>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy - Stanley 63

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Maj 2014 Szwecja
AIK : Helsingborg
uffffffffff było ciężko ale w końcu 2:1
powyżej 2,5 gola i obie strzelą ✅
2.10 / Bet365
.. co do tego pojedynku to liczę na parę goli bo patrząc na zdobycz bramkową to obie po 6 kolejkach po 9 bramek zdobytych a mecze pomiędzy imi pokazują że jest dosyć ciekawie a średnia bramek zwłaszcza tu na boisku AIK to 3.21 i wyniki 2:1 czy nawet 2:3 tak więc liczę na to że obie strzelą i powyżej 2,5 gola po fajnym kursie ✅
.......................................................................................
✅ 1 ⛔ 0

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Mecz na jutro !
Japonia J-League
Gamba Osaka : Tokushima no i ryzyko się nie opłaciło bo tylko 3:0
Gamba powyżej 3.5 gola ⛔
5.00 / Bet365
.. mecz dopiero jutro ale piszę o nim dziś ! jak już pisałem nie raz na temat Gamby to w/g mnie w tym meczu liczę na ich większą skuteczność niż dotychczas bo uważam że stać ich na to , na ich stadion przyjeżdza ostatni zespół ligi który do tej pory po rozegraniu 11 meczy ma straconych aż 29 goli , obie drużyny to beniaminki w tym sezonie w J-League no ale Gamba prezentuje się trochę lepiej no a gdy zajrzymy do H2H to w poprzednim sezonie kiedy obie były w J2-League to w dwumeczu pomiędzy nimi Gamba była zdecydowanie lepsza bo dwa zwycięstwa i popatrzmy na gole 7:1 dla Gamby dlatego piszę że to taki mecz na przełamanie dla nich i liczę na przynajmniej 4 bramki z ich strony ....... a over 2.5 też niczego sobie bo 2.50 ..... ale ja zaryzykuję ! ⛔
....................................................................................
✅ 1 ⛔ 1

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Japonia J-League Kashima : Nagoya jestem trochę zaskoczony ale wynik 1:2
Kashima i powyżej 2.5 gola w meczu ⛔
2.25 / Bet365
... najskuteczniejszy zespół jak do tej pory w J-League Kashima 22 gole i punkt straty do lidera podejmuje dziś Nagoyę która ma straconych 20 bramek i zajmuje 14 miejsce i jak dla mnie to 3 pkt powinni sobie do swojego konta dopisać gospodarze tym bardzie że z Nagoyą gra im się wyjątkowo dobrze 17-1-3 i gole 44:25 na ich korzyść tak więc po fajnym kursie biorę ! ⛔
......................................................................................
✅ 1 ⛔ 2

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Liga Mistrzów AFC
Kawasaki : Seoul 2:3
obie strzela i powyżej 2,5 gola w meczu ! ✅
2.25 / Bet365
.. faza grupowa zakończona a teraz czas na walkę o trofeum i liczę że doczekamy się w tym meczu paru goli z obu stron a kurs na takie wydarzenie uważam za całkiem dobry i spróbuję skorzystać może tym razem się uda . OBY !
......................................................................................
✅ 2 ⛔ 2

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dania 2 liga
Hvidovre : Bronshoj 1:3
powyżej 2.5 gola i obie strzelą ✅
2.05 / Bet365
.. za chwilę zaczynają tak więc tylko powiem że goście ostatnio w super formie a goście muszą walczyć o byś albo nie być tak więc chyba goli nie zabraknie ✅
.......................................................................................
✅ 3 ⛔ 2

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Austria 2 liga
Pandorf : Horn 0:1
Horn ✅
2.70 / Bet365
.. uważam że niezwykle ważne spotkanie , gospodarze na 4 kolejki przed zakończeniem sezonu są na miejscu przed ostatnim czyli gry w barażach o pozostanie ale jeszcze ze szansami na wyjście z tej strefy pod warunkiem że będą gromadzić pkt jednak z tym ostatnio problem bo na 5 ostatnich swoich spotkań zaledwie 1 zwycięstwo i aż 4 porażki , co do gości to mają nad swoim rywalem 6 pkt przewagi jednak wiadomo gdyby dziś przegrali ta przewaga maleje do zaledwie 3 ale goście ostatnio w formie 3-1-1 a tu na boisku PAndorf jescze nie przegrali tak więc liczę że dziś skasują komplet pkt i definitywnie przypieczętują swój udział w nastepnym sezonie w gronie 2 ligowców ! ✅✅
✅ 4 ⛔ 2

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Polska T-Mobile Ekstraklasa
Cracovia : Piast 1:5
over 2,5 gola i obie strzelą ✅
2.60 / Bet365
.. tu powinna być walka a zarazem i gole , patrząc na dotychczasowe ich spotkania pomiędzy sobą tu w Krakowie to ostatnio taki typ jak mój dziś wchodził bo 2:3 , 2:1 , 3:2 , a to przecież końcówka sezonu i trzeba jeszcze z siebie wykrzesać ostatnie siły bo obu drużynom pkt potrzebne jak rybie woda dlatego liczę na przynajmniej 3 gole no i bramki z obu stron a kurs jak dla mnie super i za drobne można zaryzykować ✅✅
..........................................................................................
✅ 5 ⛔ 2

