>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy za grosze

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
Zakłady za grosze
Witam. Także i ja pozwolę sobie założyć dziennik swoich przegranych :grin: i liczyć, ile to już jestem na minusie. Nie liczcie na wielkie stawki, gram rekreacyjnie, &quot;dla sportu&quot;, że tak powiem. ???? No to zaczynamy.
9.02.2014, niedziela, godz. 12:30
Turcja, Superliga
Elazigspor - Kayserispor (zakład bez remisu) ✅ (3:0)
Kurs: 1,85 zł
Stawka 2 zł
Wygrana: 3,26

Drugi kupon:
Schalke - Hannover ✅ (2:0)
Antwerp - Vise ⛔ (1:1)
FC Koeln - Paderborn ⛔ (0:1)
Kurs: 3,15 zł
Stawka: 2 zł
Wygrana: 0,00 zł
======================
Kupony trafione: 1
Kupony nietrafione: 1
Zainwestowano: 4 zł

Saldo: 1,26 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
Mam dziś trochę więcej czasu niż zwykle, więc leci kolejny kupon. W meczu Kalloni - Levadiakos stawiam na gospodarzy w formie zakładu bez remisu. Oprócz tego, że beniaminek będzie mógł liczyć na wsparcie swoich fanów, to plasuje się nieco (tylko nieco) wyżej w tabeli (należy pamiętać, że pomiędzy obiema drużynami są zaledwie dwa punkty różnicy). Oba zespoły prezentują w zasadzie taką samą formę (7 punktów w pięciu ostatnich meczach). Kalloni nie wygrało meczu od 3 spotkań i myślę, że dziś na własnym boisku przerwie niefortunną passę, tym bardziej, że Levadiakos najsłabiej z całej stawki radzi sobie na wyjazdach - na 12 spotkań, 11 porażek i 1 remis. W poprzedniej konfrontacji obydwu drużyn, przed własną publicznością skromne zwycięstwo, 1:0, odniósł Levadiakos, teraz czas na rewanż.
09.02.2014, niedziela, godz. 16:15
Grecja, Super League
Kalloni - Levadiakos (zakład bez remisu) ✅ (1:0)
Kurs: 1,75 zł

Wygrana: 3.08 zł
Kolejnym ciekawym meczem na niedzielne popołudnie jest konfrontacja w lidze chorwackiej - Rijeka - Dinamo Zagrzeb. Trudno jednoznacznie wskazać faworyta. Rijeka na własnym boisku jeszcze nie przegrała, ale za to, aż 6 z 10 meczów zremisowała. Poza tym zespół gospodarzy ma w swoich szeregach najskuteczniejszego strzelca ligi - Leona Benko, który zanotował 15 bramek, o pięć trafień więcej, niż drugi w klasyfikacji Duje Cop z drużyny ze stolicy Chorwacji. Dinamo Zagrzeb średnio radzi sobie na wyjazdach. Drużyna gości wydaje się być mimo wszystko delikatnym faworytem, tym bardziej, że nie ma jakiegoś specjalnego ciśnienia na punkty, bowiem drugi w tabeli Hajduk Split, zremisował w niedawnym czasie aż cztery spotkania. Jak się bawić, to się bawić ;). Wydaje mi się, że w tym spotkaniu padnie remis, a, w związku z tym, że na typ drużyna/x kurs marny, to ponownie zagram zakład bez remisu. Bardziej skłaniałbym się ku zespołowi Dinama Zagrzeb, ale los z reguły jest przewrotny i zapewne, jeśli już ktoś zainkasuje trzy punkty, to będzie to zespół gospodarzy.
!! 09.02.2014, niedziela, godz. 17:00 (przełożony) !!
Chorwacja, 1. NHL
Rijeka - Dinamo Zagrzeb (zakład bez remisu)
Kurs: 1,95 zł
======================
Kupony trafione: 2
Zainwestowano: 6 zł

Saldo: 4,34 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
Jako, że mecz Dinama Zagrzeb został odwołany, postanowiłem obstawić coś nowego. Kusiło mnie spotkanie pomiędzy Manisasporem a Ordusporem (konkretniej obstawienie gości w formie bez remisu), ale mam jakieś złe przeczucia, więc pokuszę się o mecz ligi gwatemalskiej. Rozpoczął się tam niedawno nowy sezon i zespół Universidad SC spisuje się naprawdę przyzwoicie. Po 4 spotkaniach piłkarze tej drużyny liderują w lidze, co wg. mnie, jak na ich możliwości jest dobrym wynikiem. W niedzielny wieczór podejmą drużynę Halcones FC, która formę zupełnie zgubiła. 3 porażki i 1 zwycięstwo, to mówi samo za siebie (w poprzednim sezonie zajęli bodajże 6. lokatę, a ich dzisiejszy rywal 5.). Mimo, że 11 kolejnych konfrontacji tych drużyn kończyło się zwycięstwem gospodarzy, to dziś typuję, że to goście wywiozą komplet punktów. Zakład rzecz jasna bez remisu. ;)
09.02.2014, niedziela, godz. 19:00
Gwatemala, Liga Nacional - Clausura
Halcones FC - Universidad FC (zakład bez remisu) ✅ (0:2)
Kurs: 2,35 zł
Wygrana: 4,14 zł
======================

Kupony trafione: 3
Zainwestowano: 8 zł

Saldo: 8,48 zł

Otrzymane punkty reputacji: +3
cesc93 3

cesc93

Użytkownik
Myślę, że to ostatni kupon na dziś. O 21:00 rozpocznie się spotkanie pomiędzy AS Monaco a PSG. Rozpisywać się nie będę. Na pewno wielka determinacja z obydwu stron, bo ten mecz, jakby nie patrzeć, może przesądzić o mistrzostwie. Według mnie komplet punktów, po bardzo ciekawym spotkaniu zgarnie drużyna z Paryża. Co prawda Monaco wygrało niedawno z Marsylią, ale trzeba przyznać, że to zupełnie inna klasa rywala. Gospodarzą na pewno nie pomoże brak Radamela Falcao, tym bardziej, że goście wychodzą w najmocniejszy składzie. Zaryzykuję bez podpórki i zagram na PSG. ;)

09.02.2014, niedziela, godz. 21:00
Francja, Ligue 1
AS Monaco - Paris Saint-Germain ⛔ (1:1)
Kurs: 2,05 zł
======================

Kupony nietrafione: 2
Zainwestowano: 10 zł

Saldo: 6,48 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
Wczoraj chciwość mnie umoczyła, mam na myśli to, że zagrałem, bez podpórki na PSG, więc dziś nieco ostrożniej. ;) Uważam, że w spotkaniu Ligue 2, pomiędzy Tours i Nancy zwycięstwo odniosą gospodarze lub padnie remis. Jako, że nie gram 1X/X2, to w formie zakładu bez remisu typuję Tours. Obie drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli i mają taką samą ilość punktów. Fakt faktem Tours przegrało swoje ostatnie 3 z 5 spotkań, jednak wszystkie z nich rozegrane były na wyjeździe. U siebie zespół ten jeszcze nikomu nie oddał kompletu punktów, a remisował czterokrotnie (stąd moja ostrożność). Ostatnie 3 mecze Nancy na wyjeździe to remisy. Z obcego terenu, zespołowi gości udało się wywieźć komplet punktów tylko dwukrotnie. W drużynie Tours na brak formy nie mogą narzekać Ketkeophomphone oraz Kouako, obaj strzelili po 8 bramek. Dodam jeszcze, że gospodarze, to wraz z Caen najbardziej bramkostrzelne zespoły Ligue 2 (po 41 goli) z czego Tours zdobyło u siebie aż 25, to najlepszy rezultat w lidze. AS Nancy na wyjazdach zanotowało zaledwie 9 trafień.
10.02.2014, poniedziałek, godz. 20:30
Francja, Ligue 2
Tours - AS Nancy (zakład bez remisu) ⛔ (1:3)
Kurs: 1,55 zł
Stawka: 2,32 zł
======================

