>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC 143: Diaz vs Condit

Status
Zamknięty.
strke 35

strke

Użytkownik
Tak jak myślałem ???? Bardzo pewny siebie Werdum ze znacznie poprawioną stójką wraca do gry o stawkę.
Walka Diaza tylko utwierdziła mnie w przekonaniu, że pierwszy lepszy zawodnik z gameplanem jest w stanie pokonać obu braci. Wystarczy tylko nie dać się sprowokować i robić swoje. Ja tam od początku nie wierzyłem w ten mit braci Diaz, którzy obijali w stójce Cerrone i BJ Penna, którzy dali się wciągnąć w te ich gierki...
Zaskoczyła mnie na minus tylko postawa Koschecka.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Tak jak myślałem Bardzo pewny siebie Werdum ze znacznie poprawioną stójką wraca do gry o stawkę.
Może i zbytnio nie znam się na MMA ale Werdum wcale taki pewny nie był. Kilka cepów od Nelsona zarobił , po jednym nawet dechy zaliczył. W 2 i 3 rundzie ledwo co już powietrze łapał i raz uciekł z pod duszenia gdzie blisko końca było. Ale fakt faktem , że stójka , szczególnie te kolana ładnie wyglądały.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Dana White poinformował na twitterze, że świeżo upieczony tymczasowy mistrz UFC w wadze półśredniej Carlos Condit (MMA 28-5, UFC 5-1) wyraził wstępną zgodę na rewanżowy pojedynek z Nickiem Diazem (MMA 26-8, UFC 7-5) i w piątek przyleci do Las Vegas w celu sfinalizowania kontraktu na walkę. Wcześniej zawodnik Albuquerque zapowiadał, że zamierza poczekać na unifkacyjny pojedynek z Georges’em St. Pierre’em.

Na razie nie wiadomo czy Nick Diaz również przystał na propozycję rewanżu, ale jego sztab wyraził zainteresowanie drugim pojedynkiem z Conditem. Data ewentualnego starcia nie jest jeszcze znana, ale prawdopodobnie zawodnicy staną naprzeciw siebie w Octagonie w okolicach lata tego roku.

W sobotniej walce wieczoru na UFC 143 Condit pokonał na punkty Diaza na dystansie pięciu rund i mimo, że większość komentatorów zgodziła się werdyktem, znaczna część fanów do dzisiaj nie potrafi się z nim pogodzić.

http://www.mmarocks.pl/nick-diaz/carlos-condit-zgodzil-sie-na-rewanz-z-diazem/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom