>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy z Analizą

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
⚽ Chievo - Palermo Obie drużyny strzelą bramkę? TAK @ 2,00 ✅ ✅ 1-1
⚽ Besiktas - Gaziantespor 1X @ 1,12 ✅ ✅ 1-1 ufff.. dobra podpórka ;) Grali w osłabieniu, a jednak strzelili! Brawa, jak dla Southend! ;)
AKO: 2,32
Stawka: 10 PLN
Buk: ComeOn
Bonus: 80,93/500 (16% - obrót)
+13,2 PLN
Poszło mi całkiem nieźle z poprzednim wyborem spotkań, zobaczymy, jak długo to potrwa. Na pierwszy ogień wybieram Serie A, choć wiem, że to właśnie we Włoszech jest najwięcej wałków, oszustw itp Chievo w tym spotkaniu gra osłabione brakiem kilku podstawowych zawodników, na przykład: Gennaro Sardo (17/0, OBR) i Boukary Drame (12/0, OBR). Będzie brakowało napastnika Adriana Stoicana (11/2), ale według mnie Paloschi go zastąpi. Do &quot;Różowych&quot; wraca Miccoli, który pauzował za &quot;czerwień&quot; i w jego osobie upatruję gola dla Sycylijczyków.
Drugi mecz raczej na podbicie kursu do bonusa. Besiktas gra u siebie, walczy o Mistrza, zatem u siebie powinien wygrać. Mnie wystarczy AKO +2,0 - zatem gram defensywnie z podpórką ;)

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
⚽ Sandbell - Real Madryt B Obie drużyny strzelą bramkę? TAK @ 1,50 ✅ ✅ 3-1
⚽ Granada - Barcelona Barcelona -0,75 (1 połowa) @ 1,60 ⛔ ⛔ 1-0
AKO: 2,81
Bonus: 90,93/500 (18% - obrót)
Moje gapiostwo! Mogłem zagrać win Barcelony w 1szej połowie, zagrałem jakiś durny handicap i rozbiło mi zakład na dwa kupony. Na jednym (za 5 zł) jest Barcelona -0,75, a na drugim -1. WIELBŁĄD W MOIM WYKONANIU :/
No i mnie pokarało ;(
Real Madryt B dzisiaj trochę osłabiony, bo Mou powołał chyba trzech chłopaków na mecz z Rayo, zatem uważam, że to doskonała okazja dla Sandbell, którzy w pierwszym meczu sprawili niespodziankę i wygrali 3:2 w Madrycie. Zatem czemu nie?

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
:hokej: Phoenix Coyotes - Columbus Blue Jackets 1 @ 1,83 ✅ ✅ 5-3
:hokej: Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators 1 @ 2,10 ✅ ✅ 3-0
AKO: 3,84
Stawka: 7,29 PLN
Bonus: 98,22/500 (19,5% - obrót)
Analizy nie będzie, bo są to typy &quot;pożyczone&quot; od Odi&#39;ego i Lutka ????
+20,76 PLN

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
⚽ Elche - Gijon under 2,5 bramki w meczu @ 1,59 ✅ ✅ 0-2
⚽ CD Marino - Real Oviedo 2 @ 1,64 ⛔ ⛔ 2-1 :eek: a chciałem dać RM C - niestety lipa straszna
AKO: 2,61
Stawka: 8,06
Bonus: 106,28/500 (21% - obrót)
Dzisiaj wybieram dwa mecze z ligi hiszpańskiej, które rozpoczynają się w samo południe. Pierwszy wybór to mecz lidera Sportingu Gijon z średniakiem ligi Elche, które jednak prezentuje dobrą grę w obronie. Dodatkowo goście dzisiaj osłabieni brakiem dwóch pomocników (nie podam nazwisk) i rezerwowego napastnika. Ponadto to mecz wyjazdowy, zatem nie wróżę tutaj bramek. 0-1, 1-1 - to chyba najbardziej przypuszczalne wyniki.
Marino? Outsider. Dół tabeli - 2 zwycięstwa, 2 remisy i reszta porażek. Real Oviedo? Walczy o awans do Segundy, dodatkowo jest wsparty finansowo przez paru wychowanków. Uważam, że ich siła jest duża i wystarczająca by wygrać.

