięcy .
Stawiam na kopie ich pierwszej walki gdzie Barao wygrał wszystkie rundy . Teraz może być nawet zakończenie przed czasem✅✅✅ .
Barao tam górował i to wyraźnie . Przede wszystkim skutecznie boksował i metodycznie rozbijał nogi Fabera niskimi kopnięciami gdzie z upływem czasu jego akcje były coraz to mniej dynamiczne . Faber próbował obalać ze skutkiem zerowym . Barao we wzorowy sposób wybronił wszystkie te próby .
Faber już od dawna ma przydomek - za słaby na mistrzów za dobry na pozostałą resztę .
Takie akcje Barao w pierwszej ich walce było dość często

Overeem kogo ale jak kogo ale Mira to on ubije jak świnie i nie pomoże mu w tym nawet TRT .
Przewaga w stójce , klinczu i sile nie podlega dyskusji .
Mir to idealny przeciwnik dla Reema . Wiadomo jaka jest recepta na wygraną z nim - zepchnięcie i stłamszenie ciosami w klinczu pod siatką . W tym Reem jest profesorem .
Przygotowania ponad dwumiesięczne a tropikalnej Tajlandii zaowocują dobra kondycją✅ .
Mir pada bez dwóch zdań - mix kolan na klatę i mordę pod siatką i lulu spać . W identyczny sposób pojechali go ostatnio Barnet wcześniej Carwin czy Lesnar .
Jak zapowiedział zawodnik w wywiadzie dla MMAJunkie będzie ważył prawdopodobnie około 115kg a może nawet poniżej :
&quot; Właściwie to zrzuciłem trochę wagi . Chciałem poprawionego cardio więc oczywistym było że chcę stracić parę kilogramów. To wyszło automatycznie . Dużo więcej treningu wytrzymałościowego zaowocowało utratą dużej ilości wagi . Chcieliśmy poprawić się pod tym względem &quot;
&quot; Jestem gotów na wszystko co Frank będzie próbował robić , moją pracą jest pozostać czujnym do końca . Niezależnie od tego czy koniec nastąpi w pierwszej drugiej czy trzeciej rundzie nawet jeśli dojdzie do decyzji będę skupiony jak to tylko możliwe &quot;

Otrzymane punkty reputacji: +16
salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
Też mysle, że dziadek Mir rozsypie sie przy pierwszym kolanku na korpus.
Dlatego jak juz mam grac Chemicznego Alego to
Ali win in 1 st round ⛔
1.83 sportingbet

W drugim scenariuszu Mir spina posladki, wytrzymuje szturm w 1 rd a potem koło 2 rundy, będzie cos w ten deseń:

jako niejakie ubezpieczenie:
Mir in 2 round ⛔
kurs koło 12

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik

opis dokładnie tego co zagram wstawię wam w dzień, na ten moment wygląda to tak. Chyba jako jedyny wierzę we Franka Mira, a może nawet bardziej nie wierzę w Alistaira. Te teksty że wyjechał do Tajlandii, że teraz ma magiczne cardio, że wraca stary dobry Reem... Proszę was, to typowe marketingowe promowanie kogoś kto miał być gwiazdą a zawodzi. Mir ma 34 lata, jest ZAPAŚNIKIEM o czym wielu zapomina, Alistair ma 33 lata, więc różnica wieku jest niewielka. To jasne że w stójce powinien dominować kickboxer, to jasne że w parterze Frank jest w stanie pozbawić rywala jednej z kończyn. Nie wierzę w Overeema bez koksów, tym bardziej że to Mir dostał pozwolenie na TRT. Z Barnettem, kto wie czy nie za wcześnie przerwana walka, z Cormierem przegrał przez decyzje. Oczywiście faworytem jest Alistair i niespodzianką będzie jeśli mu się nie uda, ale obawiam się że wiara w jego możliwości jest przesadzona. Tak nagle zrozumiał to o czym wszyscy wiedzieli od dawna, że będąc kulturystą a nie zawodnikiem MMA nie odniesie sukcesu i tak nagle stał się tytanem wytrzymałości? Pożyjemy zobaczymy. Mir jeśli przegrywał szybko walki to przez zawodników będących od niego znacznie szybszymi, jakoś wątpię że Ali da radę.

