>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy z Analizami - Granie na Zapałki .

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Kupon 18
Stawka : 100 j
Stan Konta po Tym kuponie : 550 j

Spotkanie : Dallas - Cleveland
Typ : Pierwsza Kwarta - Dallas (-4.5)
Kurs : 1.95
Wynik : 29:28
Buk : Betsafe

Witam . Od razu napiszę że jestem Zbulwersowany postawą Rosjanina w meczu Tenisowym . No ale cóż nie ma co żyć przeszłością a trzeba przyszłością . A przyszłość jest taka że dziś , jutro i pojutrze kolejne mecze z których trzeba coś wybrać ... Na dzisiejszą noc wybieram typ na to że Dallas wygrają pierwszą kwartę przynajmniej 5 punktami . Jest to mecz z najlepszej ligi koszykarskiej świata - NBA . Nawet nie będę pisał i analizował jacy goście są słabi bo to nie dotyczy tego typu . Ale możecie mi uwierzyć na słowo że naprawdę są bardzo słabi . Ostatnio pobili rekord przegranych z rzędu w NBA . Nie zgadniecie ile ... 24 . Tak tak to nie żadna pomyłka ze strony mojej klawiatury ???? Gości dzisiejszego spotkania porównał bym do piłkarskiej drużyny San Marino . Ale to już mniejsza z tym . Pozwolę sobie przytoczyć ostatnie mecze Cleveland w pierwszej kwarcie ...
26.01.2011 Wyjazd z Bostonem : 34:26 ⛔
29.01.2011 Dom z Denver : 24:31 ⛔
31.01.2011 Wyjazd z Orlando : 33:17 ⛔
01.02.2011 Dom z Miami : 20:35 ⛔
03.02.2011 Dom z Indiana : 25:35 ⛔
05.02.2011 Wyjazd z Memphis : 26:32 ✅
&#39;&#39; No więc co tu dożo pisać ? Ich statystyka na pierwsze kwarty jak i na całe mecze jest żenująca w sensie 200 % dosłownym . Wygrali w ostatnim meczu pierwszą kwartę ale myślę że to tylko przypadek . Liczę po prostu na Dobry start Dallas a potem kontrolowanie meczu i kolejną porażkę gości .
_________
GroBkreutz // Kur** . Kurd* . Kurde . A miało być tak dobrze ... ????

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Kupon 19
Stawka : 25 j
Stan Konta po Tym kuponie : 755 j

Spotkanie : Polska - Norwegia
Typ : 1/1
Wynik : 1:0
Kurs : 5.00
Buk : Pinnacle

Witam . Jutro o godzinie 20:15 rozpocznie się spotkanie towarzyskie po między Reprezentacjami narodowymi Polski i Norwegi . Większość osób gra w tym meczu na Norwegów stąd kursy już pod 3.00 podchodzą a były w granicach 2.40 . Ja jednak nie zagram przeciwko Polsce . Wręcz jestem przekonany że tego meczu nie przegrają a 5.00 kusi . Nawet jeśli nie wejdzie to i tak nie będę żałował - po takim kursie warto zaryzykować . Polska w tym meczu zagra w najmocniejszym zestawieniu i stąd moje optymistyczne myśli - Obraniak , Roger i przede wszystkim Kuba - na nich liczę najbardziej . Na pewno będą grali o zwycięstwo i liczę że im się to uda . Powiem więcej liczę na prowadzenie już po pierwszej połowie i potem kontrolowanie a może podwyższenie wyniku . Na jutro jeszcze przygotuję 3-4 spotkania ????
_________
GroBkreutz // Koniec meczu ... 1:0 dla Polaków !! Brawo !! Brawo !! W tym meczu jednego byłem pewny ... Że polska nie Przegra - No i się sprawdziło . Tyle do meczu Polskiej Reprezentacji . Stan Kona po dzisiejszym dniu to 755 j . Wszystkie 4 na 4 mecze trafione . Wszystkie Zielone . Tylko teraz opiszę swój dzisiejszy kupon . Składał się on z 5 meczów . Stawka to 10 zł a EW : 240 zł . Mecze to : Węgry 2 . Polska / Polska . Lichtenstein 2 . Mołdawia (-1) + Hiszpania . Pierwsze 4 ładnie weszły . Ale oczywiście zawsze jeden mecz mi musi nie wejść . I to taki który wydawał mi się bardzo dobrym typem ... Mołdawia zagrała najmocniejszym składem ... I dała sobie wbić gola przez drużynę z 203 miejsca w rankingu Fifa . Poezja ... A już by było 240 zł bo Hiszpania pewnie wygra . No trudno ... Życie toczy się dalej --&gt; Ale tylko jeden mecz ...

