>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Uczcij Nowy Rok - zgarnij bonus 100% już dzisiaj!

H 17

horba19

Użytkownik
Witam,
Szanowny Kliencie,
Wszystkie nagrody zostaną wypłacone automatycznie na konta graczy, w ciągu 72 godzin od zakończenia ostatniego spotkania, bez konieczności podejmowania żadnych dodatkowych działań ze strony klienta.
Jezeli bedzie Pan mial jakiekolwiek pytania badz watpliwosci - oczywiscie prosimy o ponowny kontakt. Sluzymy pomoca.
Przepraszam za czas oczekiwania na odpowiedz

Taką odpowiedz przed chwila dostałem więc pozostaje czekac....

O 0

odil007

Użytkownik
To co tobie napisali, to wielka bujda żeby tylko się pozbyć natręta. Jak pisali w regulaminie, że kasa będzie piątego to nie wiem po co im pisać maile i du.. zawracać, przecież dzień się jeszcze nie skończył.

R 0

radk

Użytkownik
mi te 72 godziny przeleca dzis o 23 bo o tej w piatek skonczyło sie moje ostatnie spotkanie na kuponie. Zobaczymy czy bedzie.

_elbisi 0

_elbisi

Użytkownik
Moze ktos wkoncu odpowiedziec ile trzeba obrocic ?
a) 5 * zwrot czyli 33PLN = 165 PLN
b) 5 *(zwrot czyli 33PLN + wygrana z zakladu za 33 PLN np. 100 PLN) czyli 5* 133= 665 PLN
Moze ktos wie kto wyplacal, bo ja sie szukuje do wyplaty. Ktora opcja jest dobra, a moze jeszcze inna kombinacja?

drzewiaty 0

drzewiaty

Użytkownik
Moze ktos wkoncu odpowiedziec ile trzeba obrocic ?
a) 5 * zwrot czyli 33PLN = 165 PLN
b) 5 *(zwrot czyli 33PLN + wygrana z zakladu za 33 PLN np. 100 PLN) czyli 5* 133= 665 PLN

Moze ktos wie kto wyplacal, bo ja sie szukuje do wyplaty. Ktora opcja jest dobra, a moze jeszcze inna kombinacja?
Jeśli o mnie chodzi, to obróciłem 175 PLN (5*35, tak dla pewności), kasę wypłaciłem i od wczoraj mam ją na koncie :spokodfhgfh:

Do góry Bottom