U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Amigos de la Pecosa U20 - Jaguares de Cordoba U20 gol 1 połowa tak 1.21
Amigos de la Pecosa U20 - Jaguares de Cordoba U20 over 2,5 1.38
Takie coś zagram na zakończenie dnia
Dziękuje Wszystkim za Reputki :bow:
Niewiem czy jeszcze wstanie coś zapodam bo kiepsko umnie ,głowa strasznie boli ,martwje się ż emoż ebyć coś złego z tą głową
a jutro jade na pare godzinek ,do rodzinki
Jak będzie Hokej na jutro to zapodam coś co zagram ,ale niewiem czy będe miał siłe myśleć
Dzisiaj bardzo dobrze poszło ,nie narzekam
Ciesze się że jakoś moge pomóc w moim temacie innym ,moż ecoś sobie wybierają inni ,tego niewiem ,nie wnikam czy ktoś korzysta czy nie ,ale widząc po liczbie odwiedzin to sporo Fanów mam
Dziękuje jak ktoś kibicuje mi ,żeby dobrze szło
Pozdrawiam gorąco
Ostatnio mnie ktoś przekonał z Administracji żeby nie kasować wszystkiego i dziękuje zato
Jak mnie by nie było to znaczy ,że niemam sił już ze zdrowiem i może mnie niebyć ,nie wiem na jak długo
Nie chodzi o mecze od razu pisze ,żeby ktoś nie pomyślał że o granie ,nie o to
Są różne powody nie będe pisał bo nie ma sensu ,pisać co się dzieje wokół mnie ,sam musze dać sobie wiary ,że będzie lepiej ,a nie myśleć negatywnie
Pozdrawiam Wszystkich i Dziękuje :bow:????:yes:kay::victory:
Amigos de la Pecosa U20 - Jaguares de Cordoba U20 over 2,5 1.38
Takie coś zagram na zakończenie dnia
Dziękuje Wszystkim za Reputki :bow:
Niewiem czy jeszcze wstanie coś zapodam bo kiepsko umnie ,głowa strasznie boli ,martwje się ż emoż ebyć coś złego z tą głową
a jutro jade na pare godzinek ,do rodzinki
Jak będzie Hokej na jutro to zapodam coś co zagram ,ale niewiem czy będe miał siłe myśleć
Dzisiaj bardzo dobrze poszło ,nie narzekam
Ciesze się że jakoś moge pomóc w moim temacie innym ,moż ecoś sobie wybierają inni ,tego niewiem ,nie wnikam czy ktoś korzysta czy nie ,ale widząc po liczbie odwiedzin to sporo Fanów mam
Dziękuje jak ktoś kibicuje mi ,żeby dobrze szło
Pozdrawiam gorąco
Ostatnio mnie ktoś przekonał z Administracji żeby nie kasować wszystkiego i dziękuje zato
Jak mnie by nie było to znaczy ,że niemam sił już ze zdrowiem i może mnie niebyć ,nie wiem na jak długo
Nie chodzi o mecze od razu pisze ,żeby ktoś nie pomyślał że o granie ,nie o to
Są różne powody nie będe pisał bo nie ma sensu ,pisać co się dzieje wokół mnie ,sam musze dać sobie wiary ,że będzie lepiej ,a nie myśleć negatywnie
Pozdrawiam Wszystkich i Dziękuje :bow:????:yes:kay::victory: