Jeszxze nie mam ale będę zakładał na angielski adres i się zastanawiam co zrobić żeby potem bana nie dostać przez lokalizacjePytanie powinno brzmiec czy masz juz konto na bet365 czy dopiero zamuerzasz je zakladac ? Jesli nie masz na angielsku adres lub inny europejski gdzie mozna grac to z Polski nie zalozysz nowego konta
Ja teraz jestem w UK. Chciałam sobie kupić simkę i grać w PL ale pytanie, czy po przylocie do PL, sieć nie przenosi się na polskich nadawców? U Ciebie normalnie widać na telefonie sień vodafone?simka i po klopocie
Zamawiasz np vodafone z allegro, doladowujesz konto przez strone ding i odpalasz neta
Niestety od jakiegos czasu nie ma juz abonamentow miesiecznych na net nielimitowany, ale masz np pakiet na 8 dni za 5 funtow - 3 GB co powinno spokojnie starczyc
Odpowiedziałem Ci już na czacie, ale jakby kogoś to interesowało, to karta SIM może podlegać pod Fair Usage Policy (roaming)Olej vpna
Tylko simka i czemu niby co miesiąc musisz nowa zamawiać?
Do bet365 VPN już dawno nie wystarcza. Teraz kupuje się dedykowane IP.na dany kraj. Nie wiem jak to działa ale działa. Mam gościa od którego kupuje IP Hiszpańskie bo konta mam Hiszpańskie. 30$ miesięcznie to kosztuje. Nie wiem czy może ogarnąć też IP na inne kraje. W skrócie dział to tak ,że pobierasz apke ze sklepu google, ustawiasz hasło itp on Ci podaje jakis tam kod i apka zmienia IP. I co miesiąc mu płacisz. Wszystko śmiga jak należy i grasz sobie na bet365. VPN już dawno temu przestał przechodzić na becie.pomóżcie! jaki VPN do gry na bet365? testowałem płatną wersję NordVPN, ale wszystkie poblokowane. karta SIM nie wchodzi w grę, bo co miesiąc trzeba zamawiać nową... "Fair Usage" pozwala na korzystanie z bezpłatnego roamingu tylko przez 2-3tyg., a potem stawki są horrendalne.
jest napisane, że Ł5, a pod spodem że Ł7... o co z tym chodzi?simka i po klopocie
Zamawiasz np vodafone z allegro, doladowujesz konto przez strone ding i odpalasz neta
Niestety od jakiegos czasu nie ma juz abonamentow miesiecznych na net nielimitowany, ale masz np pakiet na 8 dni za 5 funtow - 3 GB co powinno spokojnie starczyc