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Kupon 20
Stan Konta po tym Kuponie : 422

Spotkanie : San Marino - Liechtenstein
Typ : 2
Wynik : 0:1
Kurs : 1.57
Buk : Tipsport

Witam . Dziś przygotowałem 4 spotkania które myślę że warto brać po dobrym kursie . Pierwsze z nich to mecz dwóch słabych europejskich zespołów . San Marino - Wszyscy wiemy jakim oni grają składem i jak wygląda ich gra . Myślę że goście wykorzystają szanse na wygranie - bo przecież często takiej sztuki nie mają okazji dokonać . Analizy będą krótkie bo nie mam zbytnio czasu . Będę tylko tak wprowadzał do meczów . Jak ktoś będzie chciał zagrać mój typ to niech się jeszcze upewni i sprawdzi składy drużyn . Ja już to zrobiłem . Ale tu akurat nawet nie ma co sprawdzać ... Ponad połowa graczy San Marino to Amatorzy którzy normalnie pracują . Mecz rozpoczynamy o godzinie 15:00 .

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Kupon 21
Stawka : 40 j
Stan Konta po tym Kuponie : 630 j

Spotkanie : Azerbejdżan - Węgry
Kurs : 1.60
Wynik : 0:2
Buk : Tipsport

Kolejne spotkanie towarzyskie . Jakoś nie wiem czemu ale lubię grać przeciwko słabym drużyną . Mecz po między Azerbejdżanem a Węgrami odbędzie się o godzinie 18:00 . Wg. mnie kurs na gości za duży ale to tylko moja sugestia . Ostatnie mecze towarzyskie i o punkty przedstawiają się następująco - i to dzięki tej statystyce odważyłem się na tan mecz .

17.11.2010 Węgry - Litwa 2:0
12.10.2010 Finlandia - Węgry 1:2
08.10.2010 Węgry - San Marino 8:0
07.09.2010 Węgry - Mołdawia 2:1

17.11.2010 Czarnogóra - Azerbejdżan 2:0
12.10.2010 Azerbejdżan - Turcja 2:0
08.10.2011 Austria - Azerbejdżan 0:3
07.09.2010 Azerbejdżan - Niemcy 1:6

Tak więc widzimy jasno ... Węgry to lepszy zespół ...

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Kupon 22
Stan Konta po Tym Kuponie : 566 j

Spotkanie : Andora - Mołdawia
Wynik : 1:2
Kurs : 1.24
Buk : Tipsport .

Mecz rozpoczyna się o godzinie 15:00 . Mołdawia prawdopodobnie zagra najmocniejszym składem czyli takim jak z Polską . Wydaje mi się że w meczu z Polską nie zasłużyli na porażkę no ale trudno ... Polska w rankingu jest na 71 miejscu ... a Andora na 202 tuż przed San Marino ???? Widzimy po raz kolejny różnice zespołów . Goście jestem przekonany że po porażce z Polską spokojnie ograją słabiutką Andorę . PS : Czekam na datę w którym to zmierzą się zespoły Andory i San Marino ???? Analizy bardzo słabe ale czas mnie goni . Powtórzę jeszcze raz . Jak ktoś będzie chciał skorzystać z tych typów to niech sobie :
- Sprawdzi Ranking Fifa ,
- Ostatnie mecze drużyn ,
- Ewentualnie składy ,
GroBkreutz // Na kuponie miałem Mołdawia (-1) ... Zal , Zal , Zal ... z Drużyną która w rankingu Fifa jest obok San Marino , Mołdawia ledwo wygrywa 1:2 . Poezja . Stan Kona po dzisiejszym dniu to 755 j . Wszystkie 4 na 4 mecze trafione . Wszystkie Zielone . Tylko teraz opiszę swój dzisiejszy kupon . Składał się on z 5 meczów . Stawka to 10 zł a EW : 240 zł . Mecze to : Węgry 2 . Polska / Polska . Lichtenstein 2 . Hiszpania 1 + Mołdawia (-1) . Pierwsze 3 ładnie weszły . Ale oczywiście zawsze jeden mecz mi musi nie wejść . I to taki który wydawał mi się bardzo dobrym typem ... Mołdawia zagrała najmocniejszym składem ... I dała sobie wbić gola przez drużynę z 203 miejsca w rankingu Fifa . Poezja ... A już by było 240 zł bo Hiszpania pewnie wygra . No trudno ... Życie toczy się dalej --&gt; Ale jak przeważnie bywa , jeden mecz zawalił kupon ...????

