Oki doki, wracam do gry. Przestaję grać płaską stawką. Nie ma to sensu zwłaszcza w sytuacji że często gram typy które mam świadomość że raczej nie wejdą, ale nie zgadzam się z kursami jakie przygotował bukmacher. No i skoro nie piszę analiz to i nie uprzedzam kiedy tak jest. Natomiast teraz generalnie można stwierdzić że 70j to będą tzw pewniaczki a 10j to jest 'raczej nie wejdzie, ale próbujemy'.
Na dobry początek typ z takiej właśnie kategorii. Pojedynek bokserski Clarke vs Apochi. Clarke raczej lepszy boksersko, lubi walczyć w półdystansie, ciągle skraca dystans. ALE: Apochi nie jest żadnym ogórkiem, ma spore pierdolnięcie i dobrze pracuje lewym prostem. To powinna być wyrównana walka i zwycięstwo Clarke'a nie jest wcale takie pewne. A tymczasem:
Clarke Cheavon -
Apochi Efetobor 6.0 Fortuna
Stawka 10j
10
Po takim kursie głupio byłoby nie spróbować. Mógłbym się tutaj jeszcze porospisywac nad tą walką i tym co zauważyłem analizując ostatnie pojedynki obu zawodników, ale nie o to mi chodzi. Chciałem tylko wyjaśnić co się zmienia. A zmieni się również ilość podawanych przeze mnie typów. Myślę też że ciut częściej będę grał
live niż do tej pory. Mam nadzieję że te zmiany zaowocują już w przyszłym miesiącu. Póki co, wyszło mi to na dobre w tym tygodniu. Pozdro 800
Generalnie sprawdziło się to jak wyobrażałem sobie ten pojedynek. Był dużo bliższy niż przewidywali eksperci. Clarke wygrał 2 do remisu, a w ostatniej rundzie walczył o przetrwanie chwiejąc się nawet po własnych ciosach.