To się pomyliłeś bo nie mam zamiaru wracać bo pocoAle przecież wiadomo, że za miesiąc lub dwa lub nawet za tydzień znów wrócisz... ???? Zawsze wracasz... ????
Zawsze te same teksty , pamietam cie z czatu . nie bede reklamowal juz jak sie zwał , Też liczyles zawsze na współczucie , użalanie sie nad soba .. Kupony , stawki z Kosmosu - od 2zl do 20 koła tego samego dnia ???? Pozdro ???? ) OMENTo się pomyliłeś bo nie mam zamiaru wracać bo poco
Gram dla siebie kiedy chcę to pójdę sobie do ziemniaka puścić ,i kiedy chcę to idę i nie wnerwiam się niczym
Zresztą pisałem że można wszystko usunąć a napisali że się nie da
To trudno ????
Pozdrawiam Wszystkich i życzę miłego weekendu i kto gra niech wygrywa dużo kasy
Zresztą nie ma sensu pisać za dużo co się dzieje
Tylko czekam na koniec
Powodzenia jeszcze raz i Wszystkiego dobrego Wszystkim
Dziękuję !!!!:]????:fistbump::bow:
tomcio, tomcio wrócisz, wrócisz - ja Ci to mówię.... ???? Nim zapieje trzeci kur... ???? Obstawiam, że do dnia 31.12.2019 r podasz w tym temacie lub innym stworzonym w dziale kupony lub kupony ze statystykami itd jakiś choć jeden bet i to bym zagrał nawet po kursie 1,10, a to, że tak się zdarzy w ciągu następnych 6 miesięcy po kursie 1,40.... ????To się pomyliłeś bo nie mam zamiaru wracać bo poco
Gram dla siebie kiedy chcę to pójdę sobie do ziemniaka puścić ,i kiedy chcę to idę i nie wnerwiam się niczym
To trudno ????
Tylko czekam na koniec
To się pomyliłeś bo nie mam zamiaru wracać bo poco
To trudno ????
Tylko czekam na koniec
No i wygrałbym po 1,40... Ojj można było po 3,00 że w ciągu 14 dni.... ???? :tomcio, tomcio wrócisz, wrócisz - ja Ci to mówię.... ???? Nim zapieje trzeci kur... ???? Obstawiam, że do dnia 31.12.2019 r podasz w tym temacie lub innym stworzonym w dziale kupony lub kupony ze statystykami itd jakiś choć jeden bet i to bym zagrał nawet po kursie 1,10, a to, że tak się zdarzy w ciągu następnych 6 miesięcy po kursie 1,40.... ????
ASEAC W - MZ BISKRA W over 2,5 1.50 2-1
stawka-500zł
e.w-750zł
Jeden typek postanowiłem zagrać 1 meczyk
Starczy mi tyle wygrać jak nie trudno to tylko sport ,wszystko może się zdarzyć nim