>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy z analizą według ibisa

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
6. 21:00 Francja - Rumunia
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 2.00
Stawka: 100
Ew. wygrana: 200

Wynik: 2:1
✅

Startujemy. Już na początek mistrzostwa gospodarze zagrają u siebie z ekipą Rumunii. W tym spotkaniu idę w stronę goli. Odkąd pamiętam to gospodarze kiepsko wchodzili w tak ważne turnieje, jednak tym razem liczę, że będzie inaczej. Francja jako gospodarz mistrzostw już w pierwszym meczu musi potwierdzić swoją dominację. Do zwycięstwa mają ich poprowadzić Griezmann, Pogba, Payet czy też Giroud. Na tą czwórkę liczy cała Francja, i ja w dniu jutrzejszym. Rumunie na pewno stać na strzelenie choć jednej bramki co udowodnili w meczach towarzyskich przed ME.
Czy padnie tak dużo goli w meczu otwarcia?. Miejmy nadzieje, że tak.

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
7. Piłka nożna
15:00 Albania - Szwajcaria Typ: powyżej 1.5 gola 0:1
⛔ ????
18:00 Walia - Słowacja Typ: powyżej 1.5 gola 2:1 ✅
21:00 Anglia - Rosja Typ: powyżej 1.5 gola 1:1
✅
Kursy: Betsafe
AKO: 3.96
Ew. wygrana: 396

Wynik: ⛔

Można powiedzieć, że we wszystkich spotkaniach sugerowałem się H2H i formą w ostatnich spotkaniach towarzyskich. Pierwsze spotkania nadzwyczaj wyglądają tak, że rywale badają się na boisku i nie chcą zbytnio przegrać swoich spotkań. Jednak niema co tu kalkulować. Trzeba grać i strzelać jeśli chce się przejść do kolejnej fazy. Wybrałem wszędzie powyżej 1.5 gola ponieważ w bezpośrednich starciach wszystkich drużyn padały minimum 2 gole. Buki jak na tak niską linie zaoferowały nam wysokie kursy i tym bardziej pokusiło mnie to żeby zagrać. A czy wejdzie?. Czas pokaże.

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
8. 18:00 Polska - Irlandia
Typ: 1
Kurs: 1.73
buk: unibet
Ew. wygrana: 173
Wynik: 1:0
✅

To spotkanie trzeba po prostu wygrać. Już chyba dawno nie mieliśmy tak mocnej kadry na jakikolwiek turniej. Na zawodnikach z pewnością będzie spoczywał duży ciężar gdyż wszyscy oczekują jutro wygranej, a ta na pewno nie przyjdzie łatwo. Irlandczycy nie przegrali od kilku spotkań i wydaje się, że są bardzo dobrze przygotowani do Euro. My jednak również nie wyglądamy źle, a mając w składzie Lewego Milika czy Krychowiaka musimy zgarnąć jutro komplet punktów.
9. 21:00 Niemcy - Ukraina
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 1.98
Ew. wygrana: 198
Wynik: 2:0
⛔

Niemcy w spotkaniach towarzyskich przed Euro nie wypadli najlepiej. Jednak jak przychodzi turniej to odpalają petardę i zaczyna się wielkie granie. Takiego grania spodziewam się również jutro. Liczę, że obie ekipy zarzucą wysokie tempo, a to spowoduje, że zobaczymy przynajmniej trzy bramki. Niemcy są jednym z faworytów do wygrania Euro, dlatego też muszą wejść w ten turniej z mocnego kopyta.

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi

2. Zakład 21:00 Czy jakikolwiek trener zostanie przyłapany przez kamerę na dłubaniu w nosie?
Typ: TAK
Kurs: 6.00
buk: betssafe
Ew. wygrana: 600

Wynik: TAK
✅

Tutaj chyba wszyscy wiemy o jakiego Pana chodzi najbardziej. Loew podczas siedzenia na ławce często zostaje przyłapany przez kamery na dłubaniu w nosie. Myślę, że tym razem będzie podobnie. Nerwy i emocje zrobią swoje, a Pan Loew nie jednokrotnie zostanie przyłapany na gorącym uczynku.​

Niestety nie mogę z edytować posta. Typ wygrany.:cool:

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
10. 15:00 Hiszpania - Czechy
18:00 Irlandia - Szwecja
Typ: powyżej 1.5 gola
AKO: 2.10
kursy: unibet
Ew. wygrana: 210
Wynik: 1:0 ✅
Na start wybrałem dziś zwycięstwo Hiszpanów. Kolejny z faworytów przystępuje do Euro. Myślę, że po ostatniej porażce z Gruzją 0:1, zawodnicy Hiszpanii mają teraz chłodne głowy, gdyż taki zimny prysznic na pewno się przydał. Rywal ciężki do pokonania, ale liczę tu na skromne zwycięstwo ekipy Del Bosque.
Irlandia - Szwecja wydaje mi się być meczem overowym. Bowiem obie ekipy wraz z Czechami będą się bić o drugiej miejsce w grupie. Dlatego też dziś niema co bronić bramki, tylko trzeba wyjść i grać, a gole z u biegiem czasu same przyjdą.
11. 21:00 Belgia - Włochy
Typ: obie strzelą - TAK
Kurs: 2.10
Ew. wygrana: 210
Wynik: 0:2
⛔

Czarny Koń turnieju Belgia już na start zmierzy się z niezawodnym na turniejach Catenaccio. Spotkanie wydaje się być bardziej underowe niż obie drużyny strzelą gola, ale wierzę, że nie będzie tu nudne spotkanie. Obie ekipy mają w swoich szeregach na prawdę czym straszyć w ataku i na to też liczę, że Lukaku, Hazard, De Bruyne czy też Zaza, El Sharaawy mnie po prostu nie zawiodą. Jest to jeden z głównych czynników, przez który zdecydowałem się zagrać ten Typ.

H 0

hubertlp

Użytkownik
szukam zakładu na nie uściśnięcie ręki na betssafe i nie mogę znalęźć czy zakład jest już nie możliwy do obstawienia czy to ja źle szukam?

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Niestety już jest nie możliwy.

12. 18:00 Austria - Węgry
21:00 Portugalia - Islandia
AKO: 2.63
Kursy: Betsafe
Ew. wygrana: 263

Wynik:​

Dzisiaj idę w wygraną Austrii i Portugalii. Obie ekipy wydają się być faworytami tych spotkań i trzeba to udowodnić teraz na boisku!. Islandia fazę eliminacyjną przeszła jak burza, jednak ich ostatnie wyniki nie napawają mnie optymizmem. Portugalia wydaje się być świetnie przygotowana, a dwójka Ronaldo-Quaresma ma ciągnąć tą grę.
Austria z pewnością jest lepsza od Węgrów pod względem jakości. Jednak ich bezpośrednie spotkania nie wypadają na korzyść Austrii i tego się obawiam. Jednak turniej to turniej i zła passa musi zostać w końcu przełamana!

Do góry Bottom