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
⚽ Cremonese - Cuneo under 2,5 gola w meczu @ 1,66 ✅ ✅ 2-0
⚽ Bordeaux - Lyon Obie drużyny strzelą bramkę? TAK @ 2,00 ⛔ ⛔ 0-4 hahaha
AKO: 3,41
Bonus: 116,28/500 (23% - obrót)
Tym razem też rozbiło mi kupon na 2 x 5 PLN, ale to już zdążyłem wyczytać w regulaminie. Tragedia :/
We włoskiej lidze, a dokładniej na jej trzecim poziomie spotkają się dwie najbardziej underowe drużyny. Rzadko zdarza się, by te zespoły strzeliły po dwie bramki w spotkaniu. Ostatnio padł remis, zatem teraz podążam tym śladem i wybieram under 2,5 bramki. Moim zdaniem padnie jedna bramka.
Francja? Dobry mecz się szykuje. Bordeaux zagra na 100%, bo też marzą im się puchary, a Lyon? Goni PSG, zatem też będzie chciał coś ukłuć. Oby się sprawdziło ;)

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
⚽ Victoria Guimaraes - Moreierense 1 @ 2,25 ✅ ✅ 1-0
:siata: ZAKSA - Politechnika 1 @ 1,07 ✅ ✅ 3-2 Co za łajzy! Taki kurs, takie nerwy! Mogłem odbić na live po 2,40... ale się ... bałem ????
AKO: 2,40
Bonus: 126,28/500 (25%)
+14 PLN
Zwrócił się nieudolny, nieprzemyślany typ na Syrenę. Dzień na ⛔ ale nie tak dużym jak mogłoby się wydawać. Jutro przerwa, co by się nie wciągnąć, ale we wtorek na pewno pogramy coś z Championship ????
Wyjątkowo czerwona niedziela. Jeżeli to zdarzenie wyżej pójdzie psu w dupe, to jestem na dobrym minusie. Pierwsze spotkanie to dość nieoczekiwanie liga portugalska - Victoria nie spisuje się najgorzej, na własnym boisku gra całkiem przyzwoicie, dzisiaj bez wiekszych osłabień. Moreira to outsider, ostatnie miejsce. Kurs wysoki - PRÓBUJE.

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
⚽ Helmond - De Graafschap Obie drużyny strzelą bramkę? TAK @ 1,47 ✅ ✅ po 37 minutach ;)
⚽ Emmen - Fortuna Sittard Obie drużyny strzelą bramkę? TAK @ 1,51 ✅ ✅ po 1szej połowie!
AKO: 2,23
Bonus: 136,28/500 (27%)
+12,23 PLN
EAAASY PICK!
Wiem, że miało być dzisiaj tutaj pusto, ale ... Patrzę w ofertę i jest ErsteEredivisie, które wręcz kipi bramkami. Uważam, że te dwa mecze są najpewniejsze i dlatego je wybieram.
Helmond Sport i De Graafschap to dwaj potentaci tej ligi - uważam, że nawet goście wygrają, aczkolwiek podpieram się BTS-em. Nie sugerowałbym się ostatnimi spotkaniami tych drużyn, bowiem było to, aż trzy lata temu! W obu drużynach są naprawdę konkretni strzelcy, którzy powinni coś ukuć. Dodatkowo &quot;słodko&quot; wygląda over 2,5 bramki - wiadomo, jak wygląda gra w Holandii! Do przodu i bramka.
Emmen - Fortuna? Tutaj też ciekawy mecz. Gospodarze są na ligowym dnie, grają słabo, ale mają dobry bilans bramkowy, co więcej... u siebie strzelają! Fortuna też powinna coś &quot;wyhaczyć&quot;, bo ma trochę większe ambicje niż dół tabeli. Chcą grać w środku tabeli, zatem warto spróbować. Myślę, że nie zawiodę się na tych typach.

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
⚽ Crawley - Doncaster Obie drużyny strzelą bramkę? TAK @ 1,74 ✅ ✅ po 1szej połowie ????
???? Albert Ramos - Flavio Cipolla 1 @ 1,21 ✅ ✅ 2-0
⚽ AC Siena - ???? Lazio Rzym X2 @ 1,30 ⛔ ⛔ 3-0 60&#39;
AKO: 2,76
Bonus: 146,38/500 (29%)
Ostatni z kuponików na dziś. Wybieram triple&#39;a z meczem League One. Ryzykuje w pierwszym meczu, bo tutaj BTS-u nie jestem mocno pewny! Doncaster jest &quot;w czubie&quot; tabeli i jeżeli dzisiaj wygra, to awansuje na pierwsze miejsce w tabeli. Może lepszy okazałby się X2 ? Teraz za późno. Crawley u siebie też powinno być groźne.
Siena? Ostatnia drużyna w Serie A i nie najgorsze Lazio. Oczywiście nie ma Klose, ale wrócił Kozak, do tego grono innych zawodników, które talentem przewyższa zawodników Sieny. Z podpórką powinno wejść.
Ramos typ na czuja ????

