>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC 155: Dos Santos vs Velasquez 2

Status
Zamknięty.
premo23 18,5K

premo23

Użytkownik
Start facebook od około 00:30
http://www.facebook.com/UFC/app_247211121995467
ppv
Junior dos Santos vs. Cain Velasquez
Jim Miller vs. Joe Lauzon
Tim Boetsch vs. Constantinos Philippou
Yushin Okami vs. Alan Belcher
Chris Leben vs. Derek Brunson
FX
Brad Pickett vs. Eddie Wineland
Byron Bloodworth vs. Erik Perez
Melvin Guillard vs. Jamie Varner
Myles Jury vs. Michael Johnson
fuel/faceboo
Todd Duffee vs. Philip De Fries
Leonard Garcia vs. Max Holloway
Chris Cariaso vs. John Moraga
Zawsze wpierw są walki w Fuel TV to kanał niższej wagi ;)

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
Panowie o ktorej mniej weicej bedzie wlaczyl dos santos?
i czy bedzie ten pojedynek mozna gdzies obejrzec
Cał gala była na Orange sport od godz 2 w nocy do godz 7 własnie sie skonczyła
Amerykanin wygrał zdecydowanie przez decyzje jego wygrana niepodlegała dyskusji
Zaznacze że nie jestem znawca sportów walki no moze boks troche a innych nie ogladam z reguły ale ta gale sie skusiłem i nie załuje
w 1 rundzie Amerykanin powinienem pisac raczej Meksykanin zrobił akcje lewy prawy i było9 prawie po walce póżniej to co lubi czyli parter i jechał z brazylijczykiem cudem nie było nokautu
Każda runde Meksykanin napierał i próbował sprowadzac do parteru
brazylijczyk zazwyczaj próbował sie skrecac i wstawał w stujce od rundy 2 też lepszy był meksykanin wygrał on wszystkie rundy zdecydowanie

walka która była przed walka wieczoru to dopiero była jadka nie pamietam nazwisk zawodników ale było tyle krwi na ringu jakby za przeproszeniem świnie zażynali walka odziwo nie skonczyła sie nokautem jeden z kolesi był tak zakrwawiony że ocierał krew z głowy żeby cokolwiek widziec jak jego przeciwnik przeciagnał go po ringu zostawała smuga krwi jazda była na maksa

pamietajcie że każde UFC pokazuje polska tv ORANGE SPORT mozna odbierac ja z platform polskich jak cyfra polsat czy N platforma TP

K 116

kopakos

Użytkownik
Walka poprzedzająca main event gali to Joe Lauzon - Jim Miller. Konkretne mordobicie i te łokcie w 1 rundzie które pocięły niemiłosiernie Lauzona. Serducho obaj zostawili na macie i pokazali klasę - jak przystało na prawdziwych wojowników. Walka wieczoru na bank dla nich. 65k na łebka należy im się bardziej, niż Cainowi i Cigano, którzy również stoczyli mega bój. Lauzon miał szczęście że walki nie sędziował Mario Yamasaki, bo walka została by przerwana w 1 rundzie. Gala jak najbardziej na plus, pomimo lekkich strat u buka. Dwie główne walki wynagrodziły nudy podczas wcześniejszych walk.
Pozdro dla fanatyków mma, którzy lubią zarywać noce :grin:
edit:
Bonusy rozdane:
FOTN - Joe Lauzon v Jim Miller
SOTN - John Moraga
KOTN - Todd Duffee

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Pojedynek o pas mistrza UFC w wadze ciężkiej
265 lbs.: Cain Velasquez pok. Juniora dos Santosa (50-43, 50-44, 50-45) Główna karta:
155 lbs.: Jim Miller pok. Joe Lauzona przez jednogłośną decyzję (3 x 29-28).
185 lbs.: Constantinos Philippou pok. Tima Boetscha przez TKO (uderzenia w parterze), 3. runda, 2:11.
185 lbs.: Yushin Okami pok. Alana Belchera przez jednogłośną decyzję (2 x 30-27, 29-28).
185 lbs.: Derek Brunson pok. Chrisa Lebena przez jednogłośną decyzję (3 x 29-28).
Walki w FX:
135 lbs.: Eddie Wineland pok. Brada Picketta przez niejednogłośną decyzję (2 x 30-27, 28-29)
135 lbs.: Erik Perez pok. Byrona Bloodwortha przez TKO (uderzenia w parterze), 1. runda, 3:50.
155 lbs.: Jamie Varner pok. Melvina Guillarda przez niejednogłośną decyzję (2 x 30-27, 27-30)
155 lbs.: Myles Jury pok. Michaela Johnsona przez jednogłośną decyzję (3 x 30-27)
Walki w UFC on Fuel TV:
265 lbs.: Todd Duffee pok. Phila de Friesa przez TKO (uderzenia), 1. runda, 2:04.
145 lbs.: Max Holloway pok. Leonarda Garcię przez niejednogłosną decyzję (2 x 29-28, 28-29).
125 lbs.: John Moraga pok. Chrisa Cariaso przez poddanie (gilotyna), 3. runda, 1:13.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Cain zdominował JDS. Był świetnie przygotowany kondycyjnie i Junior nie miał nic do powiedzenia w tej walce. Sam zagrałem over rundowy, ale w pierwszej rundzie mogło być pozamiatane. Zapasy to podstawa w sportach walki. Nawet najlepszy bokser (JDS) był bezradny, choć Cain pokazał również duże umiejętności w stójce. Ciekawe czy Overeem zdoła powstrzymać zapasy mistrza wagi ciężkiej UFC.

