Ice Hockey. Friendly. International teams (under 16).
Kupon-4
SLOVAKIA U16 - CZECH REPUBLIC U16 over 3,5 1.20
6-4
stawka-740zł
e.w-888zł
a taka propozycja odemnie
Ice Hockey. Women. World Cup. Division I. Group A. Hungary.
HUNGARY W - SLOVAKIA W 1 1.80
1-1
HUNGARY W - SLOVAKIA W -1 1 2
1-1
HOKEJ MŚ Kobiet
GERMANY W -
FRANCE W 1 1.60
2-2
GERMANY W -
FRANCE W -1 1 1.80
2-2
GERMANY W -
FRANCE W -1,5 1 2
2-2
HUNGARY W - SLOVAKIA W 1 1.80
1-1
GERMANY W -
FRANCE W 1 1.60
2-2
ako-2.88
Adamo nie czepiaj się lepiej i nie rób zamieszania wtemacie
Nikt nie musi wierzyć za ile kto gra ,liczy się typ a ja tak podaje co ugrałem a same kupony numeracyjne liczę do zysku jak pisałem
Nie każe nikomu zaglądać do tematu
Nie dosyć że ktoś podaje typki to jest źle za ile daje każdy ciekawscy są ,mnie nie interesuje to tylko podaje typki i to się liczy ,zresztą nie każe nikomu grać już to pisałem ,każdy ma swoje dziedziny w których się czuje mocny ,ja próbuje wszystkiego po małych kursach nieraz większe trafie jak wczoraj na overku
Usa
Trzeba bądzie zakończyć po 4 kuponie jak wejdzie będzie 388zł zysku na 4 kuponach ,tez nieźle
Pozdrawiam i już nie proszę żeby był porządeczek w moim dziale ,kto chce niech sie czepia ,nie będe reagował ,bo nie ma sensu
Są różni ludzie co im wszystko przeszkadza ,a najbardziej widze że ja
Nie raz czytałem w innym dziale komętarze dotyczace mnie to się nabijało z kilku użytkowników na forum wyłończnie zemną
No ja nic nie zrobie jedynie mogę poprosic o zamkniecie tematu ,żeby nie było tego wszystkiego
Człowiek sobie podaje typki w spokoju ,prowadzi swój temat to jeszcze źle ,obrywa mu sie zato że sobie pisze typy i stawki
No trzeba chyba będzie nic nie pisać
No bo sporo Użytkowników mnie nie nawidzi ,chyba że się myle ,ale nie sądze jak ktoś widzi posty z nabijaniem sie z niego to co ma myśleć
Nie rozumiem już nic dlaczego tacy ludzie są ,zamiast sobie pomagać to by zamordowali innych
Tak bywa na Świecie że każdy komuś coś zazdrości
Ja jestem biedny bez roboty i ciezko znależć bo ma się przeciw wskazania od lekarza tylko zakład chroniony ,żadna inna
praca ,bo mnie nie dopuści nikt przy maszynach
Nie będe rozpisywał się jaki byłem w stanie po urodzeniu bo poco ,nie chcem sobie przypominać bo zaraz łezki lecą że mogłem nie być na tym Świecie a jestem jakoś ocalałem a co przeżyłem to koszmar ,znaczy znam z opowiadań Rodziców ,Najgorzej oni przeżywali jak lekarze powiedzieli zadnych szans więc co się dziwić
Pozdrawiam i miłego popołudnia życzę i wieczorku
Powinienem zakończyć po 5 kuponach dzień ,bo nie mam sił już za bardzo teraz sie w spomnieniach wziełem ,aż muszę sie uspokoić
Pozdrawiam i jeszcze będzie 1 kupon na nockę jak ten wejdzie na gole ,może szybko zapodam jak nastrzelają