Kupony nietrafione: 3
Zainwestowano: 12,32 zł

Saldo: 4,16 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
To mecz Tours mogę już odhaczyć jako przegrany. Żenada, kto oglądał ten wie. Gospodarze cały mecz przeważali, a dwa ostatnie gole stracili... jak sami powinni je zdobyć (mam na myśli szybkie kontry Nancy, jeśli to można nazwać w ogóle kontrą, jak z tyłu zostaje dwóch obrońców i na dodatek żadnemu się nawet nie spieszy). Trudno. Celty Vigo nie mam zamiaru grać, bo tam pewnie znowu będzie jakaś niespodzianka.
Drugim i zarazem ostatnim kuponem, który dziś obstawię, będzie mecz ligi argentyńskiej pomiędzy Belgrano a Lanusem. Spotkanie, które odbędzie się, w zasadzie jutro, o 1:15 będzie zakończeniem pierwszej kolejki rozgrywek. Jako, że sezon wkroczył dopiero w początkową fazę, nie wiadomo czego spodziewać się po obydwu zespołach. Stawiam na drużynę gości z jednego powodu, no, z dwóch. Po pierwsze, w poprzednim sezonie spisywali się znacznie lepiej od Belgrano i zajęli drugie miejsce w stawce zespół dzisiejszych/jutrzejszych gospodarzy był dopiero 6. Poza tym mam nadzieję, że górę weźmie nieco większe doświadczenie El Granate mimo niższej średniej wieku. Poratuję się jak zwykle zakładem bez remisu, bo mimo wszystko kurs kuszący ;).
11.02.2014, wtorek, godz. 01:15
Argentyna,
Primera Division - Torneo Final
Belgrano- Lanus (zakład bez remisu) (2:2)
Stawka: 2,00 zł

Wygrana: 2.00 zł (zwrot)
Dorzucam jeszcze z tenisa, brat doradzał, jest specjalistą w tej dyscyplinie, przynajmniej mam taką nadzieję. ???? Nie chce mi się przepisywać tego wszystkiego, więc daję link do wglądu - www sts.pl/pl/user/?action=show-ticket-detail&amp;id=110411499328282166&amp;live=&amp;ajaxCall=1&amp;ticket_index=1&amp;fullticket=1 [musicie dopisać kropkę po &quot;www&quot;. ;)]
======================

Kupony nietrafione: 4
Zainwestowano: 14,32 zł

Saldo: 2,16 zł
To mnie brat podpuścił. ???? Nigdy więcej AKO. Belgrano - Lanus na remis, więc otrzymałem zwrot, nie uwzględniam tego kuponu w statystykach.

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
Nie idzie mi za bardzo, ale szczęścia trzeba próbować. Huddersfield podejmie u siebie Notthingam Forest. Typowy mecz na remis, ja jednak zaryzykuję i postawię na zespół gości. Notthingam w dobrej formie, ale włącza mi się lampka ostrzegawcza, bo ostatnie cztery wyjazdowe mecze, zespół, w którym występuje Radosław Majewski zremisował. Huddersfield jest mocne u siebie - 7 zwycięstw, 4 remisy i 3 porażki. Notthingam na wyjeździe zanotowało aż 8 remisów. W mojej opinii goście przechylą szalę zwycięstwa na swoją stronę dzięki dobrej formie. ;)
11.02.2014, wtorek, godz. 20:45
Anglia, Championship
Huddersfield - Notthingam Forest ✅ (zakład bez remisu) (0:3)
Kurs: 1,80 zł
Wygrana: 3,17 zł

======================

Kupony trafione: 4
Kupony nietrafione: 4
Zainwestowano: 16,32 zł

Saldo: 5,33 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
Lubię sobie na noc zagrać jakiś zakład, więc i dziś nie odpuszczę, tym bardziej, że sporo się dzieje na boiskach Ameryki Południowej. Pierwszym meczem, który wg. mnie jest wart zagrania kilku groszy to spotkanie pomiędzy zespołem Caracas a Atletico El Vigia. W roli faworyta oczywiście gospodarze i tutaj chyba nikt nie ma wątpliwości. Zespół gości, nie dość, że przyjeżdża do niełatwego przeciwnika, to dodatkowo jest w głębokim kryzysie. Dziewięć kolejnych meczów bez zwycięstwa to prawdziwy koszmar. Zespół Atletico ostatni raz ze zwycięstwa cieszył się 3 listopada 2013 roku - wygrali wtedy z także fatalnie grającym La Guaira. W tym sezonie goście z kompletem porażek i jedną strzeloną bramką. Caracas jeszcze nigdy nie przegrało z Atletico El Vigia i wydaje mi się, że po najbliższych zawodach wcale się to nie zmieni. Fakt, każda seria, nawet ta najgorsza kiedyś się kończy, ale wydaję mi się, że piłkarze Atletico będą musieli jeszcze trochę poczekać. ;)
12.02.2014, środa, godz. 01:00
Wenezuela, Primera Division - Clausura
Caracas - Atletico El Vigia ✅ (2:0)
Kurs: 1,35 zł
Stawka: 6 zł

