Jakoś nie mam bo ostatnio mało gram sobie nie co kiedyś ,waliłem dużo typków i nie wchodziło,ostatnio mi się polepszyło nawet w życiu osobistym ,już jest wszystko dobrze ,a czekałem tylko co się wydarzy do Piątku jak napisałem w temacie Wesołych Świat bo nie wiedziałem czy będe bo miałem sytuacje cieżką pisałem znajomym o niej na pw ,w wątku nie chciałem pisać bo szczególnie temat jest od typów a nie od pisania problemów życiowych i tak by nikt mi nei pomógł ,sam musiałem to rozwiazać
Dziękuje i nie gniewam się za ten wpis wszystko w porządku jest ???? ????
Pomału do celu
Niewiem nawet czy ktoś gra to co ja ,ale jak nie to tez niemam pretensji ja gram to co pokazuje w temacie ,oprócz
live
Pozdrawiam i dziękuje za wpis i życzę dużo wygranych
Jak coś to pisać tutaj albo na Pv jak coś ktos sie chce dowiedzieć więcej
Poprostu już stary jestem nie to co kiedyś było
Poprostu kidys dużo piłem i przestałem pić ,było cieżko ,ale się udało ,bo teraz wiem że picie nic ciekawego niejest problemy straszne a zresztą jak popiłem warjowałem ,to się ciesze z tego że żyje bo jak bym pił to by mnie nie było już wcale bo bym niemiał mieszkaćgdzieś i bym szybko skończył a teraz już mineło 5lat od nie picia i mnie nie ciągnie wcale ,na poczatku było ciężko ale jakoś wytrwałem i jest pięknie ż emoge sie dzielić z typkami dla użytkowników forum .i postarać się ograć buka ,wiadomo nikt niejest doskonały ,inni kombinują płatne typki ,ja nie kupowałem typków i niemam zamiaru tracić kase na typki od kogoś .Za dużo jest oszustów niestety ,każdy żeruje na innych jak może .lepiej samemu typować jest radość jak siętrafi coś z większym ako,ja jeszce nigdy nie trafiłem dużego ako kiedyś na 20 meczy ponad ostatni zrąbał ako 100 ponad pamietam z expa ,ostatni mecz Duńska LIGA miałem 1 a tam remisik i takie szczeście mam do taśm,OSTATNIO AKO 17 jedno źle over w Hokeju Norweskim 4,5 a oni 1-1 ,a tak wszystko siadło ,ostatnia tasma wszystko siada oprucz Frankwurta 1.30 a był dlamnie pewny mecz
Pozdrawiam gorąco i dziękuje bardzo za wpis
Przepraszam że się rozpisałem strasznie ,ale mi się polepszyło że mogłem napisać ,moją sytuacje jaką miałem
Miłego wieczorku życzę i dużo wygranych