Ice Hockey. World Cup. Div I. Group B. Estonia.
POLAND - ROMANIA 1 1.40
2-2
stawka-45j
POLAND - ROMANIA -1 1 1.60
2-2
stawka-10j
POLAND - ROMANIA -1,5 1 1.80
2-2
stawka-6j
POLAND - ROMANIA over 5,5 1.60
2-2
stawka-5j
POLAND -over 3,5 1.60
2
stawka-5j
POLAND -over 4,5 2.20
2
stawka-5j
To ostatni typ jak nie wejdzie to kończe bo widze że straszna lipa jest ,nic nie ma zarobku od rana tylko straty
Miłego dnia życzę i Popoludnia ja już kończe bo szkoda nerwów na to wszystko ,szczególnie na piłkę
Koniec kasiorki wszystko wywalone w te opcje
Straciłem 25 jednostek przez piłkę tylko remis był 1-1 a poszło za 40 jednostek over 2,5 trudno
Cieżko będzie coś ugrać z 76 jednostek które mi zostały z 103.85 jednostek .Piłka mnie załatwiła największy pewniaczek ,teraz nic niegram ostatni mecz dałem za wszystko na 19 Hokeja i jak nie wejdzie też fajnie będzie ,bo wtedy będzie koniec umnie i już nie robie więcej prób nie ma to co kilka lat temu w stecz ,dało się wygrywać ,a teraz w tych czasach wszyscy kombinują i cieżko wygrać jest ,nawet staty sie mylą są mylące nie stety mam dosyć już i po tym meczu tych opcjach zakończe ,bo nawet niewiem czy bedzie zysk narazie jest
25 jednostek ,bardzo słaby Miesiac się zaczą w mom wykonaniu przez 2 dni piękny zysk a dzisiaj już sie zaczyna walić wszystko
Pozdrawiam ciekawe czy bedzie plusik po tym HOKEJU moz ewyjde na plusie jakieś 5 jednostek to by było dobrze odrobić te 25 jednostk przez pilkę staty ,myślałem że bedzie jakieś nie całe 50 jednostek w sumie a jest 76 to sporo nie straciłem jak sądziłem