Wygrana: 7,13 zł
Drugim ciekawym spotkaniem, dla tych lubiących trochę większe ryzyko jest mecz pomiędzy Limon, a Carmelitą (kulinarne nazwy ???? ). Zaryzykuję i w bez formie remisu postawię na drużynę gości. Sezon niedawno się rozpoczął i ilość punktów wiele nam nie powie. Zespół gospodarzy ma problemy ze zdobywaniem goli, 4 bramki na 6 meczów to niezbyt dobry rezultat. Dla porównania, goście zdobyli ich dwa razy więcej, a stracili 10 bramek (Limon 7). Gram bez remisu, bowiem mecze tych drużyn są z reguły wyrównane, a nie chciałbym tak łatwo oddać 2 złotych. ????
12.02.2014, środa, godz. 03:00
Kostaryka, Primera Division - Torneo de Verano
Limon - Carmelita (zakład bez remisu) ⛔ (3:2)

======================

Kupony trafione: 5
Kupony nietrafione: 5
Zainwestowano: 24,32 zł

Saldo: 12,46 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
Na godzinę 17:50 zaplanowano ciekawe spotkanie, które zostanie rozegrane w ramach Pucharu Izraela. Hapoel Ra&#39;anana podejmie przed własną publicznością Maccabi Petach Tikva. Obie drużyny gorzej niż przeciętnie radzą sobie w rozgrywkach izraelskiej ekstraklasy, bowiem zajmują kolejno 11. (Hapoel) i 12. (Maccabi) miejsce (liga liczy łącznie 14 zespołów). Zespół z Ra&#39;anana w poprzedniej rundzie wyeliminował Maccabi Hajfa (ktoś, kto co nieco interesuje się europejską piłką, wie, że to nawet nie najgorszy zespół). W historii konfrontacji tych drużyn, gdy gospodarzem był Hapoel, zdobywali oni komplet punktów trzykrotnie, a raz z tarczą wyjechała drużyna z Petach Tikwa. Dziś wydaje mi się, że w walce o Puchar Izraela, choćby mały, ale jednak krok do celu zrobi Hapoel. Dlaczego? Na pewno piłkarzy zespołu gospodarzy podbudowało zwycięstwo nad mocnym Maccabi Hajfą. Poza tym mam wrażenie, że poważniej od przeciwnika traktują te rozgrywki. Oprócz tego, należy się rewanż dla ich kibiców - który fan zniósłby tyle porażek na własnym obiekcie? Zagram bezpiecznie, bo bez remisu na Hapoel Ra&#39;anana.
12.02.2014, środa, godz. 17:50
Izrael, State Cup
Hapoel Ra&#39;anana - Maccabi Petach Tikva (zakład bez remisu) (1:1, 1:2 p.d.)
Kurs: 1,70 zł
Stawka: 2,30 zł
Wygrana: 2,30 zł (zwrot)

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
Na typowanie ligi angielskiej dzisiaj raczej się nie skuszę z racji tego, że niedawno grali i zmęczenie może zrobić swoje, więc zainwestuje w kolejny mecz Pucharu Izraela. O 20:00 swoje zawody rozegra Hapoel Beer Sheva, wg. mnie jeden z faworytów do końcowego tryumfu w tym turnieju. Ostatni raz obydwa zespoły skonfrontowały się ze sobą niemal 5 lat temu, bowiem obecnie występują w innych ligach. Żeby wskazać, kto w tym meczu jest faworytem, wystarczy rzut oka na ligową tabelę. Od zespołu z Beer Sheva lepszy jest tylko Maccabi Tel Aviv, który prawdopodobnie będzie w tym roku cieszył się z Mistrzostwa Kraju. Aby postawić parę groszy na Hapoel zachęca mnie dodatkowo fakt, że w ekstraklasie izraelskiej są najlepszą ekipą wyjazdową - 7 zwycięstw, 2 remisy i tylko 1 porażka. Nie wydaje mi się, żeby drużyna, która tak świetnie sobie radzi w najwyższej klasie rozgrywkowej, długo męczyła się z 2-ligowym średniakiem, bo takim na pewno jest Hapoel Kfar Saba.