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Kupon 23
Stawka : 35 j
Stan Kona po Tym Kuponie : 720 j

Spotkanie :
Cleveland - Detroit
Typ : 1 (-1.5)
Wynik : 94:103
Kurs : 1.97 / 3.
841
Buk : Pinnacle
Spotkanie : Kings - Dallas
Typ : 2 (-5)
Wynik : 100:102
Kurs : 1.95 / 3.841
Buk : Pinnacle .

Witam . Dziś po 4 świetnych typach z piłki nożnej powracam do najlepszej koszykarskiej ligi świata - NBA . Przygotowałem taki mini Dubel z Handicapami . Przygotowałem spotkanie Cleveland Cavaliers z Detroit Pistons oraz Kings z Dallas
.
Nie sądziłem że kiedykolwiek zagram na Cleveland . Ponieśli oni bowiem już 26 porażek z rzędu . Ale ja jestem wyznawcą zasady : Każda Seria się kiedyś kończy . Tak więc i czas na skończenie tej jakże kompromitującej serii zespołu gospodarzy . Zajmują oni ( no to jest jasne ) ostatnie miejsce w Konferencji Wschodniej z bilansem 8:44 . Lecz uważam że po dzisiejszej noce ich bilans będzie wyglądał 8:44 . Teraz trochę o gościach . Jest to 11 drużyna [ na 15 ] tej samej konferencji - czyli też nie zachwycają . Ich bilans jednak jest o niebo lepszy 19:33 . Dodam jeszcze że bilans z tamtego sezonu po między tymi drużynami przemawia za gospodarzami . Mecz rozpoczyna się za 15 minut - 01:00 Polskiego czasu . Tak więc reasumując . Każda seria się kiedyś kończy - Dziś czas na koniec kolejnych przegranych Cleveland Cavaliers .
Co do meczu Dallas . Nie mam za bardzo czasu już pisać wprowadzenia . Mecz rozpoczyna się o godzinie 04:00 . Jak by ktoś chciał ten mecz zagrać polecam odwiedzić [ http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-10-02-2011-czwartek-54828.html ] i przeczytać analizę [ dawid1892] która jest na poziomie .
Taki Dubel za małą stawkę aby przerwać moją serie 4 kuponów na + . Kiedyś się musi skończyć ???? To niech się skończy ... Ale na małej stawce ????
_________
GroBkreutz // Nom i tego się spodziewałem ... Przerwania passy moich dobrych kuponów . Ale najbardziej żałuję że dałem to zjebane Cleveland do Typów dnia ... I straciłem po raz kolejny -100 . No żal mi ich . 27 porażka z rzędu ---&gt; Jesteście najlepsi ...

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Kupon : 24
Stan Konta po Tym Kuponie : 803 j

Spotkanie : Maccabi Tel Aviv - Elitzor Netania
Typ : Maccabi (-25.5)
Wynik : 106:70
Kurs : 1.83
Buk : Bet365

Witam . Dwa spotkania nocne na minus . Teraz czas na Plusik . Obmyśliłem taką mini progresję na 2 progi . Pierwszy 100 zł . Drugi 200 zł . Ponieważ mam dwa dość fajne spotkania ale jeden z nich może nie wypalić . Drugi to Jutrzejsza Barcelona w Pucharze . Dziś spotkanie także z pucharu ale tym razem Izraela . W Izraelu rządzi tylko jedna drużyna koszykarska - dzisiejsi Gospodarze czyli Maccabi Tel Aviv . Ostatnio myślałem że zagram przeciwników Maccabi z Handicapem (+24.5) no i dobrze że nie postawiłem bo bym się ładnie przejechał . Wygrali oni bowiem w poprzednim spotkaniu Pucharowym z Maccabi Ashdod aż 98:61 . Tak że widzimy jaka jest różnica . W lidze także wszystko poukładane . Myślę że spokojnie ten typ wejdzie - a jeśli nie to mam drugą część mojego planu progresyjnego .
_________
GroBkreutz // I o to chodziło . Teraz waham się czy dać na Barcelonę w konkursie i co związku z nią postawić czy pierwszą kwartę (-3.5) czy cały mecz (-15.5) . Kurde szkoda mi tego typu na Macabi ... Mogłem poczekać i nie dawać na Clevand ... Ale dałem i w tabeli jestem na ... 15 pozycji . Mam 255 pkt ... A chcę to wygrać ???? Cieszę się że po raz pierwszy osiągnąłem stan konta Over 800 j .

