vertigo
Użytkownik
Ostatni gem Nadala trwał ponad osiem minut, nie chcieli tego skończyć ale w końcu Hiszpan wyciągnął z 3:5 na 7:5, klasa. Real w pięć minut trafił trzy bramki po przerwie i sprawę załatwił szybko, nie tak jak Manchester, który postanowił sobie zagrać na 40% możliwości.7# krok czwarty.
Real Madrid vs. Mallorca [1:2] 1x2 Live Betting @ 1,45
Tomas Berdych [CZE] vs. Rafael Nadal [ESP] [0:0] @ 1,44
@ 2,09
stawka: 193,60
do wygrania: 404.62
pozostało na koncie: 0.
wóz albo przewóz, krok nr 4.
W poście nr 19 nie pogrubiłem typów, można było się domyśleć po kursach. Screen z ComeOn, tak dla potwierdzenia.
@arminvanbuuren - niestety nie, to był handi trójstronny. Dlatego byłem tak zły na siebie, bo sam sobie dodałem -1 (czyli tak naprawdę -1.5) po śmiesznym wręcz kursie (1.32) a 1.12 na zwycięstwo spokojnie by podbiło do podwojenia.
Z happy endem dziś. Kolejna dobra wiadomość, że dzięki takiemu obrotowi sprawy jestem coraz bliżej wykonania pełnego obrotu bonusem (brakuje już tylko 204,40 z 1000). Na koncie z kolei ponad cztery stówki i żeby zminimalizować dodatkowo błędy przechodzę na 5-stopniową progresję. Ściągawka stawek jest w załączniku w poście wprowadzającym. Nocka przerwy, choć kusiło Utah Jazz.