>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC 149: Faber vs Barao

Status
Zamknięty.
trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
główna karta żenująca dawno się tak nie wynudziłem ,walki Kongo-Jordanem nie dało się oglądać podobnie Lombarda z Boetsch

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Walka wieczoru:
Pojedynek o tymczasowy pas mistrza UFC w wadze koguciej
135 lbs.: Renan Barao pok. Uriję Fabera przez jednogłośną decyzję (2 x 49-46, 50-45).
Główna karta:
185 lbs.: Tim Boetsch pok. Hectora Lombarda przez niejednogłośną decyzję (2 x 29-28, 28-29).
265 lbs.: Cheick Kongo pok. Shawna Jordana przez jednogłośną decyzję (3 x 30-27, 30-28).
170 lbs.: James Head pok. Briana Ebersole’a przez niejednogłośną decyzję (2 x 29-28, 28-29).
170 lbs.: Matt Riddle pok. Chrisa Clementsa przez poddanie (trójkąt rękami), 3. runda 3:02.
Walki w FX:
185 lbs.: Nick Ring pok. Courta McGee przez jednogłośną decyzję (3 x 29-28).
135 lbs.: Francisco Rivera pok. Rolanda Delorme’a przez KO (lewy sierpowy), 1. runda, 4:19.
205 lbs.: Ryan Jimmo pok. Anthony’ego Perosha przez KO (prawy overhand), 1. runda, 0:07.
135 lbs.: Bryan Caraway pok. Mitcha Gagnona przez poddanie (duszenie zza pleców), 3. runda, 1:39.
Walki na facebooku:
145 lbs.: Antonio Carvalho pok. Daniela Pinedę przez KO (prawy sierpowy i uderzenia), 1. runda, 1:11.
155 lbs.: Anton Kuivanen pok. Mitcha Clarke’a przez niejednogłośną decyzję (2 x 29-28, 28-29).

bene 240

bene

Użytkownik
Chyba najgorsza gala UFC jaką w życiu widziałem i typowałem. Miałem nadzieje że pomimo tylu kontuzji uda złożyć się dobrą kartę.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Chyba najgorsza gala UFC jaką w życiu widziałem i typowałem. Miałem nadzieje że pomimo tylu kontuzji uda złożyć się dobrą kartę.
Nic dodac nic ujac. Typersko tragedia, sportowo rowniez a zaczelo sie przyzwoicie...
Jak to sie mowi gorzej byc nie moze wiec trzeba sie szykowac na nastepna gale hehe

W 53

wyjazdowiec

Użytkownik
A u mnie wręcz przeciwnie i ładny plusik. Szkoda tylko, że jednak tego Barao odpuściłem. Co do kolejnej gali to już się czaję na typ na Browna ????

G 0

gumiak9

Użytkownik
Gala wyjątkowo nieudana, wtopiłem 300zł w Lombarda który wydawał się pewniakiem a odstawił taki cyrk. Boetsch leżał mu idealnie, nie miał żadnych argumentów by pokonać Hectora, może poza wytrzymałością i wymiarami jak na średnią. Tylko co z tego, przegrał na własne życzenie nie wiem czy zeżarła go presja, miał sraczke czy może stwierdził, że mu się nie chce ale zepsuł mi dziad niedziele :p Faber też dał ciała choć nieporównywalnie lepiej walczył, Barao zniszczył go silnymi uderzeniami podczas gdy Urijah nie mógł mu nic zrobić. Przypominało mi to walke małego Franka z Hendersonem tylko tam zwycięzca nie był aż tak jednoznaczny. O walce Jordana z Kongo nawet szkoda gadać, chciał to rozegrać po swojemu to przegrał mimo, że Kongo nie błyszczał. Riddle i Clements dali wspaniałe show, potem z każdą walką było coraz nudniej i chwilami przysypiałem. Mnie coraz bardziej ciekawią gale ze &quot;średniakami&quot; bo często czołówka, wyśmienicie przygotowana fizycznie a dodatkowo podkręcająca walke trash talkiem później daje ciała i przeprasza.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom