>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy z Analizą

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Na tym forum jestem już od jakiegoś czasu, ale nigdy nie mogę zagościć tutaj na dłużej. Powód? Dość prosty, nieumiejętność dobierania stawek, która kończy się później pustym kontem i portfelem. Teraz ma się to zmienić, bo zmieniłem buka i z Tobet przeniosłem się na Pinnacle. Co to będzie? Przekonamy się niebawem.

PS.
Każdy typ (bynajmniej tak powinno być) będzie poparty szczegółową analizą ;)
Liczę na Wasze &#39;dzięki&#39;, które uświadomią mi, że Wasze portfele też się wzbogacają!

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Valenciennes - Olympique Lyon
Dzisiaj rozpoczynamy 22 kolejkę spotkań we Francji, a ja bez wahania wybieram pierwsze spotkanie pomiędzy Valenciennes, a Olympique. Goście w minionej kolejce dość nieoczekiwanie zremisowali bezbramkowo ze słabiutkim Evian, które walczy o utrzymanie w Ligue 1. Teraz nadszedł czas rehabilitacji, bo PSG może teraz uciec nawet na 3 &quot;oczka&quot; do przodu.
Remi Garde będzie mógł skorzystać z usług m.in. Michaela Bastosa, Lisandro Lopeza czy Lacazette. Według mnie Lyon ma &quot;kim straszyć&quot; i w ofensywie są znacznie silniejszy od gospodarzy. Nie wykluczone, że w zespole gospodarzy na boisku pojawi się Maor Melikson, którego znamy z Wisły. Izraelczyk ma zastąpić Kadira, który odszedł do Marsylii.
Według mnie śmiało można postawić zwycięstwo Lyonu, po kursie 2,40 (Pinnacle) bądź też X2 po kursie 1,33, czyli wersja idealna do jakiegoś dubla ;)
Valenciennes - Lyon 2 @ 2,40 Pinnacle 5zl ✅
Valenciennes - Lyon X2 @ 1,33 Tobet 10zl ✅
Valenciennes poniżej 1,5 gola @ 1,38 @ Tobet 10zl ✅
WYNIK: 0:2

POLECAM! ???? Mam nadzieję, że przysłużę się do wzbogacenia Waszych kont ;)
+14,1 PLN

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
???? Minnesota Timberwolves - Washington Wizards 2 @ 1,39 ✅ ✅
Tutaj skłaniam się ku gospodarzom, którzy powinni wykorzystać atut własnego parkietu + osłabienie &quot;Wilków&quot;. Nie ma Kevina Love&#39;a, który jest mocnym punktem zespołu, a dwójka innych zawodników w ogóle nie poleciała na ten mecz. Przy takim osłabieniu, zwycięstwo &quot;Czarodziejów&quot; nie powinno być żadnym kłopotem.
???? Oklahoma City - Sacramento Kings 1 @ 1,22 ✅ ✅
Do dubla dorzucam win OKC, które ostatnio wraca na dobre tory, a &quot;Królowie&quot; jednak nie królują w NBA. Liczę dzisiaj na dobry występ Kevina Duranta i Westbrooka. Lubię patrzeć na koszykówkę Thunder i mam nadzieję, że się nie zawiodę!
AKO: 1,70
Stawka: 10 PLN
Buk:

+7 PLN

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Robert Kranjec - Martin Koch 1 @ 1,56 ✅ ✅
Dzisiaj odbędą się zawody na mamuciej skoczni w Vikersund. Słoweniec jest zdecydowanym lotnikiem, co ukazuje historia. Według mnie Robert będzie znacznie wyżej niż Koch w zawodach, pomimo tego, że w kwalifikacjach skoczył tylko dwa metry dalej. Austriak raczej pod formą i jestem w stanie zaryzykować taki kurs, by wygrać ;)
Kamil Stoch - Simon Ammann 2 @ 1,85 ✅ ✅
Ciekawie zapowiada się także Ammann - Stoch, gdzie faworytem według mnie jest &quot;Simi&quot;. Szwajcar nie poleciał do Japonii, co mogło wyjść mu tylko i wyłącznie &quot;na zdrowie&quot;. W kwalifikacjach pofrunął dalej od Polaka o 5,5 metra. Mam nadzieję, że to dobry typ.
Stawka 2 x 10 PLN

+14,1 PLN

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Novak Djokovic - Andy Murray 1 @ 1,56 ✅ ✅ izzy pick
Stawką tego meczu jest zwycięstwo w pierwszym turnieju Wielkiego Szlema w sezonie 2013. Serb tutaj jest faworytem i nie tylko w moim mniemaniu. Novak gra kapitalny tenis i praktycznie w każdym elemencie jest najlepszy. Andy nadrabia wszystko walecznością, która może nie wystarczyć na dobrze dysponowanego lidera rankingu ATP. Co więcej, Szkot miał kilkanaście godzin mniej na odpoczynek po swoim półfinale, gdzie stoczył 5 setowy bój z Federerem. Szwajcar &quot;wymęczył&quot; Murray&#39;a, który może mieć kłopot, by przygotować się na 23:00 czasu lokalnego. Warto odnośnie 1/2 AO wspomnieć, że Novak &quot;rozjechał&quot; Davida Ferrera w trzech setach.
Według mnie to idealna lokata dla naszych pieniędzy. Wszyscy wspominają mecz Djokovica z 2011 roku, gdzie warunki były straszne, a Murray wykorzystał przede wszystkim wiatr, który wiał po korcie. Tutaj tak nie powinno być i stawiam na SERBA!
Stawka: 30 PLN
PW: 16,39 PLN

+16,39 PLN

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Mike Burrow - Shawn Jordan 1 @ 1,57 ⛔ ⛔
Trochę wtopa...
Dzisiaj w nocy nie tylko finał Australian Open, ale i UFC! Można zatem śmiało powiedzieć, że szykuje się nocka pełna wrażeń ;) Przeglądam ofertę i w oczy rzuca mi się dwójka: Mike Russow i Pascal Krauss. Russow dla mnie to pewniak, który jest obdarzony piekielnie mocnym ciosem! Doświadczony Amerykanin ma na swoim koncie tylko dwie porażki w tym jedną z Fabricio Werdumem, który poddał go uderzeniami. Rywal 36-latka, Shawn Jordan (13-4) w ostatniej walce ... dał po prostu ciała z Kongo. Dana White też był zniesmaczony postawą tego gościa, zatem teraz jest jego ostatnia szansa, której moim zdaniem nie wykorzysta. Stawiam na zwycięstwo Russowa, nawet przed czasem!

Ze swojej strony mogę dodatkowo polecić typy na wcześniej wspomnianego Kraussa (około 1.45 /teraz spadło nawet do 1,38/) i Claya Guidę (1,42). AKO ze wszystkich trzech = 3,23 ;)
Mam nadzieję, że nasze kieszenie się nieźle wzbogacą! ;D
-10 PLN

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
ZAKSA Kędzierzyn Koźle - ASSECO Resovia Rzeszów over 3,5 seta @ 1,50 ✅ ✅ po dwóch setach 1:1 ;)
Na dzisiaj przygotowałem finał Pucharu Polski, który odbywa się w piękniutkiej hali w Częstochowie. Według mnie tutaj na pewno nie będzie 3:0 w żadną ze stron. Minusem Rzeszowa jest fakt, że grali pięciosetowy bój z Delectą i z siłami może być krucho, zwłaszcza, że Kowal rzadko kiedy zmienia swoich zawodników. Według mnie już wczoraj na boisku mógł pojawić się Kovacevic, no chyba, że ten będzie grał dzisiaj. KK po zwycięstwie nad Jastrzębiem miał więcej czasu na regenerację, a do tego dochodzi Zagumny, który ma kim grać. Rouzier, Fonteles, Ruciak czy Możdżonek i Wiśniewski. Rozłoży się to tą piątkę, aczkolwiek uważam, że wynik padnie 3:1 dla Kędzierzyna...
Stawka: 15 PLN

+7,5 PLN

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Miami Heat - Boston Celtics 1 @ 1,62 ⛔ ⛔ Jak można przegrać ten mecz, gdy wygrywa się w dogrywce na minute przed końcem 4 punktami? LBJ trochę przegwiazdorzył :/
Przepraszam, ale taki kurs? Obok tego nie można przejść obojętnie! Rozumiem, że Heat nie grają we własnej hali, ale Boston to chyba jednak tylko firma, bo nic w niej ciekawego nie zostało. Ostatnio dali ... ciała z Hawks, co by nie mówić nic więcej. Według mnie zdecydowanym faworytem tego meczu jest Miami, które ma przede wszystkim Jamesa czy Wade&#39;a i Bosh&#39;a. Celtics oczywiście będą straszyć &quot;staruszkiem&quot; Garnettem i Pierce&#39;m. Kluczem będzie zatrzymanie Rondo.

Dodatkowo polecam dubla Mavs ✅ + OKC ⛔. AKO wychodzi około 2,2 ;)
Nie powiem, trochę ten dubel mnie kosztował...

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Sama nazwa mówi, że to jest temat z analizami, ale teraz nadszedł czas posiłków, by nieco odbić się w górę. Do tego potrzebny mi jest typ Lutka, który w większości przypadków okazuje się niezawodny!
Philadelphia Flyers - Tampa Bay Lightning ML 2 @ 1,80 ✅ ✅
Wielkie podziękowania dla Lutka za typ!
Stawka: 20 PLN

+16 PLN

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Alexandra Panova (+6) - Irina-Camilia Begu 1 @ 1,50 zwrot, bo krecz Begu przy 7:6, 3:2 :/
Nikt o tym meczu nie pisał, to może ja coś wspomnę. Alexandra Panova - Camila Begu, faworytką i to zdecydowaną jest Rumunka, która w rankingu WTA jest w okolicy 50 miejsca. Jej rywalka chyba mieści się w TOP 100 albo jest na styku, nie wiem dokładnie, ale uważam, że poziomem wcale nie odstaje od swojej rywalki.
24-letnia tenisistka z dwuręcznym backhandem powinna przeciwstawić się rok młodszej Rumunce, która w AO przegrała w 1/32 z Radwańską. Oczywiście nikt tutaj nie mówi o zwycięstwie, ale o dodatnim handicapie gemowym. Pinnacle proponuje nam +6 po kursie ... 1,50! Uważam, że przewaga seta to przesada, bo nawet jeżeli Panova przegra w dwóch setach, to na pewno nie będzie to 6:2, 6:2.
Mam nadzieję, że dzięki temu typowi nasze kieszenie trochę się wzbogacą! ????
Stawka: 15 PLN

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Nie wyszło z Panovą, to próbujemy dalej coś z tenisa! Ostatni mecz w Paryżu, czyli spotkanie Kanadyjki McHale i reprezentantki gospodarzy - Pauline Parmentier. Z tego co mi wiadomo Christina ma podobno jakieś problemy z żołądkiem, co na pewno wpłynie na jej formę. W Australian Open odpadła już w pierwszej rundzie z o wiele niżej notowaną rywalką, w sumie tak samo jak 27-latka z Francji.
Uważam, że tutaj na pewno pomogą &#39;jej ściany&#39;, no i na pewno nie ta kondycja McHale, co jest spowodowane wcześniej wspomnianymi problemami z żołądkiem.
Do tego meczu dorzucam NHL ML, czyli starcia Vancouver Canuks - Los Angeles Kings. &quot;Królowie&quot; są w przypuszczeniach Lutka faworytem, zatem spróbuję kolejnego dubla. Wczoraj nie wyszło z NBA, może dzisiaj połączenie hokeja z tenisem się sprawdzi?
Christine McHale - Pauline Parmentier 2 @ 1,667 ⛔ ⛔
Vancouver Canucks vs Los Angeles Kings 2 @ 1,741 ✅ ✅
AKO: 2,91

