>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

U ilu Buków internetowych macie założone konta?

imported_koper_2 0

imported_koper_2

Użytkownik
Ja chyba będe rekordzistą. Zarejestrowanych kont mam 34! z czego u 9więcu Buków zostawiłem dane karty kredytowej/debetowej :mrgreen: :mrgreen:

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
no przeciez moge miec jedno zalozone na mame drugie na tate trzecie na babcie czwarte na dziadka itd noe nie?? cala rodzina gra ale korzystaja z jednego kompa... ????

a ty masz moze kade konto u innego?? skoro masz 34 konta to dziwne bo ja o tylu bukach nie slyszalem ????

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
no przeciez moge miec jedno zalozone na mame drugie na tate trzecie na babcie czwarte na dziadka itd noe nie?? cala rodzina gra ale korzystaja z jednego kompa... ????

a ty masz moze kade konto u innego?? skoro masz 34 konta to dziwne bo ja o tylu bukach nie slyszalem ????
Ale bonusa nie dostaniesz na wszytkie, poza tym sa ograniczenia, np 2 konta na jedno IP.
Nie zdziw sie jak bedziesz chcial kiedys kase wyplacic, a oni ci zablokuja konto :]

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik

Ale bonusa nie dostaniesz na wszytkie, poza tym sa ograniczenia, np 2 konta na jedno IP.
Nie zdziw sie jak bedziesz chcial kiedys kase wyplacic, a oni ci zablokuja konto :]
spokojnie...teraz to bede gral najwyzej tylko na GB a tam mam tylko 1 konto wiec nic nie zablokuja. BAH i BAW jest beznadziejne wiec tam nie bede gral

imported_koper_2 0

imported_koper_2

Użytkownik

spokojnie...teraz to bede gral najwyzej tylko na GB a tam mam tylko 1 konto wiec nic nie zablokuja. &lt;u&gt;BAH&lt;/u&gt; i &lt;u&gt;BAW&lt;/u&gt; jest beznadziejne wiec tam nie bede gral
GB ma ofertę nie bierze mi prowizji za wpłatę z karty debetowej (minus na niekorzyść BAH), na BAW mam bana więc zaczynam z GB

prezes007 0

prezes007

Użytkownik
Chciałbym odświeżyć trochę ten temat ;p

Wiem, że ten temat to prehistoryczne znalezisko, ale jestem ciekawy w ilu bukach macie pozakładane konta?

Ja na chwilę obecną mam w 5 , z czego gram w 4

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Ciezko okreslic ile tego jest ale w kazdym bardziej znanym mam w sumie zdarzaja sie nawet po dwa konta u buka ale od 2 lat gram na jednych i tych samych danych które mam w MB bo nie mam wtedy zamot z wypłatami a aktualnie kase mam w 5

Bwin Tutaj zawsze pare zł jest na specjalne okazje bo buk denny jak mało który
Scandic Ze wzgedu na promo ale tez buk popełnia sporo błedów przy wystawianiu kursów
Expekt dobre kursy
Bet365 dobra oferta nawet bardzo dobra sporo live chyba najwiecej
Unibet dla mnie najlepszy buk

Ale mówiac ogólnie kasy nie trzeba miec w buku bo mozna zawsze z MB wpałcic wedle uznania w kilka sek

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ciezko okreslic ile tego jest ale w kazdym bardziej znanym mam w sumie zdarzaja sie nawet po dwa konta u buka ale od 2 lat gram na jednych i tych samych danych które mam w MB bo nie mam wtedy zamot z wypłatami a aktualnie kase mam w 5

Bwin Tutaj zawsze pare zł jest na specjalne okazje bo buk denny jak mało który
Scandic Ze wzgedu na promo ale tez buk popełnia sporo błedów przy wystawianiu kursów
Expekt dobre kursy
Bet365 dobra oferta nawet bardzo dobra sporo live chyba najwiecej
Unibet dla mnie najlepszy buk

Ale mówiac ogólnie kasy nie trzeba miec w buku bo mozna zawsze z MB wpałcic wedle uznania w kilka sek
Filip masz racje najlepiej trzymać kase na MB ,tak ja ja to robię.Nie jestem uzależniony od oferty jednego buka.Mogę upatrzyć sobie zdarzenie i uderzyć tam ,gdzie dają najwięcej.Różnice są czasami bardzo duże.

Do góry Bottom