Otrzymane punkty reputacji: +6
K 116

kopakos

Użytkownik
Według mnie będzie można pograć na Reema. Cain słabo broni tułów i trochę ciosów pod żebra przyjął, druga sprawa że nie zrobiło to na nim większego wrażenia. Jednak Reem nie będzie uderzać w tułów rękoma, a głównie kolanami. A doskonale wiemy jakie ma zabójcze kolana w klinczu. Cain lubi klinczować i nawet gdy nie uda mu się obalenie to często zamiast odskoczyć, ładuje się w klincz. Być może taka taktyka była na Cigano, ale jeżeli będzie robić to samo z Alistairem, to wydaje mi się że polegnie po którymś z &#39;uber knee&#39;. Oczywiście ta walka będzie miała miejsce, jeżeli Reem upora się z Silvą. Kolejną ciekawą walką była by według mnie walka Caina z Werdumem. Werdum zrobił się strasznym kocurem. BJJ na światowym poziomie + stójka coraz to lepsza. Ciekawe jaką taktykę by obrał Cain, bo w stójce byłoby wyrównanie, a w parterze mógłby się nadziać na jakieś poddanie. Jedno jest pewne, nuda w HW nam nie grozi. Jest multum ciekawych zawodników:
*Wracający po przygodzie z aktorstwem - Todd Duffee
*Przeżywający jakiś magiczny skill up - Mark Hunt
*Wchodzący powoli do elity hw - Stefan Struve
*Fenomenalny zapaśnik - Cain
*JDS który będzie prawdopodobnie zmotywowany jak nigdy (było to widać w wywiadzie dla Rogana po walce)
*Alistair ze swoją końską siłą jest w stanie znokautować każdego
*Cormier który zapasy ma co najmniej tak dobre jak swój klubowy kolega Velasquez o ile nie lepsze
*zawodnik który robi ogromne postępy w stójce przy czym nie zapomina o bjj - Werdum...
*Zawodnik który jeżeli jest w stanie obalić, będzie groźny dla każdego Frank Mir
*Nieśmiertelny Big Nog, który już chyba zapomniał co to garda i woli blokować ciosy twarzą
*Gigantyczny wojownik, który na dobre &quot;obalił&quot; legendę Fedora, posiadający ciężkie łapska - Antonio Silva
Będzie co oglądać!

W 606

wanderlei

Użytkownik
Cain zdominował JDS. Był świetnie przygotowany kondycyjnie i Junior nie miał nic do powiedzenia w tej walce. Sam zagrałem over rundowy, ale w pierwszej rundzie mogło być pozamiatane. Zapasy to podstawa w sportach walki. Nawet najlepszy bokser (JDS) był bezradny, choć Cain pokazał również duże umiejętności w stójce. Ciekawe czy Overeem zdoła powstrzymać zapasy mistrza wagi ciężkiej UFC.
Pisałem gdzieś wyżej że Cain wyciągnie wnioski z pierwszej walki i wszystkie typy na KO TKO Santosa będzie można sobie w nos wsadzić.
Sam zagrałem pełen dystans (6,50) i decyzję w stronę Juniora.Szkoda że Junior nie miał sił po pierwszej rundzie na to żeby chociaż podjąć jakąkolwiek walkę.Od 3 rundy to już tak średnio oglądało się mi ta walkę ....

Otrzymane punkty reputacji: +6
rockstar 3

rockstar

Użytkownik
Ci co stawiali kasę na JDS konkretnie mogą czuć się zawiedzeni , jednak on sam dużo z tam świetnym zawodnikiem nie mógł pokazać.
Ciekawe czy rem otrzyma licencje w Nevadzie , tam tez są nie złe jaja , najwyżej gala nie odbędzie się w Las Vegas , chociaż zapłaci to dostanie. Chociaż na zestawienie Rem vs JDS nie ma co liczyć , teoretycznie ne będzie rywali dla Caina , więc prędzej się doczekamy Rem vs Cain IMO.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Panowie szukalem u paru bukmacherow kursu na Alistara Overeema z Antonia Silva i nie moge znalesc, wystawil jakis buk juz ten zaklad?
dzieki za info

rockstar 3

rockstar

Użytkownik
Panowie szukalem u paru bukmacherow kursu na Alistara Overeema z Antonia Silva i nie moge znalesc, wystawil jakis buk juz ten zaklad?
dzieki za info
Jeszcze nic nie jest na 100 % pewne :zoltakartka: Alistar Overeeman nawet nie posiada licencji umożliwiające mu walczyć.

Otrzymane punkty reputacji: +1
anapolon 88

anapolon

Użytkownik
80% koksuje w ufc wiec niech nie robia takiego problemu z Alistarem, niech sobie dalej koksuje przynajmniej jego walki sa zawsze ciekawe i emocjonujace.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom