>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy - Tenis/Żużel/E-sport

M 0

marcinmcz

Użytkownik
Cześć! To mój pierwszy post na forum. Śledzę je już dość długo, ale zawsze udzielałem się biernie.
Od jakiegoś czasu obstawiam, zaczynałem z progu 20 zł i wzbogaciłem się na 245. Niestety moja samokontrola jest poniżej krytyki i przy stawkach 5-10zł przy których budowałem budżet, bo kilku wygranych stałem się zbyt pewny siebie i zarobione pieniądze szybko utonęły.
Tworzę ten temat aby w jakiś sposób się kontrolować.
Pozostały budżet: 85 zł.
Kilka zasad których nie będę łamać:
1. AKO tylko i wyłącznie 2 zdarzenia,
2. Nie obstawiam NBA (Wszyyyyystko się może zdarzyć, a że to tu utopiłem znaczną część budżetu to wolę nie kontynuować NBA (Dziękuję wam GSW) ).
3. Single gramy 1.2-1.8, nie wyższe.
4. Gram za maksymalnie 10% swojego budżetu i do tego też dążę. Po uzyskaniu 10% więcej budżetu niż na początku dnia zamykam dzień.
Będę obstawiał najczęściej tenis i e-sport. Żużel również o ile pojawi się na Pinnaclesports.com bo tutaj obstawiam!
W trakcie pisania tematu live:
Andrea Arnaboldi - Konstantin Kravchuk
Przy stanie 0-1 (6-7) w setach i 2-5,
Typ: Arnaboldi +4,5 ✅
Stan konta: 89,04

M 0

marcinmcz

Użytkownik
WTA Miami
Kuznetsove - Bacsnikszy
Obie zawodniczki turniej w Miami rozgrywają bardzo dobrze. Pierwsza wyeliminowała z turnieju wyżej notowane od siebie Makarova E. i S. Williams. Nie były to jednak gładki zwycięstwa, każde 3 setowe, z czego w 3 na 4 mecze w tym turnieju był TB.
Bacsnikszy wyeliminowała już zawodniczki takie jak Ivanovic i co najważniejsze dwie znacznie wyżej notowane, S.Halep i 2 zawodniczkę świata, naszą Age.
Obie są w dobrej formie i liczę na zacięte spotkanie, ale nadal wolę bezpieczny typ.
A więc:
Typ: Powyżej 20 gemów ✅✅✅(Miałem nosa, 21 gemów)
Stawka: 9,28
Powodzenia!

M 0

marcinmcz

Użytkownik
ATP Miami
Djokovic N. - Goffin D.
Typ: Djokovic u21.5 gema
Kurs: 1.520

Analiza tutaj jest zbędna. Djoko w żadnym meczu turnieju nie oddał więcej niż 7 gemów, w żadnym z 4 meczów w Miami nie oddał więcej niż 1 swoje podanie.
Djokovic jest w szczytowej formie i nie widzę tutaj żadnych szans na niespodziankę.
Jak dla mnie 6-4, 6-3 dla Djokovica.
Stawka: 10%, czyli 10,57.
EW: 5,51.

Powodzenia ????

M 0

marcinmcz

Użytkownik
Po całym zamieszaniu z forum wracamy na salony.
Przez te paręnaście dni udało się podskoczyć na 134,57, chociaż gdyby nie Goffin wczoraj to byłoby 220 bo zamykał fajny kupon.
Tak czy siak. Lecimy dalej.
Stan konta: 134.57 zł
Dzisiaj będzie trochę tenisa, bo jak by tu nie obstawiać QF ATP Monte Carlo!

M 0

marcinmcz

Użytkownik
Dzisiaj zagramy bezpiecznie. Pomimo wczorajszej wygranej Nadala, mnie nie zachwycił. Dał mnóstwo szans na przełamanie, Thiem spękał, a szkoda. Dlatego też nie zagram Nadala na czysto, tylko z handicapem, żeby było bezpieczniej.
Do tego dorzucimy Federera, który moim zdaniem ma duże szanse na finał. A może i nawet na wygranie w Monte Carlo.
Stan konta: 134.57zł

Typ:
Nadal R. - Wawrinka S.
Nadal +1,5 seta @1,332
Federer R. - Tsonga J-W.
Federer -3.5 gema @1,934

AKO @2.570
Stawka:
25zł
EW:
64,40zł

M 0