>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

U jakiego buka mogę wpłacać kartą mastercard?

M 0

matek10

Użytkownik
Witam, wszystkich forumowiczów. Mam pytanie u jakiego bukmachera mogę wpłacić przez internet kartą debetową( mastercard) pieniądze? Interesują mnie oferty, żebym mógł jakieś małe kwoty wpłacić i wypłacić później, a nie była to kwota kilkuset złotych... Jestem zielony, liczę na wasze rady ;)

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam, wszystkich forumowiczów. Mam pytanie u jakiego bukmachera mogę wpłacić przez internet kartą debetową( mastercard) pieniądze? Interesują mnie oferty, żebym mógł jakieś małe kwoty wpłacić i wypłacić później, a nie była to kwota kilkuset złotych... Jestem zielony, liczę na wasze rady ;)
w kazdym mozesz wplacac kartą. Sprawdz tylko w banku czy możesz nia placic w internecie. Chociaż nie jestem do konca pewny ale teraz brytyjskie prawo zakazuje wyplat na mastercard. Poszukaj o tym. Wplacac chyba mozesz wszędzie.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
w kazdym mozesz wplacac kartą. Sprawdz tylko w banku czy możesz nia placic w internecie. Chociaż nie jestem do konca pewny ale teraz brytyjskie prawo zakazuje wyplat na mastercard. Poszukaj o tym. Wplacac chyba mozesz wszędzie.
Chyba nie wszędzie , bo chodzi o kartę debetową a nie kredytową, a debetowe karty nie każdy bukmacher akceptuje...

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Chyba nie wszędzie , bo chodzi o kartę debetową a nie kredytową, a debetowe karty nie każdy bukmacher akceptuje...
nie zależy to od buka. Karta kredytowa od debetowej praktycznie niczym się nie różni jedynie tym że karta debetowa jest powiązana z twoim głównym rachunkiem a kredytowa ma osobny. Wszystko zależy od banku czy jego kartą możesz płacić w internecie. W zasadzie każdą możesz musisz tylko aktywować odpowiednią usługę w banku. Jeżeli chodzi o MASTERCARD to tak nie jest bo jakieś przepisy prawne zabraniają wpłat/wypłat MASTERCARD ale VISĄ możesz płacić gdzie tylko chcesz.
http://www.mastercard.pl/
Tutaj poczytaj o tym.

Do góry Bottom