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Bonus: 196,28/500 (39,26% - obrót)
O(M); nie podajemy kuponów po fakcie, proszę o korektę statystyk
Spoko ;)

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Szkoda, że Twoje wypociny usunąłem ;) Pochwal się nimi Gwiazdorku ;)
⚽ Barnsley - Wolves Obie drużyny strzelą bramkę? TAK @ 1,80 ✅ ✅ 2-1
⚽ Ipswich - Watford Obie drużyny strzelą bramkę? TAK @ 1,60 ⛔ ⛔ 0-2
AKO: 2,89
Bonus: 206,28/500 (41%)
Kilka słówek o każdym spotkaniu. Barnsley - Wolves, to drużyny z dolnych rejonów tabeli. Co więcej obie strzelają, dlatego wziąłem ten mecz &quot;pod lupę&quot;. Gospodarze osłabieni brakiem dwójki pomocników: Stephena Dawsona (27/4) i Kelvina Etuhu (17/0). Uważam jednak, że biorąc pod uwagę niezbyt dobrą defensywę &quot;Wilków&quot; inni zawodnicy Barnsley będą mogli wziąć na siebie ciężar rozgrywania i zdobycia bramki. Goście? Z podstawowego składu pod znakiem zapytania stoi występ Kevina Foley&#39;a (23/0, OBR) oraz Jamie O&#39;Hara (9/0, POM). Liczę na bramkę Sako bądź Ebanks-Blanka.
Ipswich - Watford? Goście ostatnio zagrali dobre spotkanie w Birmingham. &quot;The Blues&quot; nie mogli strzelić, bo brakowało Kinga i Zigica. Teraz po drugiej stronie barykady Ipswich Town, które powinno zagrozić albo co najmniej wpakować piłkę do siatki. DJ Campbell, Mike Chopra albo Daryl Murphy. Watford to pewna bramka Mateja Vydry. 20-latek gra w Anglii od niedawna, oficjalnie ma kontrakt z włoskim Udine. Ma 3 mecze w seniorskiej reprezentacji. Kurs na trafienie Vydry w ComeOn = 2,10. Biorę w ciemno za grosze!
⚽ Ipswich - Watford Matej Vydra strzeli bramkę? TAK @ 2,10 NIE GRAŁ ZWROT
Stawka: 14,85 PLN
1 maja 1992 - to data urodzenia młodego, czeskiego napastnika. Vydra już na swoim koncie ma 3 mecze w seniorskiej reprezentacji i wszyscy mają nadzieję, że to zawodnik &quot;na lata&quot;. Od 2010 roku jest zawodnikiem Udinese Calcio, które najpierw go wypożyczyło do Belgii, a teraz na drugoligowy front, na Wyspy. Do tej pory Czech w lidze ma 19 trafień. Ipswich jest niepewne występu Loacha, czyli podstawowego bramkarza. Stawka parę groszy większa niż tradycyjnie, ale wg mnie warto spróbować.
Hahaha. Najlepszy strzelec Watford zaczyna na ławce? Wesoło...

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
⚽ Macclesfield - Luton over 2,5 bramki w meczu @ 1,92 ⛔ ⛔ 1-1
⚽ Bristol Rover vs. Rotherham over 1 bramka w 1szej połowie @ 1,69 ⛔ ⛔ 0-0
AKO: 3,27
Bonus: 216,28/500 (43%)
Bez analizy. Typ pod statystyki albo raczej &quot;wyciągnięty&quot; ze statystyk ????
Dzisiaj na pewno nic więcej nie będzie ;)

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
⚽ Leeds - Blackpool Obie drużyny strzelą bramkę? TAK @ 1,64 ⛔ ⛔ 2-0
⚽ Southend - Leyton Orient Obie drużyny strzelą bramkę? TAK @ 1,71 ✅ ✅ 1-1 60&#39;
AKO: 2,81
Bonus: 226,28/500 (45%)
Dzisiaj znowu pcham się w Anglię. Ostatni mecz Championship, czyli starcie Leeds z Blackpool. Pojedynek wyrównanych drużyn, które raczej na koniec będą w środku tabeli. Leeds dużo strzela, gra u siebie, zatem ta jedna brameczka powinna wpaść. Goście? Nowy trener - Paul Ince, którego wszyscy znają. Uważam, że powinien poukładać ten zespół i jakieś bramki jego drużyna &quot;sypnie&quot;. Dodam, że w tej drużynie najlepszym strzelcem jest ... Tommy Ince! Czyli jego syn! Ma chyba 16 trafień i dodatkowo dokładam, że strzeli on bramkę po niezłym kursie 2,60.
Drugi mecz? Puchar niższych lig angielskich. Southend nieoczekiwanie wygrało na wyjeździe 1:0 i stoi w uprzywilejowanej sytuacji. Leyton jest piętro wyżej, gra w League One i uważam, że ten puchar też coś dla nich znaczy. Uważam, że od początku rzucą się do ataku i przypunktują bramką ???? Southend? Mocna ofensywa, warto zagrać!
⚽ Leeds - Blackpool Tommy Ince - strzeli bramkę? TAK @ 2,60 ⛔ ⛔
???? Andrey Kuznestov - Nicolas Almagro 2 @ 1,10 ✅ ✅
AKO: 2,87
Stawka: 14,85
Bonus: 231,13/500 (48%)

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
⚽ Fenebahce - BATE (Kto awansuje?) 1 @ 1,55 ✅ ✅ 1-0
:hokej: HPK - Espoo 1 @ 1,77 ⛔ ⛔ 0-1... 46 strzałów na bramkę - 24.
AKO: 2,66
Stawka: 20 PLN
Bonus: 291,13/500 (58%)

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
⚽ Metalist Charków - Newcastle (Kto awansuje?) 1 @ 1,68 ⛔ ⛔
???? Petra Kvitova (+1,5 sets) - Agnieszka Radwańska 1 @ 1,45 ✅ ✅ 6-2
AKO: 2,45
Stawka: 19,60 PLN
Bonus: 310,73 (62% - obrót)

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
⚽ Cambuur - Den Bosch 1 @ 1,76 ⛔ ⛔ 0-0
⚽ Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 1 @ 2,00 ✅ ✅ 3-0
AKO: 3,53
Bonus: 330,73/500 (obrót - 65%)
Dzisiaj dość nietypowo, bo wybieram mecze i bezpośrednich zwycięzców. W Holandii, Cambuur jest zespołem, który ma miejsce w fazie play-off, ale ma tylko jeden punkt przewagi nad innymi zespołami, które również walczą o te miejsca. Zatem cel jest jeden - zwycięstwo. Den Bosch na swoim koncie ma 5 zwycięstw z rzędu w tym dwa na wyjazdach, ale raczej z zespołami niżej notowanymi m.in. Emmen.
Gospodarze tworzą niezły kolektyw, na swoim boisku grają skutecznie. Warto będzie oglądać 25-letniego Michaela Hemmena, który w 18 meczach zdobył 13 bramek! Uważam, że gdyby Cambuur grało stopień wyżej, to na pewno Louis van Gaal chciałby go sprawdzić w swojej reprezentacji. Den Bosch? Oczywiście to nie jest bardzo słaba drużyna, ale przeciętna. Na wyjazdach nie remisuje i oczywiście jest ryzyko, że w końcu ten remis padnie, ale wydaje mi się, że tutaj wygra jednak Cambuur.
Wraca liga polska. Czytałem tutaj na forum różne wypociny, że w Lubinie murawa nie ta, że transfery słabe i drużyna też. Nic bardziej mylnego. Dialog Arena to ładny stadion, nie mówiąc o płycie. Jest wszystko profesjonalne! Drenaż, podgrzewanie - czego tylko sobie dusza zapragnie. Dobry trener - Pavel Hapal, który też może spać spokojnie, bo jego kontrakt został przedłużony.
Szymek Pawłowski, Papadopoulos i ... Adrian Błąd - oni powinni stanowić o sile &quot;Miedziowych&quot; w tym meczu. Cieszy pozbycie się Sernasa, który był słabszy od młodego Dąbrowskiego i Skrzypczaka. Dzisiaj na pewno zabraknie Widanowa, który pauzuje za kartki i być może Csaby Horvatha, ale obrona na pewno nie będzie wyglądała źle. Pogoń? Przybył tylko Tadrowski, ale wg mnie to raczej melodia przyszłości, nie ma Dabrowskiego, zatem na środku obrony zagra 35-letni Noll, który jest przeciętniakiem - do tego bez formy Hernani. Mecz z przewagą Zagłębia - mam nadzieję, że przewaga będzie też &quot;na liczniku&quot; - w liczbach bramek ;)
#36 (suchar #1)
???? Petra Kvitova - Karolina Woźniacka 1 @ 1,55 ✅ ✅ 6-3 6-4
⚽ Almere City - Maastricht X2 (podwójna szansa 1sza połowa) @ 1,21 ✅ ✅ 0-1
⚽ Nimes - Istres 1X @ 1,13 ✅ ✅ 1-0
AKO: 2,08
Stawka: 8,55 PLN
Bonus: 339,28/500 (obrót - 67%)
+9,23 PLN

