normalnie podaje jak gram a nie że śmieszne nie pisze przecież jaka waluta bo nie pisze jaka ,tylko moja stawka z buka jaką gram ,już kiedyś pisałem jaka waluta to jest
Więc niewiem poco ten wpis
Wiadomo moz eniewejsć to odejmuje od stanu jaki miałem jak podałem od Band kilka postów w stecz i od tamtego stanu gram i nic nie zawyżam a jak jest typ bez stawki to znaczy z enie zagrany tylko bym to zagrał jak bym miał kase ,a nieraz wszystko wyłoże w typy a potem znajde jakis typ fajny to zapodam
Pozdrawiam Artka i dużo wygranych
Zemną nic nie wygrasz tylko przegrasz jak ja przegrywam bo się wnerwjam jak nie wejdzie typek to wale na siłe żeby odbić ,a to gubi człowieka jak
Hokej mnie zgubił z nocy
whl i
ohl ,a nie wspomne o
nhl i nba
Dziękuje za wpis
Jak coś to pisz na pv a jak nie mozesz to tutaj
Poprostu wiem ż ejestem marny typer skutecznośc nie całe 30% a yeld na minusie 80% tak wyliczam od początku tematu
Jak coś to przestane podawać typki ,bo i tak nikt prawie nie korzysta bo są beznadziejne i małe kursy ,a większosc lubi grać d 1.80 w zwyż
Dziękuje i sam się zastanawiam czy jeszcze coś podawać jak taka marna skuteczność nawet niema połowy na wszystkich typach
Pozdrawiam i życze miłego wieczorku i dużo wygranych
w poprzednim temacie i innym Nicku ze 100 zrobiłem miliona ale tamten temat poszedł w niepamiec ,skasowany został a nick zbanowany i jszcze były próby hakerskie na forum i wszystko poupadało a ja nie podawałem typków przez pare miesiacy nie pamietam może nawet rok czasu i wiecej
I JAKOŚ podaje odważyłem się zrobić temacik 1 tylko ,wole mieć niż kilka na
live też grałem i sporo przegrywałem na nim szczególnie na tenisie podania i siatce sety to iedyś grałem Hokeja na
live nie zabardzo wole przed meczem pograć na 1 tercje 1,5
Pozdrawiam i jak jakieś zastzreżenia proszę pisać ,wszystko wezme pod uwage i jak coś to przestane podawać wszystko
POZDRAWIAM I SPOKOJNEJ NOCY ŻYCZĘ
DZIĘKUJE ZA WPISY I POUCZENIA W TEMACIE I SUGESTIE ???? ????
On pisał chyba że gra w rublach
MASZ RACJE w ruskiej gotówce czyli Ruble nie w polskiej ani w euro i dalarach
Dziękuje ???? ????