>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy - Yomash17

juventino8 21

juventino8

Użytkownik
Hej, przeglądałem trochę tematów apropo obstawiania i uznałem Twój za najlepszą opcję dla mnie i zamierzam grać Twoje typy a w zasadzie dziś już pierwsza wygrana na koncie dzięki Tobie. Chciałbym tylko żebyś mi powiedział jak stawkować to na początku. Dodam też że wstępnie przeznaczyłem na Twój system 20 zł i dziś zagrałem za połowę stawki. Mam zamiar grać wciąż za połowę puli aż osiągnę mniej więcej 50 zł. Wtedy dogram do 60 i będę grał już niezmiennie za 1/3 całej puli aż wejdę na poziom ok. 200 zł. później się zobaczy. Co myślisz?

U 62

uzytkownik-96548

Użytkownik
Do juventino8

Myślę, że sposób stawkowania dobierasz właściwy. Ja zaczynając dany temat aż do teraz stawkuje w zależności od tego czy dany typ jest „pewniejszy”. Oczywiście na początku wyglądało to trochę różnie. Pamiętaj, że początki zawsze są ciężkie, a czym dalej łatwiej nie jest. Najważniejsze to mieć plan na grę i nie podpalać się tak jak ja np. w typie 46 i 47 (niby odrobiłem typ 46 ale sporym kosztem nerwów). Obecnie mam dobrą serie w obstawianiu ( korzystaj póki trafiam ;)) i nie chciałbym jej przerywać, no ale zobaczymy co będzie po 60 typach.

Mam nadzieje, że choć trochę pomogłem. Rozpisywanie się nie leży w mojej naturze :-(
Życzę Ci powodzenia i serdecznie dziękuje za śledzenie tematu

U 62

uzytkownik-96548

Użytkownik
Typ 56.

Juventus - Monaco -------------under 3.5 gola----------1.18
Thiem D. -Pouille L.-----------1-------------------------1.22 seria zatrzymana ⛔

Kurs= 1.43
Stawka= 198

juventino8 21

juventino8

Użytkownik
jasne, pomogłeś dużo, ja nie jestem do końca początkującym, po prostu część budżetu przeznaczam na Twój sposób, sam oprócz tego będę grał ???? ale mam nadzieję, że tu będzie Ci szło jak najlepiej. Czekam na typ ???? pozdrówka
Złe dobrego początki ???? nie zrażam się tym pudłem! ???? Mam nadzieję, że nie przyniosłem pecha a to tylko przypadek

przem966 143

przem966

Użytkownik
Hej Yomash17. Twoja gra jest bardzo dobra. Szkoda, że wcześniej nie zaglądałem tutaj. Chciałbym pogratulować wielu trafnych typów. Mam nadzieję na dalsze typy. Szkoda tych porażek ale i dla mnie były mega zaskoczeniem. No cóż.... Mam nadzieję, że dalej będzie lepiej.

U 62

uzytkownik-96548

Użytkownik
PODSUMOWANIE TYPÓW OD 1-20
Typy od 41-60:
Wygrane - 15
Zwrócone - 0
Przegrane - 5
Trochę mnie poniosło w ostatnich typach i wypracowane 3 tys zamieniają sie w 2. Niestety nie mam nic na swoją obronę, bo popełniłem dziecinne błędy w doborze typów jak i stawek. Nowy cel to 2500 ( hehe ???? ). Przy zejściu poniżej 1700 robię dłuższą przerwę do gry. Dziękuje za wsparcie wyrażane w tym temacie jak i po wciśnięciu plusika oraz przez prywatne wiadomości.

Myślę, że po serii ostatnich typów mam sporą nauczkę, która czegoś mnie nauczyła.
Jak zawsze pozdrawiam śledzących temat.

U 0

Usunięty użytkownik 89992

Gość
Też się zaciąłem na Wolfsburgu, strasznie słabo zagrali, ale zrobiłem kontrę na live i hajs się zwrócił

Do góry Bottom