>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy tylko na Plus

lalo 36

lalo

Forum VIP
Witam, mam taką drobną dygresje; dlaczego wpisujesz już trafione typy ? Bo Japonia +1.5 weszła około godziny 12 w południe a Lacko wpisujesz po wygranym zaciętym pierwszym secie i w drugim kiedy ma już prawie wygrany mecz a do tego dorzucasz pewniaka z kursem 1.3 ... Po co dodajesz takie typy ? Kogo chcesz oszukac ? Mam nadzieję że przemyślisz sobie to co napisałem i usuniesz ostatniego posta...;&gt;
pozdrawiam !

szpil 313

szpil

Użytkownik
Sparta Rotterdam powyżej 2.5 + Rapid Bucuresti 20zł @ 2.52 ✅ 8zł anulowany, 5:3
Aarau DNB 20zł @ 2.62 zwrot
Bochum 60zł @ 1.80 ⛔
Zysk: -52zł
Topic: -52zł

szpil 313

szpil

Użytkownik
Bopanna/Qureshi 24zł @ 2.50 ⛔ 76 63
Live Bopanna/Qureshi 16zł @ 3.00 ⛔
Poziom obydwu zespołów jest podobny, decyduje forma dnia. Value jest po stronie wybranych przeze mnie zespołów. Poza tym, biorę pod uwagę jak zaskakujące są wyniki w tym Mastersie - warto grać underdogów. Poza tym, uważam, że całego Mastersa MD wygra Mirny/Nestor, a jeszcze przed wczoraj Bopanna/Qureshi grali z nimi jak równy z równym, w momencie gdy ich przeciwnicy przegrali z Polską parą. Wysoko nie stawiam, bo w tenisie wszystko jest możliwe, ale sądzę, iż typ warty jest gry.
----
Dołożyłem na Live jeszcze 16zł po kursie 3.00.
----
To co sędzia zrobił z Bopanna i Qureshim to przegiecie -.- nie dziwie sie ze w 2 secie już była nerwówka, no i wynik wygląda jak wygląda... Jakbym miał znowu stawiać, postawił bym identycznie, są lepsi i to dzisiaj pokazali, ale Sędzia ftw.
Zysk: -40zł
Temat: 0zł

jose7 40

jose7

Użytkownik
Witam
Od postu nr 125. coś się bilans tematu nie zgadza.
Nie powinno być +160 tylko +60 gdyż 24 + 36= 60 a nie 160.
Pozdrawiam

szpil 313

szpil

Użytkownik
Post powyżej się zgadza, ale niestety przegrana MANU pogrzebała moją kasę, nie mówiąc już o innych typach. Zaczynam od nowa, wpłacam na Bet365 200zł. Próbuję złapać dawną passę, mam nadzieję, że tym razem mi się uda i coś z tych pieniędzy będzie =]

szpil 313

szpil

Użytkownik
Tomas Berdych +1.5 games 20zł @ 1.80 ✅
David Ferrer - Wygra 2-1 10zł @ 4.33 ⛔
---
Ogólnie ciężki w typowaniu mi się wydaje ten turniej, wiele niespodzianek. Sądzę, iż Berdych nie miał zbyt wiele szczęścia w tym turnieju, ale pokazał, że potrafi grać, że ma formę i że nawet z najlepszymi nie odpuszcza. Dzisiaj jest bardzo ważny dla niego mecz. Uważam, że pierwszego seta wygra Berdych, a później do roboty się weźmie Ferrer i dokończy to spotkanie. Z tego co wiem, Ferrer żeby wyjść z pierwszego miejsca i nie trafić na Federera to musi wygrać to spotkanie, natomiast Berdychowi, żeby wyjść z 2 miejsca potrzebny jest jeden wygrany set. Mogę się mylić... Dla obydwu graczy wynik 2:1 dla Ferrera jest wygodny, dlatego sądzę iż właśnie takim też wynikiem się zakończy to spotkanie.

szpil 313

szpil

Użytkownik
Matthias Bachinger v Frank Dancevic: Powyżej 22.5 + Daniel Brands 20zł @ 2.87 ⛔ 0:2 (19 gemów), 2:1
Mahesh Bhupathi i Leander Paes 100zł @ 1.61
---
Drugi typ by Hellriser

szpil 313

szpil

Użytkownik
Arsenal + Legia Warszawa DNB + Tottenham DNB 30zł @ 2.94
Arsenal v Fulham (Strzelec pierwszego gola): Robin Van Persie 10zł @ 3.60
Sunderland wygra różnicą 1 gola 10zł @ 3.50 ⛔
Sunderland + Arsenal -1.5 20zł @ 3.91 ⛔

Do góry Bottom