>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC 156 : Aldo vs Edgar - 2.02.2013

Status
Zamknięty.
premo23 18,5K

premo23

Użytkownik
snoop
Demian Maia nie walczy już w MW, ale w WW, czyli szykuje się starcie Maia vs GSP.
I w sumie to Mai daję na dzień dzisiejszy największe szansę z pretendentów takich jak Diaz, Hendricks, Ellenberger itd. Dodam jeszcze od siebie, że kolejny raz dostałem nauczkę stawiając na kursy 1,20 w walkach wieczoru. Pora czatować tylko na underdogów po kursach powyżej 2. Mma to sport kompletnie nieprzewidywalny, lokatować można tylko gdy walczy JJ czy Spider.

bene 240

bene

Użytkownik
Jak widać po dzisiejszej gali wszystko w klatce może się zdarzyć.
Silva przygotował bardzo dobrą taktykę, przeczekał dwie rundy a później odstrzał. Overeem przegrał bo totalnie zlekceważył przeciwnika, walczył bez gardy polegając tylko na swojej szybkości. Nie jestem fanem żadnego z nich, ale podoba mi się gdy zawodnicy płacą za lekceważenie przeciwnika.
Co do walki Mai potoczyła się zupełnie pod innym scenariuszem. Jestem pod ogromnym wrażeniem zapasów Mai, to co zrobił z Fitchem było szalone. Fitch wreszcie poczuł jak czuli się jego przeciwnicy.
Rashad ....uuuhhh ostanie co się spodziewałem to jego przegranej, bo już lucky punch Silvy wchodził w grę. Całe Blackzilians w kropce, dwie wielkie przegrane Overeem + Rashad oraz wcześniejsze przegrane Guilarda stawiają camp w trudnej sytuacji.
Co do Edgara to powtarzają się walki wcześniejsze, wystarczy pokopać nogi edgara w pierwszych dwóch rundach obić mu nos i sędziowie punktują przeciwko niemu. 49-46 x 2? to porażka. Mam nadzieje na bardzo możliwą walkę Aldo - Pettis.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Panowie jak wam sie wydaje kogo moze dostac overeem w nastepnej walce wiem ze to za szybko na takie pytania, ale moze macie jakies przypuszczenia. jak sadzicie jak sie potoczy jego kariera po tej niespodziewanej porazce z silva.
(prosze o nie usuwanie posta).

premo23 18,5K

premo23

Użytkownik
Podejrzewam, że zawodników takich jak Browne, Gonzaga, Stefan Struve jeśli przegra kolejną walkę z Huntem, Kongo (wg mnie świetne zestawienie), chyba, że Dana zagra wszystkim po nosie i zagra Overeem kontra JDS, bo obydwoje wręcz palili się do starcia.
Dla mnie jako fana holendra wolałbym jednak starcie z Browne czy Struve na odbudowanie a dopiero później kogoś z pierwszej piątki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom