dobry wieczor ponownie ludzie ! ????
ostatnio cierpie na bezsennosc wiec pozostanowilem jakos urozmaicic sobie czas i ponownie reaktywowac moj temat po 2 latach!
w pewnym momencie mialem zarabione cos kolo 20K w tym temacie w niecaly tydzien zaczynajac od 300zl!!!! podajac typy glownie z koszykowki.
jednak problemy w zyciu osobistym + alkohol wziely gore - roztrwonilem wszystko oraz nie panowalem nad emocjami dajac sie poniesc pobudkom alkoholowym - co widac w powyzszych postach. (traktujcie to pol zartem pol serio ???? ) nie szanowalem pieniedzy gdyz swietne zyski czerpalem z pokera, co mozecie wyczytac w poprzednich postach. jednak i w pokerze karta sie odwrocila... albo inaczej popelnilem ten sam blad co w typowaniu... gdyz nawet jak w pokerze karta zle idzie to dlugoterminowo zawsze wyjdzie sie na + gdyz to gra umiejetnosci
tak jestem hazardzista, czasami gram chore typy, gdyz czesto wierze swojej intuicji. i tak bardzo mam wyj... na pieniadze ???? liczy sie radosc z zycia wiec nie biore odpowiedzialnosci za to jezeli postanawiasz grac ze mna bo moge przez kilka dni podawac dobre typy z niesamowita skutecznoscia a pozniej zachce mi sie "wydziwiac" gdy jest za nudno (emocje + zakalady
live o nie nie juz nie). ten temat glownie zakaladam dla siebie zeby miec wieksza mobilizacje i analizowac poszczegolne typy, przed jak i po. "wiec dzieki forumek"
a wiec zaczynamy (z gory przepraszam za moja chaotyczna pisownie ale nie chce mi sie dawac znakow interpunkcyjnych oraz duzych liter):
na start 1000zl i odrazu lokuje je na dzisiejszy dzien:
los angeles galaxy - dc united - I polowa REMIX kurs 2.45 stawka 100zl bwin
anzi machaclaka - amkar - I polowa REMIX kurs 1.95 stawka 100zl bwin
freiburg - leipzing - I polowa REMIX kurs 2 stawka 100zl bwin
cesena salernitana - I polowa REMIX kurs 2.1 stawka 100zl bwin
pogon szczecin - ruch - I polowa REMIX kurs 2.1 stawka 100zl bwin (jak bylem malym szczylem to chodzilem na mecze pogoni zanim sie przeprowadzilem)
concordia - poli timisonara - I polowa REMIX kurs 2 stawka 100zl bwin
dobra to tyle w sumie obstawione za 600zl (jestem przekonany ze co najmniej 3 typy siada wiec najwyzej mi sie zwroci) 400 zl zostalo... ale to pozniej jeszcze cos obstawie.
aa i tak dla potwierdzenia ze sobie nie robie jaj czy cos... daje screena, wiecej nie bede dawal bo ja nic nie musze udowaniac, jak pisze ze za tyle gram to gram, takie i takie typy.
[/URL][/img]
dalem po 50zl najpierw bo hajsu mi braklo musialem dokonac wplaty, a pozniej zly kod wpisalem na przelewy24 xd i same kombinacje z tego wyszly