Dziękujemy Bardzo Panie MIKOŁAJU ???? ????Wszystkiego dobrego życzę i oby lm dała zarobić jak Real dzisiaj pięknie ,oby tak dalej ,było w Środe i Czwartek na Pucharkachto ja już może też zapodam życzenia ???? najlepszego i dużo prezentów pod choinkę o ile byliście grzeczni i nie braliście do kiermany $iana od rodziców żeby popędzić ile sił w nogach do buka z myślą o szybkim zysku
Tutaj kończe swoją obe ???? cnością ,nie będe nic robił bo poco jak zaraz będzie ban jak coś zapodam ,to dziękuje
A nie mówiłem...A ja myślę, że granie jak i udzielanie się tutaj jest silniejsze od Ciebie tomcio ???? i to tylko kwestia czasu kiedy coś znowu podasz, noc chyba, że znowu Cię zbanują. Jak grasz w ziemniaku podawaj kursy, podawaj prawdziwe stawki, podawaj buka i nikt Cię nie zbanuje bo ban był chyba za to, że nie podawałeś buka z tego co pamiętam... Ja jednak radzę idź do psychologa bo jak pisałem wcześniej boję się, że masz problem z hazardem, a to poważna sprawa. Każdy z nas kto poważnie grał (i przegrał sporo kasy) wie, że tylko krok dzieli nas od bukmacherki do hazardu.
UGRANE-27028Ice Hockey. AHL Regular Season
00:00 Toronto Marlies - Laval Rocket 1 1.54
Toronto Marlies - Laval Rocket -1 1.68
Ice Hockey. QMJHL. Regular season
00:00 Halifax MooseHeads - Saint John 1 1.38
Halifax MooseHeads - Saint John -1 1 1.45
Halifax MooseHeads - Saint John -1,5 1 1.60
Halifax MooseHeads - Saint John over 5,5 1.31
Halifax MooseHeads - Saint John 1 tercja over 1,5 1.46
Drummondville - Val-d'Or over 4,5 1.17
Drummondville - Val-d'Or over 5,5 1.39
Drummondville - Val-d'Or -1 1 1.42
Ice Hockey. OHL. Regular season
00:00 Flint - Owen Sound Attack 2 1.50
Flint - Owen Sound Attack 1 tercja over 1,5 1.44
Flint - Owen Sound Attack -1 2 1.62
00:07 Sault Ste. Marie Greyhounds - Saginaw Spirit 1 1.36
Sault Ste. Marie Greyhounds - Saginaw Spirit 1 tercja over 1,5 1.52
Sault Ste. Marie Greyhounds - Saginaw Spirit -1 1 1.44
Sault Ste. Marie Greyhounds - Saginaw Spirit -1,5 1 1.58
Sault Ste. Marie Greyhounds - Saginaw Spirit over 4,5 1.18
Sault Ste. Marie Greyhounds - Saginaw Spirit over 5,5 1.41
Takie coś nanocke ,a jutro ide puścić do ziemniaka hokeje ,bo kupony weszły z eisaberen i 3 w ako jest pare ugranych ,ale i tak strasznie w dupe dostałem przez siatke ,a miałem dać same Fredriksafen ,a sie połakomiłem na większe ako nie potrzebnie
każde mecze grane po -1000 czyli 19000 stracone ,zobacze ile zysku będzie ,oby tak było na czysto z ponad 2000 to uznam za duży sukces ,a jak będzie wiecej to będzie pięknie ale licze na ponad 20000