12.02.2014, środa, godz. 20:00
Izrael, State Cup
Hapoel Kfar Saba - Hapoel Beer Sheva ✅ (0:2)
Kurs: 1,45 zł
Stawka: 5 zł
Wygrana: 6,38 zł

======================
Kupony trafione: 6
Kupony nietrafione: 5
Zainwestowano: 29,32 zł
Saldo: 18,84 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
Chyba nikt w Gwatemali nie spodziewał się tak fantastycznego początku rozgrywek w wykonaniu zespołu Universidad. Po 5 meczach, drużyna ta ma na koncie 4 wygrane i 1 porażkę. Może pokusiłbym się i zagrał na ich zwycięstwo, jednak kurs nie jest zadowalający, a oprócz tego, podejrzewam, że do obecnego lidera rozgrywek wielkimi krokami zbliża się zadyszka. Na środowy wieczór postanowiłem zagrać, że zespół gości nie zdobędzie gola. Dlaczego? Wystarczy spojrzeć na tabelę. Najmniej goli zdobytych w całej lidze, a dodatkowo, brak nawet jednej bramki strzelonej na wyjeździe. Poza tym, zespół ten i w poprzedniej edycji rozgrywek nie był jakiś nadzwyczaj skuteczny. 21 bramek w 22 spotkaniach to niezbyt dobry rezultat - nie trudno wyliczyć, że daje to 0,95 trafień na mecz, a na wyjazdach tylko 0,27 goli. Wiadomo, że każda seria kiedyś się kończy, ale wątpię, żeby Malacateco przełamało się na tak trudnym terenie i przy przeciwniku w tak dobrej formie. ;)

12.02.2014, środa, godz. 22:35
Gwatemala, Liga Nacional - Clausura
Universidad FC - Malacateco (2. drużyna strzeli - NIE) ⛔ (1:1)
Kurs: 1,90 zł

======================

Kupony trafione: 6
Kupony nietrafione: 6
Zainwestowano: 21,32 zł
Saldo: 16,84 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
14.02.2014, piątek
AKO
PSV Eindhoven
- Heracles ✅ (2:1)
PSG - Valenciennes ✅ (3:0)
Legia Warszawa - Korona Kielce ✅ (1:0)
Barcelona - Armani Milano ✅ (80:70)
Kurs: 2,45 zł

Wygrana: 4,31 zł
======================

Kupony trafione: 7
Kupony nietrafione: 6
Zainwestowano: 23,32 zł
Saldo: 21,15 zł
Po czasie, ale mogę na dowód dać screen, że zawarłem zakład wcześniej. ;)

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
14.02.2014, piątek, godz. 23:15
Argentyna, Primera Division - Torneo Final
Godoy Cruz - Quilmes (poniżej 1,5 bramki) ⛔ (2:0)
Kurs: 2,25 zł

======================

Kupony trafione: 7
Kupony nietrafione: 7
Zainwestowano: 25,32 zł
Saldo: 19,15 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
Nie będę się rozpisywał, bo czasu brak, więc wstawiam tylko kupon. ;)
15.02.2014, sobota
AKO
Melbourne Victory - Muangthong ✅ (2:1)
Beijing Guoan
- Chonburi ✅ (4:0)
Kelantan - T-Team ✅ (3:0)
Bayern Monachium - Freiburg ✅ (4:0)
Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt ✅ (4:0)
Atletico Madryt - Real Valladolid ✅ (3:0)
Kurs: 5,26 zł
Stawka: 2,46 zł
Wygrana: 11,39 zł

======================

Kupony trafione: 8
Kupony nietrafione: 7
Zainwestowano: 27,78 zł
Saldo: 30,54 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
Znowu brak czasu na rozpisywanie się, bo zaraz mecze startują. ???? Mój drugi AKO na dziś.
15.02.2014, sobota
AKO
FC Barcelona - Rayo Vallecano ✅ (6:0)
Lommel United
- Heist ⛔ (0:0)
Westerlo - Roeselare ✅ (6:0)
Sporting Lizbona - Olhanense ✅ (1:0)
Kurs: 2,31 zł

======================

Kupony nietrafione: 8
Zainwestowano: 29,78 zł
Saldo: 28,54 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
15.02.2014, sobota
AKO
Fluminese - Boavista ✅ (4:1)
Cabofriense RJ -
Resende (zakład bez remisu) ✅ (1:0)
Comunicaciones - Heredia ⛔ (0:0)
Juan Aurich - Inti Gas ✅ (3:1)
Kurs: 4,23 zł

