>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy z analizą według ibisa

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Postanowiłem założyć temat gdzie będę się starał dawać Typy z analizą, która pomoże wam wygrać pieniądze!
Typy będę podrzucał w odpowiednich tematach z ligami jak i tu.
Na dziś dwie moje propozycje.

20:30 Granada - Eibar
Typ: Pierwsza połowa - X
Kurs: 1.92
Buk: Betsson

Pierwsza kolejka przyniosła nam parę zaskakujących rozstrzygnięć oraz bardzo mało goli jak na La Liga. Dlaczego taki Typ?. Oba zespoły spotkały się dotychczas dwa razy i oba spotkania zakończyły się remisem. W pierwszej połowie tych dwóch spotkań również padały remisy, a więc dlaczego dzisiaj nie miało by być podobnie?.
Mamy początek sezonu i na pewno żadna z drużyn nie będzie miała zamiaru się otwierać i rzucać do ataku od pierwszych minut.
Polecam!
Wynik: 0:2 ⛔⛔⛔

18:00 Górnik Zabrze - Zagłębie
Typ: 1 DNB
Kurs: 1.91

Czas zakończyć 6. kolejkę w Zabrzu. Ekipa z Zabrza to dalej ostatnia drużyna w tabeli. Trener Ojrzyński miał ponad tydzień czasu żeby zapoznać się z drużyna i jestem zdania, że nastroje przed tym meczem są lepsze!. Dodać można, że do gospodarzy dołączyło trzech graczy Kwiek, Janota oraz Korzym. Ten ostatni jest dalej piłkarzem Podbeskidzia?. W bramce mamy zobaczyć młodego Michalaka i wcale ta decyzja mnie nie dziwi, bo gorzej niż Przyrowski nie idzie już chyba bronić...
Jednak zastanawiam się gdzie są zakupy do formacji obronnej?. Ano niema dalej...
Mimo to idę dzisiaj w stronę Górnika. Zła passa musi się w końcu skończyć, a mecz przed własną publicznością i nowym mentorem sprawi, że gospodarze sięgną po trzy punkty, które pozwolą odbić się trochę od dna!
Polecam!
Wynik: 2:2 zwrot

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 Wisła Kraków - Śląsk Wrocław
Typ: obie strzelą bramkę - tak
Kurs: 1.86
W piątkowy wieczór przeniesiemy się do Krakowa na mecz tamtejszy Wisły z Śląskiem Wrocław. Gospodarze nie przegrali w tym sezonie jeszcze żadnego spotkania, a można powiedzieć, że są mistrzami remisów bo zanotowali ich aż pięć strzelając w każdym z nich przynajmniej jedną bramkę. Wisła na sześć rozegranych spotkań zaaplikowała rywalom łącznie 9 goli co jest dobrym prognostykiem odnośnie mojego typu. Dodam, że ktoś z duetu Jankowski - Boguski na pewno dołoży kolejne trafienie.
Drużyna gości nie jest wcale gorsza. Ofensywni pomocnicy jak Pich i Paixao strzelili łącznie sześć goli!, a Śląsk ma ich na koncie już osiem. Ekipa z Wrocławia w sześciu rozegranych spotkaniach raz tylko bezbramkowo zremisowała, a tak w pozostałych meczach rywali musiał przynajmniej raz wyciągnąć piłkę z bramki. Oba kluby prezentują dobrą formę strzelecką co widać w postaci strzelonych goli i dlatego polecam ten Typ po dobrym kursie!
Rewolucji w składach się nie spodziewam.
Wynik: 4:2 ✅ ✅ ✅

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Zagłębię Lubin - Ruch Chorzów
Typ: 2 Handicap 0:1
Kurs: 1.83
W sobotę wieczorem wybierzemy się do Lubina gdzie Zagłębie podejmować będzie Chorzowski Ruch. Obie ekipy w tym sezonie wyglądają naprawdę dobrze. W ostatnie kolejce gospodarze dali sobie wyrwać sobie zwycięstwo w Zabrzu, natomiast ekipa Fornalika wygrała z Termalica 4:1. Patrzać na H2H to w ostatnich spotkaniach między tymi drużynami wyglądało to różnie. W dzisiejszym meczu niema wyraźnego faworyta i śmierdzi mi tu remisem, a grając na gości +1 bramka pozwoli mi wygrać.
Kurs dość wysoki co może być spowodowane brakiem dwóch graczy w ekipie gości co zostało napisane powyżej. Fornalik wie co robi, a zaplecze ma naprawdę niezłe żeby zastąpić tych dwóch gracz. Polecam.
Wynik:

20:30 Barcelona - Malaga
Typ: Liczba bramek powyżej 3.5
Kurs: 1.88
Dziś wieczorem zawitamy do Barcelony, gdzie obecny mistrz zagra u siebie z Malaga. Dzisiaj idę w stronę strzelonych goli. Ostatnie mecze nie napawają optymizmem, że tyle goli padnie, spójrzcie sami:
Ostatnie mecze między zespołami
21.02.2015: Barcelona - Málaga 0:1 / Liga BBVA
24.09.2014: Málaga - Barcelona 0:0 / Liga BBVA
26.01.2014: Barcelona - Málaga 3:0 / Liga BBVA
25.08.2013: Málaga - Barcelona 0:1 / Liga BBVA
11.06.2013: Barcelona - Málaga 4:1 / Liga BBVA
24.01.2013: Málaga - Barcelona 2:4 / Puchar Króla
16.01.2013: Barcelona - Málaga 2:2 / Puchar Króla
13.01.2013: Málaga - Barcelona 1:3 / Liga BBVA
Ja jednak chce was przekonać do tego typy. Pierwszym z nich jest powrót tridente, który jak dobrze wiemy w uprzednim sezonie zachwycił całą europę, a dziś znowu zagrają razem i to na Camp Nou. Drugim czynnikiem jest słaba postawa obrony Barcelony, chociaż w ostatnim spotkaniu zanotowali czyste konto to dzisiaj już nie musi być tak kolorowo gdyż goście mają kim straszyć w linii ataku. Malaga swój pierwszy mecz zremisowała z Sevillą co na pewno było sporo niespodzianką. Do składu zespołu wracają kapitan Weligton oraz zawieszony w pierwszym spotkaniu Recio. W meczowej osiemnastce zabrakło natomiast miejsca dla nowych nabytków - Espinho i Roque Santa Cruza.
Skład Barcelony na dzisiejszy mecz:
Pełna lista powołanych: ter Stegen, Claudio Bravo, Ivan Rakitić, Sergio Busquets, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sandro, Sergi Roberto, Vermaelen, Mathieu oraz piłkarz Barçy B Gumbau. W kadrze nie znaleźli się kontuzjowani Adriano, Douglas i Alves, a także decyzją trenera Jordi Masip.
Polecam!
Wynik:

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 Levante - Sevilla
Typ: Liczba żółtych kartek powyżej 6.5
Kurs: 1.75
Wynik: 6 ⛔

Szybko i na temat. Obie ekipy nie oszczędzają się w żadnym spotkaniu oraz nie odstawiają nogi co powoduje dość duża ilość fauli. Bezpośrednie spotkania pomiędzy drużynami kończyły się następująco odnośnie żółtych kartek:
07.04.15 PRI Levante - Sevilla ==&gt; 9
09.11.14 PRI Sevilla - Levante ==&gt; 8
25.01.14 PRI Sevilla - Levante ==&gt; 6
25.08.13 PRI Levante - Sevilla ==&gt; 8
30.03.13 PRI Levante - Sevilla ==&gt; 7
Gospodarze w dwóch rozegranych meczach w sumie dostali pięć żółtych kartoników. Goście mają ich na swoim koncie siedem. Obie drużyny kiepsko zaczęły sezon ,a więc tym bardziej spodziewam się walki na boisku.
Kolejnym atutem żeby zagrać podany Typ jest pan sędzia - Ignacio Iglesias Villanueva. W poprzednim sezonie pan Ignacio na 18 spotkań pokazał 101 żółtych kartek co daje 5,6 średnią na mecz!. W tym sezonie ma ich już na swoim koncie siedem!.
Myślę, że dziś średnia 6.5 kartki wejdzie bez większych problemów!
20:30 Legia Warszawa vs Zagłębie Lubin
Typ: 1
Kurs: 1.55
Wynik: 2:2 ⛔

Wracam po przerwie żeby zobaczyć w piątkowy wieczór Wojskowych, którzy będą podejmować u siebie ekipą z Lubina. Myślę, że u gospodarzy limit wpadek na tą rundę się już skończył i jutro w grę wchodzi tylko zwycięstwo.
Ostatnie trzy spotkanie pomiędzy oba klubami kończyły się zwycięstwem gospodarzy i to przynajmniej różnicą dwóch goli. Co do składów to w ekipie gospodarzy zabraknie Michała Żyry, Michała Pazdana i Jakuba Rzeźniczaka. O innych absencjach mi nie wiadomo. Ekipa gości pojawi się w Warszawie w najsilniejszym składzie. Trener Stokowiec nie ma co narzekać na kontuzje w swoim zespole i to na pewno jest plusem u gości. Jednak czy przyjezdni będą w stanie zatrzymać Legię? i sprawić niespodziankę?. Wątpię w to, przerwa reprezentacyjna wybije z rytmu pewnie kilka drużyn, a jedną z nich będzie Zagłębie dlatego też gram w stronę gospodarzy po dość dobrym kursie!.
Polecam jeszcze:
Typ: Legia Handicap -1 ===&gt; 2:2 ⛔

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:00 Espanyol - Real Madryt
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 1.65

Wynik 0:6
✅

Wszyscy dobrze wiemy, że ekipa gości jest overową drużyną co potwierdzali to już kilkakrotnie w zeszłym sezonie. Ostatnie trzy spotkania kończyły się odpowiednio: 4:1,3:0,3:1 - wszystko na korzyść gości. Benitez nie będzie mógł dzisiaj skorzystać z Danilo i Jamesa Rodrigueza ale zapewne zastąpią ich Carvajal oraz Isco. O sile ataku Realu niema co pisać, bo wszyscy wiemy, że BBC gdy jest w formie strzela dużo goli i dzisiaj własnie się ich spodziewam.

20:30 Atletico - Barcelona
Typ: powyżej 6.5 żółtej kartki
Kurs: 1.80

Wynik 4 ⛔

Popieram Typ kolegi powyżej. Wszystko chyba zostało napisane odnośnie tego meczu.
Dodam tylko, że ostatnie spotkania kończyło się odpowiednio żółtymi kartkami:8, 10, 6, 9. Jak widać ten jest overowy i w ostatnich spotkaniach często się sprawdzał. Sędzia tego spotkania będzie pan Antonio Mateu Lahoz, który lubi wyciągać kartoniki.
Na dodatek zagram za drobne:

Busquets zółta kartka - TAK ⛔
Tiago żółta kartka - TAK ⛔
Mascherano żółta kartka - TAK ⛔

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:00 Athletic Club Bilbao - Getafe

Wynik: 3:1
✅

W spotkaniu dwóch czerwonych latarni idę dzisiaj w stronę gospodarzy, którzy są bardzo groźni na San Mames. Gospodarze bardzo słabo rozpoczęli ten sezon. Najpierw przegrali po dobrym spotkaniu u siebie z Barceloną 0:1, a tydzień później na wyjeździe z Eibar 2:0. Dziś ich przeciwnikiem będzie Getafe, które w ostatnich czterech spotkaniach musiało uznać wyższość Athletic. Getafe tez sezon również zaczęło kiepsko przegrywając kolejno z Espanyolem i Granada. Gospodarze do tego spotkania przystąpią bez kontuzjowanych Iturraspe o Bovedy. Reszta graczy z podstawowego składu jest do dyspozycji trenera. O składzie gości i kontuzjach nie wiele mogę napisać...
Tak jak wspomniałem wcześniej Athletic musi zacząć wygrywać żeby móc utrzymać dystans punktowych do drużyn z czołówki i jestem zdania, że dziś to przełamanie nastąpi.

18:00 Ruch Chorzów - Górnik Zabrze
Typ: Obie drużyny strzelą gola - TAK

Wynik: 1:0
⛔

Już jutro przed nami wielkie starcie na Górnym Śląsku. W niedzielnym starciu faworytami wydają się być piłkarze Ruchu. Grają u siebie, a ponadto Górnik w tym sezonie jeszcze nie poznał jak smakuje zwycięstwo. Ja jednak idę w typ, że obie drużyny strzelą bramkę. A dlaczego akurat to gram?.
Przejdźmy do H2H:
06.04.15 EKS Górnik Zabrze Ruch Chorzów 2 : 2
04.10.14 EKS Ruch Chorzów Górnik Zabrze 1 : 2
04.05.14 EKS Górnik Zabrze Ruch Chorzów 2 : 0
07.12.13 EKS Ruch Chorzów Górnik Zabrze 2 : 1
23.08.13 EKS Górnik Zabrze Ruch Chorzów 2 : 2

Jak widzimy na ostatnie pięć spotkań, cztery z nich kończyły się golami strzelonymi przez obie drużyny. W tak ważnym spotkaniu dla kibiców obu drużyn niema mowy o odpuszczaniu, a my widzowie chcemy zobaczyć walkę, ambicje no i piękne widowisko, które zaowocuje w gole.
Przejdźmy do gospodarzy. Ruch w tym sezonie na cztery spotkania rozegrane u siebie zdobył siedem goli tracąc przy tym cztery. Fornalik ma do dyspozycji wszystkich piłkarzy i raczej powinniśmy zobaczyć taką samą jedenastkę jak w ostatnim meczu.
Goście liczę w końcu na pierwszy trzy punkty w tym sezonie. Na wyjazdach nie idzie im najlepiej. Zdobyli tylko cztery bramki tracąc ich aż dziewięć!
W składzie również powinno dojść do kilku zmian. W bramce być może zobaczymy Janukiewicza?, na prawej obronie Vidanova, a w środku Dźwigałę. Zobaczymy czym jutro nas zaskoczy trener Ojrzyński.
Ciężko jest tu wytypować zwycięzce dlatego idę w stronę goli, które mam nadzieje, że jutro padną.

Drugim moim typem na to spotkanie jest zagranie overa powyżej 5.5 żółtej kartki. Derby rządzą się swoimi prawami, a Górnicy przystępując do tego spotkania z nożem na gardle nie mogą odstawiać nogi!. Kibice chcą zobaczyć walkę i zostawione serce na boisku. Sprawi to, że mecz stanie się ostrzejszy, a sędzia tego spotkania Pan Tomasz Musiał zacznie rozdawać kartki dla obu drużyn.
Dodam tylko, że ten over był rzadko pokrywany przez obie drużyny dlatego też polecam zagrać to za drobniejszą kasę.

Typ: powyżej 5.5 żółtej kartki
Kurs: 1.90
Buk: STS

Wynik: 2
⛔

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 Rayo Vallecano - Deportivo La Coruña
Typ: Liczba bramek powyżej 2.5
Kurs: 1.85

Wynik: 1:3
✅

Tak jak już zostało to wyżej napisane, Rayo gra bardzo ofensywny futbol, i potrafi postawić się takim zespołom jak Barcelona czy Real. Sezon zaczęli kiepsko podobnie jak ich dzisiejsi rywale, którzy zanotowali dwa remisy. Gospodarze na pewno wyjdą z nastawieniem atakowania rywala od pierwszych minut, i mam nadzieje, że już na samym początku meczu zobaczymy już gola. W bramce gospodarzy zabraknie Tono, który obejrzał w ostatnim meczu czerwoną kartkę. Dziś zatem zobaczymy jednego z rezerwowych bramkarzy na czym mogą skorzystać goście. Dlatego też idę dzisiaj w overowy typ po dobrym i zachęcającym kursie.
Dodam na sam koniec, że ostatnie dwa mecze pomiędzy tymi drużynami kończyły się wynikami 2:1 i 2:2.

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 PSV - Manchester United
Typ: obie strzelą - TAK

Wynik: 2:1✅

Oba zespoły bardzo dobrze zaczęły ten sezon. PSV nie przegrał jeszcze żadnego meczu, a gości doznali tylko jednej porażki. Ekipa z Eindhoven na ostatnie pięć swoich spotkań strzelili rywalom łącznie - 14 goli tracąc tylko przy tym 4. Jak widać siła ataku gospodarzy jest duża i z pewnością pokażą to w dzisiejszym meczu. Goście natomiast do tego spotkania przystąpią bez kontuzjowanego Rooneya - ten nie zagrał już w weekend i MU pokonał 3:1 Liverpool. Widać, że Van Gaal ma pomysł na zespół i potrzebował tylko czasu żeby to wszystko zaczęło ze sobą współgrać. Ich dorobek bramkowy od początku sezonu wynosi 6 goli. Nie jest to wynik zabójczy, ale przed takimi osobami jak Mata, Fellaini, Depay, Herrera czy Schweinsteiger trzeba czuć respekt!.

Kłopoty kadrowe:

PSV Eindhoven:
Kontuzjowani: Florian Jozefzoon
Występ niepewny: Jetro Willems

Manchester United:
Kontuzjowani: Phil Jones, Wayne Rooney
Występ niepewny: brak
Wystarczy nacisnąć na zdjęcie żeby się powiększyło.

20:45 Manchester City - Juventus Turyn

Wynik: 1:2
⛔

Podobnie jak większość tutaj osób idę w stronę gospodarzy, którzy są w imponującej formie. Nie przegrali żadnego spotkania nie tracąc przy tym jeszcze żadnej bramki!. Wiem, że w składzie The Citizines zabraknie Aguero, ale ten zespół ma na tyle gwiazd, że Pellegrini odpowiednio go kimś zastąpi. Stara Dama również przyjeżdża do Anglii dzisiaj osłabiona. Ich wyniki są kiepskie, i wątpię w to żeby dzisiaj zdołali się przełamać z tak świetnie grającym MC. Ten typ to dla mnie spory value!

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Roma - Barcelona
Typ: Drużyna gości Liczba bramek powyżej 1.5
Kurs: 1.70

Wynik: 1:1
⛔

Przypomnijmy, że 5 sierpnia Barcelona wygrała z Romą 3:0 na Camp Nou. Nie daję żadnych szans gospodarzom w tym spotkaniu. Barcelona zapewne wyjdzie pierwszym garniturem, który z meczu na mecz prezentuje się coraz to lepiej - spotkanie z Atletico mówi samo za siebie. Jestem niemal pewny, że goście zaaplikują swoim rywalom więcej niż 2 gole. MSN zaczyna się rozkręcać. Messi jest odpowiednio zmotywowany kolejnymi narodzinami syna, a spotkanie z Romą będzie dla niego 100 meczem w LM.
Polecam!

Dokładam za drobne:
20:45 Roma - Barcelona Typ: 2
20:45 Roma - Barcelona Typ: Leo Messi strzeli bramkę - TAK.

20:45 Valencia - Zenit St.Petersburg
Typ: 2 Handicap (0-1)
Kurs: 2.10

Wynik: 2:3✅

Valencia bardzo słabo weszła w ten sezon odnosząc dwa remisy i zwycięstwo w 90. minucie w ostatniej kolejce ze Sportigiem Gijon. Oba zespoły zagrały tylko raz między sobą, a mecz zakończył się skromny zwycięstwem Nietoperzy 1:0. Mestalla na pewno jest ciężkiem terenem do wywiezienia trzech punktów, lecz jestem zdania, że Zenit na pewno w środę się postawi gospodarzom. Ich wyniki w lidze są niezłe 5-1-2. Na wyjeździe nie przegrali od pięciu spotkań. Remis jest w ich zasięgu, a handicap, który ja stawiam pozwala mi zarobić pieniądze.

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
19:00 Napoli - Club Brugge
Kurs: 1.50

Wynik: 5:0
✅

Tak dzisiaj idę stronę gospodarzy. Forma Napoli nie jest rewelacyjna, bona trzy rozegrane spotkania zanotowali dwa remisy i przegraną. Dzisiaj jednak ich rywalem bedzie zespół z Belgii, który też nie radzi sobie najlepiej, a na wyjazdach jest po prostu słaby. Z tego co patrzę na statystyki to goście nie wygrali na wyjeździe od 10 spotkań!, i wątpię w to żeby dzisiaj mieli się przełamać.
Napoli natomiast na 10 spotkań u siebie przegrali u siebie tylko raz i to z Lazio 2:4. Dzisiaj faworytem są gospodarze, a że kurs niezły to gram.

21:05 Athletic - Augsburg
Typ; 1

Wynik: 3:1
✅

O Athletic pisałem już w weekend, że ich gra powoli się rozkręca, a u siebie są naprawdę mocni bo potrafią stawić czoła wszystkim rywalom. Gospodarze zanotowali dotychczas dwie porażki i wygraną. Jednak ich bilans spotkań u siebie też jest dobry. Na 10 spotkań przegrali tylko trzy (w tym dwa z Barceloną). Goście są cieniem zespołu z poprzedniego sezonu. Ich forma jest daleka od dobrej, ze względu na to, że doznali trzech porażek i tylko raz zremisowali. Na wyjazdach również nie radzą sobie najlepiej bo na ostatnie pięć spotkań wygrali tylko raz. Dzisiaj liczę na dominację kolejnej Hiszpańskiej drużyny w pucharach i niech komplet oczek zostanie w Bilbao.

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Górnik Zabrze - Śląsk Wrocław
Typ: 1 DNB
Kurs: 1.95

Wynik: 2:0✅

9. kolejka ekstraklasy zainauguruje nam w Zabrze gdzie tamtejszy Górnik podejmować będzie ekipę Śląska. Każdy kto patrzy na ten typ pewnie sobie myśli, że zwariowałem. Ja jestem jednak innego zdania. Górnicy dalej zajmują ostatnie miejsce w tabeli i po ostatniej porażce z Ruchem czas zacząć wygrywać bo sytuacja jest dramatyczna. Wracając do ostatniego meczu z Ruchem, to gospodarze mieli kilka przebłysków lecz zabrakło szczęścia żeby umieścić piłkę w siatce. Jutro myślę, że również stworzą sobie kilka sytuacji, a piłka znajdzie miejsce w bramce. Na dodatek liczę na rotacje w składzie. Od pierwszy minut chciałbym zobaczyć Dźwigałe oraz na prawej obronie Vidanova. Dodam, że Śląsk nie wygrał w Zabrzu od 04.12.2011! Mam nadzieje, że ta passa będzie dalej podtrzymana.

20:30 Zagłębie Lubin - Cracovia Krakow

Wynik:4:2
⛔

Trochę jestem zdziwiony, że na gości mamy tak duże kursy. Obie drużyny o dziwo radzą sobie dobrze lecz ja w drużynie Cracovii widzę faworyta tego spotkania. Goście na ostatnich pięć spotkań na wyjeździe nie przegrali ani razu. Na dodatek ich ostatnie dwa spotkania w Lubinie były na korzyść Pasów. Zagłębie już sprawiło parę niespodzianek min. ogrywając Lecha czy remisując z Legią. Jutro jednak przed nimi kolejna ciężka przerwa i czy sprawią niespodziankę jako beniaminek?. Oby nie!

drugi typ na to spotkanie:
Obie drużyny strzelą gola - tak✅

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
13:45 Chelsea - Arsenal

Wynik: 2:0

Ja idę jednak w drugą stronę niż kolega powyżej. The Blues fatalnie rozpoczęli sezon ligowy, bo w pięciu kolejkach odnieśli zaledwie jedno zwycięstwo, ale w Lidze Mistrzów rozbili Maccabi Tel-Aviv aż 4:0 i jestem zdania, że potrzebowali takiego spotkania na przełamanie. Bezpośrednie spotkania nie kończyły się co mecz wysoką ilością bramek, ale okazji w nich nie brakowało. Dzisiaj spodziewam się dużo walki, bo są to derby. Gospodarze po słabym początku muszą szukać punktów wszędzie, a wygrana z Arsenalem zasmakuje podwójnie. Dobrze wiemy, że Mou-Wenger nie przepadają za sobą, a więc to dodaje smaku przed tym spotkaniem. Mam przeczucie, że zobaczymy dziś świetny mecz gdzie padnie dużo goli.

Przewidywane składy:

Chelsea (1-4-2-3-1): Begović - Azpilicueta, Cahill, Terry, Rahman - Fabregas, Matić - Ramires, Oscar, Hazard - Costa.

Arsenal (1-4-2-3-1): Cech - Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal - Coquelin, Cazorla - Ramsey, Ozil, Sanchez - Walcott.

---

Nie zagrają:

Chelsea: Courtois, Willian, Pedro (kontuzje)

Arsenal: Wilshere, Rosicky, Welbeck (kontuzje)

drugi typ na to spotkanie:
Chelsea 1 DNB kurs: 1.65 ✅

20:30 Eibar - Atletico Madrid
Typ: 2
Kurs: 1.60

Wynik: 0:2
✅

Szczerze to jestem trochę zdziwiony tak wysokim kursem na gości. Nie oszukujmy się, ale kurs na gości powinien być w granicach 1.20!. Gospodarze wydają się być w bardzo dobrej formie bo po 3. kolejkach uzbierali aż siedem oczek co jest dla wszystkich zaskoczeniem. Punkt mniej na swoim koncie mają gracze Atletico, i żeby liczyć się w walce o mistrzostwo ten mecz muszą po prostu wygrać!. Bezpośrednie spotkania również kończyły się na korzyść gości. Każdy inny wynik niżwygrana Atletico będzie tu niespodzianką.

Przewidywane składy:

Eibar: Riesgo - Luna, Santos, Ramis, Capa, Berjon, Escalante, Garcia, Adrian, Keko, Enrich

Atletico: Oblak - Juanfran, Gimenez, Godin, Luis, Koke, Tiago, Gabi, Olivier Torres, Griezmann, Fernando Torres

Nie zagrają:

Eibar: Lillo, Gayoso, Jaime (urazy)

Atletico brak
16:00 Real Madrid - Granada
Typ: Liczba bramek powyżej 3.5

⛔

Real ostatnio jest w świetnej formie strzeleckiej. Na ostatnie trzy spotkania zaaplikowali swoim rywalom łącznie 15 goli co daje pięć goli na mecz!. Dzisiaj jestem zdania, że ta passa zostanie podtrzymana i na SB padną minimum 4 bramki. Dodam, że ostatnie dwa spotkania Real wygrał z Granadą 9:1 i 0:4. W składzie gospodarzy zabraknie Danilo, Jamesa, Ramosa i Bale. Jednak i tak siła ataku Królewskich dalej jest imponująca. Goście to drużyna, która w poprzednim sezonie ledwo się utrzymała. W tym natomiast zaczęli od porażki u siebie 1:3 z Eibarem, następnie zaś ograli na wyjeździe 2:1 Getafe oraz ponownie musieli uznać wyższość rywala na własnym obiekcie, przegrywając 1:3 z Villarrealem. Jak widać ich forma jest w kratkę, a dziś liczę na dużo goli, bardzo dużo!