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Kupon 25
Stawka : 53 j
Stan Konta po Tym kuponie : 750 j
Spotkanie : Otelul - Korona
Typ : Otelul
Wynik : 0:2
Kurs : 2.10
Buk : Bet365
Witajcie . Chyba znalazłem dobrą taktykę . Po pierwsze - Nie będę podawał tych samych typów tu i w konkursie - Typy Dania . Po Drugie - Po nie trafionym kuponie będę grał za większą stawkę i na odwrót - Po serii przynajmniej 4 trafionych kuponach już będę grał za mniejsze gdyż jestem praktykującym wyznawcem zasady &#39;&#39;Każda seria się kiedyś kończy&#39;&#39; . Co do meczu to nie mam za wiele informacji . Polecam ten mecz za nie wielką stawkę lub do taśmy . Mecz rozpoczyna się o godzinie 16:30 . W większości bukach kursy na gospodarzy poszły w dół .
_________
GroBkreutz // Kurdę muszę się nauczyć że gram tylko spotkania w których mam - a ) przeczucie
b ) mogę potwierdzić je statystykami , bo inaczej to będzie lipka ...

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Kupon 26
Stan Konta : 650 j
Spotkanie : Dania - Rosja B
Typ : Rosja B
Wynik : 3:2
Kurs : 1.40 / 1.82
Buk : BetClic
Spotkanie : Zagłębie - Cracovia
Typ : Cracovia
Wynik : 1:10
Kurs : 1.40 / 1.82
Buk : BetClic
Witam po raz drugi dziś . Teraz po minusowym typie na Koronę czas na rewanż . Teraz przygotowałem Dubel złożony z Hokeja . Pierwszy mecz to mecz który odbędzie się o godzinie 21:00 w ramach międzynarodowego trzy zespołowego turnieju . Trzeci zespół to zespół Trójkolorowych który już po dwóch porażkach zakończył udział w tym turnieju - oczywiście na ostatnim trzecim miejscu .
Myślę że najlepszą analizą jest przytoczenie ostatnich meczów danych drużyn . Tak więc w myśl tej zasady :
10.02.2011 Dania - Francja 4:3 ( Po Dogrywce )
09.02.2011 Rosja - Francja 5:0
Tak więc widzimy . Remis Dani z Francją i porażka Francji z Rosją aż 5:0 . Dziś prawdopodobnie też będziemy świadkami wyniku oscylującego w granicach 5-7:0-2 .
Drugi mecz to mecz wzięty z naszych rodzinnych Play-Off &#39;ów . Zagłębie podejmie u siebie Cracovie Kraków . Faworyt ? Oczywiście Cracovia . Pierwszy mecz tych drużyn to wynik 5:0 w Krakowie dla dzisiejszego faworyta . Nic więcej pisać nie trzeba . Nie wierzę że wielkie problemy które dotknęły dzisiejszych gospodarzy minęły jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki . Mój typ ? Myślę że wynik będzie w granicach spotkania Dania - Rosja B .
GroBkreutz // Kurde ... To jakaś klątwa na tych Dublach ... Będzie trzeba je grać aż do skutku ... Co do meczów ... Coś mi się nie podoba ten mecz Rosji ... Byli lepsi ... Oj i to dużo ... Ale coż to są właśnie turnieje towarzyskie ... Brawo Cracovia ????