B 146

bart1110

Użytkownik
-Alistair Overeem (255.5) vs. Travis Browne (236)
a dzisiaj:
265 lbs: Alistair Overeem (257) vs. Frank Mir (256.5)
Taa dużo chłopak zrzucił tej wagi w Tajlandii ???? . Zobaczymy czy TRT pomoże frankowi przetrwać 1 rundę, bardzo na to liczę

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik

na ostatnim zdjęciu z dzisiejszego ważenia, wiele się zmienił?
tak jak wspominałem, te teksty jak to on się zmienił są po prostu na potrzebą wypromowania walki, starego konia nie nauczysz nowych sztuczek ????

E 285

embotron

Użytkownik
Panowie, przepraszam, ze nie analiza, a pytanie, ale nikt sie nie wypowiedzial na temat tej walki: Bagautinov vs Lineker - co tu przewidujecie? Ja typuje wygrana Bagautinova na punkty, a Wy?

bene 240

bene

Użytkownik
Lineker vs Bagautinov
Tutaj trzeba było poczekać do ważenia. Bo jak wiadomo Lineker bez sukcesu z wagi schodzi często. Tym razem było podobnie przy pierwszym podejściu, 40 minut później wagę zrobił. Zdania na temat walki są podzielone i za swój typ też nie ręczę. Niemniej jednak daję przewagę dla Dagestańczyka. Ostatnio Rosyjskie importy bardzo dobrze sprawują się w UFC i są na niezłym streaku zwycięstw. Rusek nie wygląda na zawodnika który łatwo odpuszcza, dość często trafia mocnymi ciosami nie gazując się co pokazał z Elliotem. Walczył w combat sambo, więc o zapasy powinniśmy być spokojni.Stójka raczej równa u obu. Jeśli Bagautinovi nie za bardzo będzie wiodło mu się w stójce to powinien bez problemu przenieść walkę do parteru. Dla Linekera raczej nie istnieje plan B, dlatego tu mogą zacząć się problemy jak w stójce nie za bardzo będzie mu szło. Bagautinov mocno bije, a Lineker pomimo solidnej szczęki, niezbyt dobrze zachowuje się po przyjęciu i odsłania się na następne ciosy co może być krytyczne w tej walce. Dodatkowo, Lineker czasem pozostawia odsłoniętą szyję, kto wie czy nie nadzieje się na jakąś gilotyne. Ale ostatecznie.
typ: Али Багаутинов Bagautinov✅ win via Decision

Co do pozostałych walk to polecałbym typy na:
Al Iaquinta (easy, spokojnie punktacja do decyzji). ✅
Gasan Umalatov
Clint Hester✅
John Makdessi (choć głowy nie daję)⛔ napisałem na temat tego Pana w osobnym poście
Odradzam
Varner vs Truilo (jeśli ktoś musi to dałbym na Varnera, ale może pójść w dwie strony).
Cantone vs Watson (no bet)
Cariaso vs Martinez (no bet)​

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Ja się zastanawiam nad trzecim betem do tripla. Dam na Barao i Aldo oczywiście ale nie mogę się zdecydować na trzeciego - czy Overeema czy może opisanego przez Napoleoniego Magomedova? Kursy podobne a już raz się na Alim przejechałem i czuję że dziś może być podobnie. Z drugiej strony nic o rusku nie wiem poza tą jedną analizą :grin: Ciężkie życie ;)

Na betsson pojawiły się bety na knockout wieczoru, poddanie i walkę. Faworytem walki wieczoru jest główny pojedynek czyli Barao-Faber. Kurs 3.4, obydwaj mocni stójkowicze, spróbuję za dyszke, a nuż się uda.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom