quaresma77
Użytkownik
Pół miliona? Chyba w czeskich koronach gra. Dowód na to ze taka stawka jest? ...
a na uj ma ci coś udowadniać? nie polaczkuj tutaj kolegoPół miliona? Chyba w czeskich koronach gra. Dowód na to ze taka stawka jest? ...
Tak jak pisałem 2 pewniaczki dziękuje troszkę odrobionego jest ,szkoda 3 meczy na 1 kuponie zawsze 1 nawalało a mogło być super zyski ,trudno jest i tak wypasik ,czekam Na Venezuelską jeszczeBasketball. Serbia - Men Super League.
19:00 Dynamic BG Beograd - Spartak Subotica 1 kwarta over 15,5 1 drużyna 1.50 22
Basketball. Bosnia and Herzegovina - Men Liga ABA. Play-off. Semifinals. Best of 3
19:00 Zrinjski HT Mostar - Bosna 1 kwarta over 15,5 drużyna 1 1.50 24
ako-2.25
stawka-50000
e.w-112500
Efes się nie popisał te 2 raczej pewniaczki są przekonamy się o 19:30 czy dobrze zalokowałem
Pozdrawiam wszystkich
Piłka taśma nie wejdzie ,trudno na nocke będzie coś z kosza na kwarty
Dziękuje za reputki wszystkim
16 kwietnia nie miałeś już siana po czym w nocy przelewasz 10 koła a po prawie 2 tygodniach stawiasz PÓŁ MILIONA ZŁOTYCH ???? ? Geniusz biznesu normalnie, w jakim buku grasz w 1xbet ?17.04.17 00:08 Zakład nr. 1 Pojedyncza Kwota: 10000 możliwa wygrana 13000
data wydarzenia
wydarzenie zakład kurs wynik
17.04.17 01:00 Owen Sound Attack - Sault Ste. Marie Greyhounds Total Over(4.5) 1.3
Koniec Kasy ostatnia kasa poszła na over ale czuje że Oven wygra kurs 2 albo zw meczu 1.65
Dziękuje bardzo zawsze z nimi padało ponad 5 goli a dzisiaj akurat nie może ???? to się wnerwiłem jak Szwecja zabrakło 1 gola i palant king zasrał ????
Nie mam szcześcia ostatnio do niczego jak widać
Za bardzo jaja się dzieją w tym sporcie [/b]
hmm zostawię to bez komentarza ????a na uj ma ci coś udowadniać? nie polaczkuj tutaj kolego