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Kupon 27
Stan Konta po tym Kuponie : 550 j

Spotkanie : Nowy Targ - Oświęcim
Typ : Oświęcim
Wynik : 1:3
Kurs : 1.80 / 2.97
Buk : MyBet

Spotkanie : Kaiserslautern - Dortmund
Typ : Dortmund
Wynik : 1:1
Kurs : 1.65 / 2.97
Buk : MyBet

Witam . No w końcu musi ten Dubel wejść . Ile można przegrywać ? Dziś Dubel z dość wysokim kursem ogólnym . Dubel składa się z z Piłki i Hokeja . Dortmund + Unia .
Nie mam czasu na analiza więc szybko wprowadzę do meczów : Dortmund zmierzy się na wyjeździe z Kaiserslautern . Gospodarze to 14 zespół ligowej tabeli . Ich ostatnie 3 mecze to 3 porażki . Jakoś w tym meczu nie widzę na przełamania . Grają bowiem z Liderującą Borrusią . Dortmund po ostatnim remisie w derbach będzie zmotywowany aby wywieść 3 punkty - i uważam że wywiezie :p
Hokej : 3 mecz po między Nowym Targiem a Unią . Po porażce w pierwszym meczu potem przyszło zwycięstwo 5:2 . Dziś również będzie podobnie . Unia chce musi i wygra dziś w Nowym Targu . W Play Offach prowadzą 2:1 . Gra się do 4 zwycięstw . Jeśli dziś wygrają zostanie im tylko dokończenie formalności w ostatnim meczu u siebie . Pozdro .
_________
GroBkreutz// No nie ... ???? Nigdy ten dubel nie wejdzie ... ????Bbramka stracona przez BVB w 90 minucie ...???? Zal ... ????

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Kupon 28
Stawka : 150 j
Stan Konta po tym Kuponie :
Spotkanie : Espanyol - Real
Typ : 2 (-1.5)
Wynik :
Kurs : 2.30
Buk : 12Bet
Piłkarze ze stolicy Hiszpanii zagrają dziś o bardzo ważne trzy punkty w Barcelonie. Mecz stał się szczególnie ważny dla Królewskich po wczorajszej wpadce, której doznała Duma Katalonii.
Espanyol ostatnio nie spisuje się najlepiej. Forma, którą Katalończycy utrzymywali od początku, jakby opadła i natychmiast wykorzystały to zespoły Villareal oraz Almerii wygrywając kolejno 1-0 oraz 3-2. U siebie mimo to gospodarze spisują się znakomicie. W dziesięciu meczach 8 razy wygrali i 2 przegrali. W ligowej tabeli zajmują szóstą pozycje, tracąc 8 pkt do czwartego miejsca, dającego prawo do udziału w Lidze Mistrzów.
Real spadek formy prawdopodobnie ma już za sobą, lecz tak naprawdę dopiero dziś okaże się, czy słabsza dyspozycja została zażegnana przez trenera Realu - Jose Mourinho. Królewscy w ostatnim meczu na Bernabeu pokonali Real Sociedad aż 4-1, co z pewnością dodało im wiary w własne umiejętności. Fakt straty punktów przez największego rywala z pewnością dodatkowo zmotywuje Real do odniesienia pewnego zwycięstwa.
Na stadionie Cornella-El Prat Królewscy spisują się nieźle, regularnie wywożąc punkty do stolicy. Wydaje mi się, że piłkarze z Madrytu sięgną dziś po 3 pkt i przybliżą się na 5 oczek do liderującej Barcelony.
Analiza by sumada90 . Ja nie mogę napisać gdyż nie mam klawiatury i piszę na ekranowej .

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Kupon : 29
Stawka : 200 j
Stan Konta po tym Kuponie :
Spotkanie: Valencia - Barcelona
Typ: Rzuty Rożne : 2 (-1)
Wynik :
Kurs: 2.50
Bukmacher: WilliamHill
Witam . Dziś o godzinie 21:00 rozpocznie się spotkanie w ramach Hiszpańskiej 1 ligi piłkarskiej . Zmierzą się w nim aktualny lider ligowej tabeli z 3 siłą . Prościej mówiąc - Valencia - F.C Barcelona . Faworyt to gospodarze z Kataoni . Jednak kurs 1.55 mnie nie zadowala . Ale znalazłem coś kąśliwego po 2.50 - rzuty rożne . Wydaje mi się mecz będzie wyrównany . Wyrównany - tzn jeśli chodzi o wynik bo myślę że goście będą przeważali od 1 do 90+ minuty, i będą z tego wynikać kolejne Cornery . Pozdrawiam i zapraszam na mecz .

Do góry Bottom