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
#37 (suchar #2)
???? Indiana Pacers - Detroit Pistons Goście mniej niż 89,5 punkta @ 1,80 ✅ ✅
???? Atlanta Hawks - Sacramento Kings 1 @ 1,24 ✅ ✅ 122-108
AKO: 2,23
Stawka: 10,72 PLN
Bonus: 350/500 (obrót - 68%)
+13,18 PLN
#38 (suchar #3)
:hokej: Chicago Blackhawks - San Jose Sharks under 5,5 bramki w meczu @ 1,68 ✅ ✅ 2-1
+13,60 PLN
#39 (suchar #4)
:hokej: Nashville Predators - Vancouver Canucks 1 @ 2,45 ⛔ ⛔ 0-1
Stawka: 34,75 PLN

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
#40 (suchar #5)
???? JWT - Gilles Simon 1 @ 1,47 ✅ ✅ 6-2 6-2
⚽ FC Heidenheim - Darmstadt 1 @ 1,55 ✅ ✅ 3-0
AKO: 2,29
Bonus: 360/500 (obrót - 70%)
+12,90 PLN
#41 (suchar #6)
???? Sara Errani - Petra Kvitova 2 @ 1,25 ✅ ✅ 2-6 6-1 1-6
⚽ Manisaspor - 1461 Trabzon Obie drużyny strzelą bramkę? TAK @ 1,90 ✅ ✅ 1-1 90&#39; i 1:1 ! FART!
AKO: 2,38
Bonus: 370/500 (obrót - 72%)
+13,80 PLN
#42 (suchar #7)
⚽ Bournemouth - Sheffield Utd Obie drużyny strzelą bramkę? TAK @ 1,76 ⛔ ⛔ 0-1
⚽ Watford - Derby 1X @ 1,18 ✅ ✅ 2-1
AKO: 2,08
Bonus: 380/500 (obrót - 74%)
#43 (suchar #8)
:hokej: Philadelphia Flyers - Winnipeg Jets 1 @ 1,95 ✅ ✅ 5-3
Stawka: 25 PLN
+23,75 PLN

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
#44 (suchar #9)
???? LA Clippers - Utah Jazz Goście mniej niż 94 punkty @ 1,83 ZWROT
???? Philadephia - Miami Heat 2 @ 1,28 ✅ ✅
AKO: 2,34 =&gt; 1,28
Bonus: 390/500 (obrót - 76%)
+2,80 PLN
???? High Point - Morgan State 1 @ 1,25 ⛔ ⛔
???? Philadelphia 76ers - Miami Heat 2 @ 1,28 ✅ ✅
Andrzej Gołota - Przemysław Saleta 1 @ 1,40 ⛔ ⛔
AKO: 2,24
Bonus: 410/500 (obrót - 80%)
Pierwszy mecz to Akademicka Koszykówka, a typ pochodzi od Lukascash. Co do meczu Miami to według moich informacji 76ers będą mocno osłabieni, zatem dzisiejszy mecz nie powinien stanowić problemu dla LBJ i spółki. Kusiło postawienie handicapu -7,5, ale gram spokojnie, bo nigdzie mi się nie śpieszy.
Andrzej? Masówka idzie na niego i się nie dziwię. Saleta nawet za czasów swojej PRO kariery nie zrobił na mnie wrażenia. Nie ma mocnego ciosu, ma mocną muskulaturę i to chyba na tyle. Andrew dużo doświadczenia, zooperowana ręka i to będzie noc naszego Mistrza. Nie znalazłem na Comeon zakładu na liczbę rund albo na decyzję. Według mnie nokaut, a która runda? 6? 7?

Do góry Bottom