Na dzisiaj chyba wystarczy, kupon do przodu ???? Na jutro został tylko 1 under.Pierwszy typ jest bardzo ciekawy bo kursy wachaja sie od 1,95 po 1,50, statystyki, forma przemawia za Salzburgiem, co do Pettera Northuga jest on najlepszym z Norwegów i głównym faworytem do złota, typ na pudło, no i ostatni mecz Ajaxu, statystyki równiez przemawiają za Ajaxem no i do tego dochodzi własny teren na którym nie mają zwyczaju przegrywać.
Tylko żałować że nie grałem za większą kasę. ????Dzisiaj wszedł mi jeden kuponik ktory nie podałem na forum ogolnie 83 zł do przodu - nie liczę do statystyk kupon moge umieścić na forum
(Co mnie cieszy w innym kuponie którym nie podałem na forum również w ostatniej minucie strzelili, ale na zwyciestwo i tylko 15 zł na minus - nie wliczam do statystyk, screen do wgladu dla chetnych)4 podane typy za 100 zł, kursy spadają wiec warto decydować się wczesniej ????
No i tutaj nie wiem czy dobrze obstawiłęm i jak buki podchodza do tego - 1 runda - pierwsze skoki czyliDlaczego Finlandia?Dlaczego na 1 runde? Dzisiaj niestandardow kolejność, pierwszy skacze najsłabszy z Polaków Byrt a nie jak zwykle to bywa Stoch, Byrt bardzo kiepsko skakał w graniach 100 m tylko w kw 116m, i finskich skoczkow skacze Hautameaki ktory w kwalifikacjach skoczyl ponad 120 m, mysle ze jest to bardzo dobry typ i lada chwila zostanie zmieniony