bene
Użytkownik
Dan Hardy vs. Duane Ludwig (easy)
Jason Miller vs. C.B. Dollaway (największa wpadka i rozczarowanie)
Edson Barboza vs. Jamie Varner (tak jak pisałem ryzykowny typ)
Diego Brandao vs. Darren Elkins (tak jak pisałem przez decyzje)
Stefan Struve vs. Lavar Johnson
Stipe Miočić vs. Shane del Rosario
Roy Nelson vs. Dave Herman
Cain Velasquez vs. Antonio Silva
Junior dos Santos (c) vs. Frank Mir
Podsumowując główna gala bez niespodzianek jak dla mnie więc trudno nie było wytypować. W prelimsach mieliśmy kilka niespodzianek ale sygnalizowałem że Barboza nie będzie miał spacerku. Elkins tak jak się spodziewałem przez decyzje. Największa wpadka z Millerem za bardzo się sugerowałem poprzednimi walkami niż jego aktualną formą. Na szczęście już został z UFC pożegnany.
P.S dostałem kilka wiadomości na prive niestety nie mam 10 postów i nie mogę jeszcze rozmawiać z użytkownikami na priva (jeszcze 6 postów)
Jason Miller vs. C.B. Dollaway (największa wpadka i rozczarowanie)
Edson Barboza vs. Jamie Varner (tak jak pisałem ryzykowny typ)
Diego Brandao vs. Darren Elkins (tak jak pisałem przez decyzje)
Stefan Struve vs. Lavar Johnson
Stipe Miočić vs. Shane del Rosario
Roy Nelson vs. Dave Herman
Cain Velasquez vs. Antonio Silva
Junior dos Santos (c) vs. Frank Mir
Podsumowując główna gala bez niespodzianek jak dla mnie więc trudno nie było wytypować. W prelimsach mieliśmy kilka niespodzianek ale sygnalizowałem że Barboza nie będzie miał spacerku. Elkins tak jak się spodziewałem przez decyzje. Największa wpadka z Millerem za bardzo się sugerowałem poprzednimi walkami niż jego aktualną formą. Na szczęście już został z UFC pożegnany.
P.S dostałem kilka wiadomości na prive niestety nie mam 10 postów i nie mogę jeszcze rozmawiać z użytkownikami na priva (jeszcze 6 postów)