drugi typ:
16:00 Real Madrid - Granada Typ: 1 Handicap (0-2)

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
15:30 Ruch Chorzów - Legia Warszawa
Typ: 1 Handicap (1-0)
Kurs: 2.00
wynik: 1:4
⛔

Kolejny wariat z polskiej ligi. Szybko i na temat. Legia nie wygrała w Chorzowie od 2013 roku, a ich forma jest bardzo kiepska, co pokazują ostatnie wyniki i gra w pucharach. Berg się ewidentnie pogubił w tym co robił i niema tu wytłumaczenia, że goście borykają się z kontuzjami. Dzisiaj idę w stronę gospodarzy, którzy są w stanie sprawić niespodziankę. Fornalik ma dobrze poukładany zespół, który jest w stanie walczyć o najwyższe cele w naszej lidze. Po ostatniej wygranej w derbach czas na Legię, na którą też nie trzeba się specjalnie mobilizować!. Na trybunach przewidziany jest komplet widzów, a więc wsparcie publiczności będzie tu na 200%. Pozostaje tylko wygrać bądź zremisować aby dać radość kibicom gospodarzy.
18:00 Jagiellonia Białystok - Lech Poznań
Typ: 1 DNB - Zakład nieważny jeśli mecz skończy się remisem
✅

To, że Lech jest cieniem zespołu z poprzedniego sezonu to już wiedzą wszyscy. Teraz zajmują ostatnie miejsce w tabeli i po dzisiejszym meczu gdzie według mnie nie są faworytami nie zanosi się na to żeby to miejsce opuścili. Kolejorz na wyjeździe gra w kratkę raz wygrywając a raz przegrywając. Dzisiaj czeka ich ciężkie spotkanie w Białymstoku, gdzie wyrywać komplet punktów będzie im bardzo ciężko. Probierz w tym spotkaniu bierze tylko trzy punkty podobnie jak jego zawodnicy!
Dodam, że nie zdziwię się jak będą to ostatnie spotkania Skorzy i Berga w roli trenerów kolejno Lecha i Legii.
20:30 Barcelona - Levante
Typ: 1 Handicap (0:2)
Wynik: 4:1
✅

Dzisiaj na Camp Nou Barcelona podejmować będzie zespół Levante. Najpierw przejdźmy do bezpośrednich spotkań, które kończyły się następująco:
15.02.15 PRI Barcelona Levante 5 : 0
21.09.14 PRI Levante Barcelona 0 : 5
29.01.14 PUC Barcelona Levante 5 : 1
22.01.14 PUC Levante Barcelona 1 : 4
19.01.14 PRI Levante Barcelona 1 : 1
Jak widać ostatnie cztery z nich Barcelona wygrywała minimum trzema bramkami i dziś podziewam się tego samego. Gospodarze borykają się od początku sezonu z kontuzjami lecz w lidze dalej są niepokonani. Dziś do składu powinien wrócić Alves, który dostał już zielone światło od lekarzy. W ataku pewnie zobaczymy MSN, czyli największą siłę Barcelony. Goście przyjadą z nastawieniem żeby nie przegrać tego spotkania jak najwyżej. Z pewnością postawią autobus i będą czekać na kontry, które mogą okazać się groźne. Dlatego też liczę, że w pierwszych 20 minutach gospodarze strzelą dwa gole i ustawią już mecz pod siebie.

18:15 Villarreal - Athletic Club Bilbao
Typ: Liczba żółtych kartek poniżej 5.5
Wynik: 7
⛔

Dzisiaj w tym spotkaniu idę w stronę kartek. Bezpośrednie spotkania obu drużyn są ciekawe piłkarsko, ale obie drużyn oszczędzają się w postaci fauli i ostrej gry. Ostatnie pięć spotkań to większość undery jeśli chodzi o żółte kartki. Sędziowie pokazywali je kolejno: 1,4,4,8. Sędzią dzisiejszego spotkania będzie Pan Carlos Clos Gómez, które ma średnią 3.5 kartki na mecz. Jest to bardzo mało, i jestem zdania, że dzisiaj na pewno nie zobaczymy sześciu żółtych kartek.

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Celta - Barcelona
TYp: powyżej 2.5 gola
kurs: 1.60
buk: betsson

wynik 4:1
✅

Kolejne ciężkie zadanie przed piłkarzami gości, którzy dziś zmierzą się z rewelacją rozgrywek Celtą. Gospodarze prezentują się bardzo dobrze, a ich piąte miejsce w tabeli z 10 punktami mówi samo za siebie. Dziś możemy się spodziewać wszystkich scenariuszy, a ja zakładam, że będzie tylko jeden - padną minimum 3 gole. Sytuacja kadrowa Barçy powoli zaczyna wracać do normy. W meczu z Levante na boisko wrócił Dani Alves, karę za czerwoną kartkę w meczu o Superpuchar Hiszpanii odcierpiał już Piqué. W ostatniej chwili z powodu urazu szyi z listy powołanych wykreślony został Jordi Alba, zastąpił go Douglas. Po sporych rotacjach w meczu z Levante można przewidzieć, że tym razem Luis Enrique pośle w bój najsilniejszą możliwą jedenastkę.