Do tego już mniej oficjalnie dorzucam handicap gemowy na Francuzkę (-2) po kursie 1,775 też w PinnacleSports ;)
Mam nadzieję, że tym razem nasze kieszenie się wzbogacą ;)

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Mega wtopa wczoraj :/ Co zrobić, trzeba grać dalej, bo w budżecie zostało niewiele pieniędzy.
Sabine Lisicki - Tatjana Malek U20@ 1,67 Pinnacle ✅ ✅ gładko!
Dobry mecz się szykuje z udziałem pół-Polki. Sabine jest na pewno lepsza od swojej dzisiejszej rywalki, co potwierdza nie tylko ranking. Uważam, że przy dłuższych wymianach jej doświadczenie okaże się kluczowe i będzie co najmniej kilka szans na przełamanie! Lisicki wygra w dwóch setach, a liczba gemów nie powinna przekroczyć 20. Jej rywalka co ciekawe też jest Niemką, ale ostatnio nie przebrnęła nawet kwalifikacji do Australian Open.
To dobry typ! Uważam, że bez problemu powinien wejść.

+6,7 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +1
kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Etiopia - Nigeria (-1, -1,5) 2 @ 1,699 niezły hardcore... ✅
Miałem nigdy więcej nie grać piłki, ale sytuacja zmusza. Nigeria na swoim koncie ma dwa remisy i żeby nie oglądać się na rywali, musi ten mecz wygrać! &quot;Orły&quot; zostały oszukane w meczu z Zambią, kiedy to dziwny sędzia podyktował niewidzialnego karnego! Etiopia to amatorski zespół, co pokazał mecz z Burkina Faso, który przegrali 4:0 ! Według mnie Nigeria ma potencjał na co najmniej dwie bramki przeciw takiemu zespołowi. Musa bądź Emenike na pewno wpiszą się na listę strzelców.
Wczoraj żałowałem, że nie zagrałem hanicapu na Ghane, która zagrała naprawdę dobre spotkanie na tle słabego Nigru. Dzisiaj nie popełniam tego błędu i gram na Nigerię!

+13,38 PLN

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Sabine Lisicki - Aleksandra Panova U19 @ 1,794 ⛔ ⛔ 7:5, 6:2 (20)
Tak szybko, bo mecz o 9:00. Lisicki wczoraj pokazała się z dobrej strony i szybko skończyła mecz ze swoją rodaczką - Malek. Ma dobry serwis i jest dwa, może trzy poziomy wyżej od Rosjanki, która wykorzystała krecz Doi. 24-letnia Niemka zajmuje 54 miejsce w rankingu, ale w swojej tenisowej przeszłości ma naprawdę dobre turnieje i 3 wygrane turnieje. Według mnie Sabine będzie chciała tutaj wygrać, bo w kolejnej rundzie też ma słabą rywalkę (Erakovic bądź Tajkę), zatem droga do finału wydaję się być co najmniej otwarta!