======================

Kupony nietrafione: 9
Zainwestowano: 31,78 zł
Saldo: 26,54 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
16.02.2014, niedziela
AKO
Lyon - Ajaccio ✅ (3:1)
Juventus - Chievo ✅ (3:1)
Ajax Amsterdam - SC Heerenveen ✅ (3:0)
Getafe - Real Madryt ✅ (0:3)
Anderlecht - Mons ✅ (2:0)
Kurs: 3,08 zł
Stawka: 3,00 zł
Wygrana: 8,13 zł
======================

Kupony trafione: 10
Obrót: 39,17 zł
Saldo: 39,50 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
^
[]
[]
[]
Aktualne saldo
Później nie będę miał okazji nic zagrać aż do wieczora, więc teraz takie trochę mniejsze AKO z uzasadnieniem.
Pierwszym meczem, którego wynik spróbuję wytypować, jest spotkanie 2. Bundesligi. O 13:30 rozpoczną się wszystkie dzisiejsze mecze zaplecza niemieckiej ekstraklasy. Ja zagram na Aalen, które podejmie na własnym boisku Energie Cottbus. Zawody te, to rywalizacja ekip z dołu tabeli. Drużyna gości zupełnie zgubiła formę i jest już praktycznie pewna spadku do niższej ligi. Z ostatnich 10 spotkań przegrali aż 9, a 1 zremisowali. Aalen też formą nie powala, dlatego zagram na nich bez remisu, ale mimo wszystko nie ma takiego dramatu, jak w przypadku Cottbus. Ostatnie 10 konfrontacji to 3 zwycięstwa, tyle samo remisów oraz 4 przegrane. Drużyna przyjezdna w całym sezonie z obcego terenu przywiozła tylko 3 punkty (po 3 remisach). Pozostałe 7 meczów, nie trudno się domyślić, to przegrane. Drugi mecz na kuponie to Celtic - St. Johnstone. Tutaj uzasadnienia chyba nie trzeba. ;) Do zagrania zachęca fakt, że The Bhoys przegrali ostatnio w Pucharze Szkocji i teraz będą chcieli zrehabilitować się swoim fanom.
16.02.2014, niedziela
AKO
Aalen - Energie Cottbus (zakład bez remisu) (2:2)
Celtic - St. Johnstone ✅ (3:0)
Kurs: 1,88 zł / 1,25 zł (uwzględniony zostaje drugi kurs, bowiem pierwszy mecz został sprowadzony do kursu 1,00 zł)
Stawka: 4,39 zł
Wygrana: 4,83 zł

======================

Kupony trafione: 9
Obrót: 36,17 zł
Saldo: 31,37 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
Tym razem typuję pojedynczy mecz. W lidze izraelskiej zmierzą się ze sobą Beitar Jerozolima oraz Maccabi Hajfa. Na faworyta tego meczu wyraźnie zarysowuje się drużyna gości. Nie dość, że zajmują wyższe miejsce w tabeli (Beitar 10, Maccabi 4.), to są obecnie w świetnej dyspozycji. Ostatnie pięć meczów to cztery zwycięstwa i jedna porażka (z wiceliderem, Hapoelem Beer Sheva). Gospodarze tak dobrej formy nie mają. Trudno też nazwać ich zespołem własnego boiska - 4 zwycięstwa, 1 remis i 5 porażek. Identyczny bilans, tyle, że na wyjeździe ma Maccabi Hajfa. Tym razem zdecyduję się zagrać po prostu na drużynę gości. Podejmuję aż takie ryzyko ???? , bowiem zespół przyjezdnych bardzo często w historii pokonywał Beitar na ich własnym boisku. ;)
16.02.2014, niedziela, godz. 19:15
Beitar Jerozolima - Maccabi Hajfa ⛔ (1:0)
Kurs: 2,00 zł
Stawka: 3,00 zł

======================

Kupony nietrafione: 10
Obrót: 42,17 zł
Saldo: 36,50 zł

cesc93 3

cesc93

Użytkownik
16.02.2014, niedziela
AKO
Saint-Etienne - Marsylia (poniżej 3,5 bramki) ✅ (1:1)
Sevilla - Valencia (powyżej 2,5 bramki) ⛔ (0:0)
Kurs: 1,74 zł

======================

Kupony nietrafione: 11
Obrót: 44,17 zł
Saldo: 34,50 zł

Do góry Bottom