Ostatnie 5 meczów ligowych Barcelony z Celtą:
Celta 0:1 Barcelona (5.04.2015)
Barcelona 0:1 Celta (1.11.2014)
Barcelona 3:0 Celta (26.03.2014)
Celta 0:3 Barcelona (29.10.2013)
Celta 2:2 Barcelona (30.03. 2013)

drugi typ:
Barcelona - 2

22:00 Las Palmas - Sevilla
Typ 2
kurs; 2.30
buk: betsson

wynik 0:2
⛔

Krótko i na temat. Czas odbić się od dna tabeli. Spotkanie z beniaminkiem może być przełomowym dla piłkarzy gości i jestem zdania, że tak się stanie. Sevilla prezentuje się nieźle na boisku, ale ciągle im czegoś brakuje....
Dziś w ich głowach jest zapewne przywiezienie tylko i wyłącznie trzech punktów, a że przeciwniki nie jest zbyt wymagający to gram czysta dwójkę po zabójczym kursie!

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 Valencia - Granada
Kurs: 1.43
Buk: betsson
✅

Już dzisiaj startujemy z 6. kolejką Primera Division. Nietoperze podejmować będą u siebie zespół Granady. Obie ekipy nie najlepiej rozpoczęły sezon. Valencia nie wygrała żadnego z trzech spotkań - ostatnio poległa z Espanyolem i zremisowała z Betisem. Wcześniej, w LM pokonał ją Zenit. Granada przegrała trzy ostatnie mecze - z Realem Sociedad, Madryt oraz z Villarreal. Gospodarze są bardzo zdeterminowani żeby wygrać dzisiejsze spotkanie i wrócić na zwycięską ścieżkę. Dodam, że Granadzie nie najlepiej się gra w Valencii. Goście na osiem spotkań rozegranych na Mestalla musieli uznać siedem razy wyższość gospodarzy, a w 2014 roku zremisowali. Także wszystkie aspekty są dzisiaj za Valencią i ja również idę w ich stronę.
Przewidywane składy:
Valencia (1-4-3-3): Jaume - Barragan, Abdennour, Mustafi, Orban - Perez, Fuego, Parejo - Feghouli, Alcacer, Piatti.
Granada (1-4-2-3-1): Fernandez - Lopes, Babin, Lomban, Biraghi - Krhin, Marquez - Success, Rochina, Mendez - El-Arabi.
---
Nie zagrają:
Valencia: Alves, Ryan, Gaya, Gomes (kontuzje)
Granada: Perez, Mainz (kontuzje)

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:00 Barcelona - Las Palmas
Typ; 1 Handicap (0-3)
Kurs: 2.70
Buk: betsson

wynik: 2:1
⛔ Dawno tak gównianej gry nie widziałem!

Taki piękny kurs to aż grzech nie zagrać. Barcelona jest daleko od swojej wysokiej formy, ale dzisiaj przyjeżdża do nich beniaminek, którego trzeba rozstrzelać i złapać oddech. Wszyscy są odpowiednio zmobilizowaniu na to spotkanie, a gazeta Sport umieściła dziś na okładce tridente Barçy, zapewniając, że ma ono ochotę na bramki. Wracając do ostatniej porażki z Celtą, to gospodarze mieli swoje sytuacje i każdy kto oglądał ten mecz wie, że tak było. Zabrakło tylko skuteczności i szczęścia żeby piłka znalazła miejsce w siatce. Goście przyjeżdżają dziś do jaskini lwa, gdzie mam nadzieję, że zostaną pożarci przez naruszą ostatnią porażką Barcelonę. Dodam, że ekipa z Las Palmas zapewne postawi autobus i będą szukać szczęścia w kontrach...
Co do składu gości to za dużo nie powiem. W Barcelonie zabraknie Alby, Bravo, Vermalena, Mathieu?. Linia pomocy jak i atak będzie bez zmian czyli - Busquets, Iniesta, Rakitić. Atak wiadomo MSN. W obronie zobaczymy zapewne Adriano, Pique, Mascherano i Alvesa.

drugi typ:
Barcelona -4 gole po kursie 4.80
!

20:30 Lech Poznań - Górnik Zabrze
Kurs: 2.30

Wynik: 1:1
✅

Po raz kolejny idę w stronę Zabrzan. Tak jak wspomniał kolega wyżej, goście nie mają najlepszych statystyk w spotkaniach z Kolejorzem - ale jak napisałem są to tylko statystyki. Dziś oba kluby są na dnie tabeli i jestem zdania, że dzisiejszy wynik będzie zależał od dyspozycji dnia . Lech jak i Górnik są daleko od swojej idealnej formy, a ich pozycje w tabeli są dla nas wszystkich zaskoczeniem. Dziś na pewno nie zabraknie walki i ambicji na boisku dlatego powinniśmy się spodziewać ciekawego widowiska.
Lech w tygodniu rozegrał mecz PP, lecz nic ciekawego nie pokazał. Goście natomiast rozegrali sparing w Rybniku, który wygrali skromnie 1:0. Co do składów to niespodzianek nie przewiduje. Oba kluby powinny wyjść w takich samych garniturach jak w poprzedniej kolejce. Na koniec dodam, że do Poznania wybiera się koło 1000 grupa sympatyków gości, także i na trybunach będzie ciekawie!