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Mecz Lisickiej jest dopiero jutro, nie wiem z jakich powodów, dlatego szukamy dalej czegoś w ofercie i znajdujemy Petrę Kvitovą. Czeszka była kiedyś drugą rakietą na świecie, a dwa lata temu wygrała Wimbledon! Ma Wielkiego Szlema i miałaby nie poradzić sobie z zawodniczką dość anonimową? Nie ma mowy!
Stefanie Voegel jest rówieśniczką Kvitovej, ale zajmuje dopiero setne miejsce w rankingu WTA. W tym sezonie przegrała w Australian Open, w trzech setach z Tamirą Paszek. 23-letnia Szwajcarka wygrała w karierze sześć jakiś podrzędnych ITF Challangerów.
Jedynym minusem jest słaba gra Petry w Australii i wieści, które mówią, że ma ona problemy z wydolnością, co przy jej stylu gry może okazać się kluczowe. Jednak bez ryzyka nie ma zabawy i wchodzę w ten typ bez żadnego gadania!
Stefanie Voegele - Petra Kvitova 2 @ 1,36 PinnacleSports ✅ ✅
Stefanie Vogele - Petra Kvitova U21 @ 1,98 PinnacleSports ⛔ ⛔
Można także zagrać Voegele - Kvitova (-1,5 seta) 2 @ 2,05! ✅ ✅

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Pobrałem typ snookerowy (piszę teraz, bo wcześniej jakoś brakło czasu)
Joe Parry - Mark Selby 2 @ 1,326 ✅ ✅

Niebawem przygotuję coś większego ????
+6,52

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
STYCZEŃ 2013

Typy podane: 21
- trafione: 14 ✅ ✅
- nietrafione: 6 ⛔ ⛔
- zwrot: 1

Zysk/Strata: +55,29

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
???? Novak Djokovic (-9) vs Olivier Rochus 1 @ 1,422 ✅ ✅
Niebawem zaczyna się mecz Serbia - Niemcy, zatem szybki typ w stronę niedawnego zwycięzcy Australian Open. Novak to kapitalny zawodnik, który nie ma żadnych słabych stron, nawet wysiłek w AO nie powinien wpłynąć na jego mecz tutaj. Rochus jest zawodnikiem mega-średnim, ponad 30 letnim. Co prawda H2H tych Panów jest ciekawe, ale ja nie szukam tutaj sensacji. Według mnie Serb wygra i to gładko.

+4,2 PLN

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Przed nami dobra noc! Tak! Dzisiaj mnóstwo ciekawych typów, które powinny się spełnić. Rozpoczniemy od NBA i meczu &quot;Indian&quot; z Heat. Tutaj według mnie duże value po stronie &quot;Żaru&quot;, który ze względu na skład jest tutaj faworytem. Według mnie czysty win po stronie gości, o ile błaznować nie zacznie Wade (tak jak w meczu z Bostonem). Do tego swoje punkty dorzuci LBJ, Bosh i Allen i powinno wszystko być po mojemu. Kto boi się zagrać zwycięstwa Miami, polecam over punktowy - PinnacleSports wystawiło linie 184.
Drugim typem na nockę wydaję się być mecz Suns z Dallas. &quot;Słońca&quot; ostatnio sporo namieszały i wygrały z LAL, ale według mnie Mavs ma większy potencjał od zespołu z &quot;Miasta Aniołów&quot;. Patriotyzm nakazywał by, aby postawić na Gortata i spółkę, ale ja wybieram Nowitzky&#39;ego i jego Team. Oczywiście z dodatnim handicapem +3,5 punkta po niezłym kursie.
Dodatkowo mogę polecić +8,5 punkta Orlando w meczu z Celtics. Bostończycy wiadomo, do konca sezonu bez &quot;mózgu&quot; Rajona Rondo, a dzisiaj pojawiła się informacja, że nie zagra Sellinger, który z meczu na mecz grał coraz lepiej. Zwycięstwo Bostonu to raczej pewniak, ale nie większą różnicą punktową niż ten handicap!
???? Indiana Pacers - Miami Heat over 184 @ 1,917 ✅ ✅
???? Dallas Mavericks (+3,5) - Phoenix Suns 1 @ 1,943 ✅ ✅
???? Indiana Pacers - Miami Heat @ 2 1,826 ⛔ ⛔
???? Orlando Magic (+8,5) - Boston Celtics 1 @ 1,952 ⛔ ⛔

+18,6 PLN

Do góry Bottom