>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

U jakiego buka są zakłady blokowe??

chaos666 0

chaos666

Użytkownik
Witam, chciałbym się dowiedzieć u jakiego buka internetowego oprócz betgun, można zawierać zakłady blokowe?? Z góry dziękuję za info ???? pozdr:razz:

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Witam, chciałbym się dowiedzieć u jakiego buka internetowego oprócz betgun, można zawierać zakłady blokowe?? Z góry dziękuję za info ???? pozdr:razz:
Lepiej zadaj pytanie u jakiego buka nie da się grać systemów.
Zdecydowana większość buków daje możliwość takiej gry.
Różnie jest ona opisana, czasem &quot;ukryta&quot; ale jednak dostępna.

Jeśli nie chcesz wpłacić do Pinnacle to raczej nie trafisz do buka, który nie oferuje zakładów blokowych.

snajp 1,3M

snajp

Użytkownik
Pamiętaj tylko o jednym:jak grałeś np. w Fortunie systemami 2z3 i robiłeś trzy grupy z sześciu zdarzeń,po dwa w jednej, to u internetowego tego nie zrobisz.Tylko jedno zdarzenie w jednej grupie.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Pamiętaj tylko o jednym:jak grałeś np. w Fortunie systemami 2z3 i robiłeś trzy grupy z sześciu zdarzeń,po dwa w jednej, to u internetowego tego nie zrobisz.Tylko jedno zdarzenie w jednej grupie.
To prawda.
Dlatego warto zapoznać się z tym tematem:
Rozpiski systemów

Faktem jest, że niewiele buków daje możliwość gry systemem takim jak &quot;Patent&quot;
Jednak nawet jeśli buk oferuje np. zakłady 2z4 gdzie zrobi 6 kombinacji to możemy prócz tego &quot;puścić&quot; same single. Zazwyczaj są to tylko 2 kliknięcia więcej bo albo mamy możliwość zagrania &quot;systemu&quot; 1z4 albo możemy wpisać całkowitą stawkę na single i zostanie ona równo podzielona na liczbę wybranych spotkań.

chaos666 0

chaos666

Użytkownik
Ok zapoznałem sie juz z tematem Rozpiski systemów, ale chodzi mi o taki zakład jak w betgun: np 1blok( 4 zdarzenia), 2 blok(1zdarzenie), 3blok(2zdarzenia), 4 blok(4 zdarzenia)itp, i zagranie tego 2z4 i 3z4 . System patent to chyba co innego jednak.

T 0

thegamebook

Użytkownik
kupon rozpisowy np. 6z7, 4z6 ....
witam , mam pytanie ,czy wie ktoś może czy na buku BetClic można , jeżeli tak to jak w to wejść by zrobić zakład rozpisowy , blokowy lub jakaś inna opcja z asekuracją

z góry dzieki za odpowiedz

pozdrawiam

Do góry Bottom