Lech: Burić – Kędziora, Kamiński. Arajuuri, Douglas – Dudka, Linetty – Lovrencsics, Jevtić, Pawłowski – Kownacki
Trener: Maciej Skorża

Górnik: Kasprzik – Widanow, Danch, Szeweluchin, Kosznik – Sobolewski, Grendel – Gergel, Kwiek, Madej – Korzym
Trener: Leszek Ojrzyński

Otrzymane punkty reputacji: +1
ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
15:30 Lechia Gdańsk - Zagłębie Lubin
Kurs: 2.00

wynik: 3:1
✅

W niedzielne popołudnie zawitam do Gdańska, gdzie tamtejsza Lechia podejmować będzie zespół Zagłębia. Zacznijmy od gości, którzy na razie są rewelacją rozgrywek. Ich bilans na dziś to 4-3-2, co daje im wysokie 4. miejsce w tabeli. W ostatnich pięciu meczach do siatki rywala trafiali aż 13 razy!. Lechia natomiast jest dopiero 14. w tabeli, a ich bilans to 1-5-3. W ostatnich pięciu meczach trafiali sześć razy do siatki rywali, wynik słaby, ale co mecz potrafią coś ustrzelić. Obie ekipy mają kim straszyć w ataku dlatego też gram over 2.5. Na koniec dodam, że ostatnie spotkania pomiędzy tymi drużynami kończyły się overowo!

Lechia Gdańsk - Zagłębie Lubin : Obie drużyny strzelą bramkę - TAK 1.75 betsson ✅

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Barcelona - Bayer
Typ: powyżej 2.5 gola

Wynik: 2:1
✅

Już jutro na Camp Nou Barcelona podejmować będzie u siebie lidera grupy Bayer. Oba kluby w całej dotychczasowej kadencji spotkały się ze sobą dwa razy. W tych dwóch pojedynkach zwycięsko wychodziła Barcelona pokonując kolejno swojego rywala 1:3 i 7:1. Gospodarze nie są w najlepszej formie strzeleckiej, a na dodatek stracili swojego asa Messiego na 7-8 tygodni. W jego miejsce zapewne wskoczy słaby Munir, bo niestety kadra jest mała ze względu na zakaz transferowy. Pomimo tego to Barca jest faworytem w tym meczu i zapewne strzeli swojemu rywalowi dwie/trzy bramki. Goście nie radzą sobie najlepiej na wyjazdach, dopiero w ostatniej kolejce wygrali 0:3 z Werderem. Jednak trzeba dodać, że świetnie zaczęli sezon w LM pokonując BATE 4:1!. A jakiś tam potencjał w ataku mają, a na kulawą obronę Barcy to wystarczy żeby ustrzelić choć jedną bramkę. Stawiam na 3:1 dla gospodarzy,a taki wynik pozwoli mi zgarnąć kasę.

skromnie:

20:45 Barcelona - Bayer Leverkusen Typ: 1 Handicap (0-1) kurs: 2.10
⛔ 2:1

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Manchester United - VfL Wolfsburg
Typ: Liczba bramek: powyżej 2.5

Wynik: 2:1
✅

Nie zwalniamy tempa i jedziemy dalej...
Szybko i na temat. Obie ekipy bardzo dobrze sobie radzą w obecnie trwającym sezonie. To, że Manchester u siebie jest overową ekipą wiemy nie od dziś. Zobaczcie sami:
26.09.15 PRE Manchester Utd Sunderland 3 : 0
23.09.15 CAP Manchester Utd Ipswich 3 : 0
12.09.15 PRE Manchester Utd Liverpool 3 : 1
22.08.15 PRE Manchester Utd Newcastle 0 : 0
18.08.15 LIG Manchester Utd Club Brugge 3 : 1

Wyniki same mówią za siebie. Gospodarzy przystąpią do dzisiejszego meczu trochę osłabieni, gdyż zabraknie min. Carricka, Valencii, Herrery czy też obrońców Shaw i Rojo. Jednak Van Gaal ma na tyle szeroką kadrę, że spokojnie te dziury załata młodymi zdolnymi chłopakami jak min Depay.
Goście również są w niezłej formie. W lidze zajmują 4. miejsce. Ich gra może się podobać, a z taką grą na pewno są w stanie coś ustrzelić na Old Trafford. Dlatego też gram over 2.5 po fajnym kursie i polecam wszystkim ten Typ. Dodam, że obie ekipy spotkały się dotychczas tylko dwa razy i oba spotkania kończyły się over 2.5 gola!

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
PODSUMOWANIE WRZEŚNIA:
PODANE TYPY: 47
TYPY NA PLUS: 20 ✅
TYPY NA MINUS: 27 ⛔
ZWROT: 1

1. 21:05 Legia Warszawa - Napoli
Typ: 2
Wynik: 0:2 ✅

Już chyba bardzo dużo zostało napisane odnośnie tego spotkania. Ja w tym meczu widzę duże value!. Legia jest kompletnie bez formy - wystarczy spojrzeć na ich ostatnie wyniki w lidze. Do dzisiejszego meczu na pewno przystąpią zmobilizowani, ale czy to wystarczy na świetnie grających ostatnio gości? ja w to wątpię!. Napoli przyjedzie dzisiaj do Warszawy trochę osłabione gdyż zabraknie Insigne, Hamsika oraz Hysaja. Wszyscy mają kontuzje, lecz takie gwiazdy jak Higuain, Callejon czy Mertens powinni wystarczyć na słabą Legię!
Kadra Napoli na mecz z Legią: Reina, Rafael, Gabriel, Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Strinic, Chiriches, Luperto, Allan, Valdifiori, Jorginho, David Lopez, Chalobah, Callejon, Gabbiadini, Mertens, El Kaddouri, Higuain.

Do góry Bottom