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dania 2 liga
AB Kopenhaga : Vejle co za spotkanie i powiem że na takie liczyłem a wynik 3:4
powyżej 2.5 gola i obie strzelą ✅
2.40 / Bet365
.. tu może być ciekawie bo gospodarze walczą zaciekle o to by pozostać na zapleczu Superligi a goście patrząc na ich ostatnie wyniki to widać że najlepiej by już zakończyli rozgrywki bo są na miejscu 7 z 8 pkt przewagą nad dzisiejszym rywalem , do zakończenia sezonu co prawda jeszcze pozostało im do rozegrania 7 meczy jednak myślę że ta przewaga jest dosyć spora , z drugiej jednak strony to w razie porażki przewaga maleje do 5 pkt dlatego liczę na otwarty pojedynek co podpowiada nam także H2H gdzie średnia goli tu to 3,14 i przeważnie obie strzelali po golu a kurs w/g mnie warty zainwestowania może nie grubej gotówki ale za jakieś drobniejsze ! ✅✅✅
..................................................................................
✅ 6 ⛔ 2

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Szwecja 1 liga
AIK : Elfsborg 2:1
obie strzelą ✅/ 1.66 / Bet365
.. zapewne najciekawszy pojedynek z 3 meczy które dziś zostaną rozegrane , gospodarze miejsce 6 i fajny stosunek bramek 15:14 co pokazuje że ze strzelaniem nie ma za wielkiego problemu no a obrona do najmocniejszych formacji nie należy , goście w tym sezonie grają dobrze i zajmują 2 miejsce a ich stosunek bramkowy to 16:7 pokazuje że i tu ze zdobywaniem nie ma problemu a obrona niczego sobie jednak dziś myślę że bramkę mogą stracić a kurs 1.66 uważam za dobry ! ✅✅
..........................................................................................
✅ 7 ⛔ 2

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Niemcy Bundesliga
Hamburger : Gr. Furth 0:0 ( tylko 2 :zoltakartka: )
ilość kartek / powyżej 4.5 ⛔
2.20 / Bet365
.. w/g mnie bardzo ostry pojedynek pomiędzy Hamburgiem a Gr. Furth a na dodatek sędzią jest pan Felix Zwayer który w tym sezonie sypał kartkami dosyć obficie , w Bundeslidze pokazał 65 żółtych i 4 czerwone a ogólnie w 37 meczach 155 żółtych i 10 czerwieni no dodając do tego stawkę tego spotkania to typ może być realny !
...........................................................................................
✅ 7 ⛔ 3

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Niemcy / Puchar FINAŁ
Dortmund : Bayern Monachium 0:2 bez czerwieni
czerwona kartka / tak ⛔
4.40 / Unibet
.. miałem taki typ dać w TD ale ostatecznie skończyło się na meczu Gamby , tu podaję typ na który zagram , wiadomo że obie ekipy spragnione są tego trofeum no bo Dortmundowi w lidze nie wyszło zdobycie tytułu mistrza natomiast Bayern wiadomo tytuł wywalczył ale jest mocno podrażniony odpadnięciem z Ligi Mistrzów tak więc potrójna korona już nie jest potrójną i nie wiadomo czy będzie podwójna bo patrząc na ich bezpośrednie pojedynki a szczególnie biorąc pod uwagę Puchar Niemiec to tu dominują piłkarze Borussii tak więc nerwowo dziś będzie i to w/g mnie na 100 % no i sędzia pan Florian Meyer który zaglądając na mecze które sędziował z udziałem tych drużyn to czerwieni było mnóstwo dlatego liczę na taki kartonik dziś ! ⛔
...................................................................................
✅ 7 ⛔ 4

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Szwecja 1 liga
Orebro : Gefle 2:2
obie strzelą / 1.83 / Bet365 ✅
.. walka zespołów które walczą o bezpieczne miejsce i liczę na otwarty pojedynek a zarazem gole i to z obu stron bo gdy zajrzymy do ich spotkań to przeważnie tak jest ! ✅✅
✅ 8 ⛔ 4

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Jagiellonia : Śląsk 0:3 ( pierwszy gol Śląska już 14 min )
Śląsk zdobędzie gola przed 61 min gry ✅
1.83 / Bet365
,, mecz drużyn które już są spokojne o swój byt czyli mecz na luzie dla obu drużyn , mój typ to gol dla Śląska przed upływem 61 min gry i zaglądając jak Śląsk zdobywa gole w meczach wyjazdowych to wygląda to tak :
- 0-15 / 2 gole
- 15-30 / 5
- 30-45 / 5
- 45-60 / 3
wychodzi mi że 15 goli chłopaki zdobyli w meczach wyjazdowych do 61 min gry i uważam to jest sporo , w spotkaniu w tym sezonie na Jadze wynik 3:1 dla Jagi a gol dla Śląska to 26 min dlatego uważam że ta granica jaką buk wystawił czyli 61 min gry to warto chyba zagrać na bramkę tak też czynię !
✅ 9 ⛔ 4

Otrzymane punkty reputacji: +3
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Cracovia : Korona 1:1 gol dla Korony 66 min UFFFFFFFFFF
czas pierwszego gola drużyny / Korona gol przed 69 min gry ✅
1.83 / Bet365
.. pójdę w ślad za wczorajszym typem i tu ta granica trochę większa bo aż 69 min gry , co prawda Korona w meczach wyjazdowych nie jest jakoś szczególnie bramkostrzelna bo chłopaki w meczach wyjazdowych strzelili zaledwie 11 gola ale z drugiej strony Cracovia ma bilans bramkowy u siebie 20:28 a zaglądając do H2H to raczej Koronie udaje sie tutaj zdobywać gole bo pierwszy ich mecz tutaj w tym sezonie to ich zwycięstwo 2:1 a gole zdobyte w 40 i 58 min tak więc w tym meczu także liczę że im się uda a kurs 1.83 wydaje mi się do wzięcia i tak też czynię ! ✅✅
....................................................................................
✅ 10 ⛔ 4

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Wisła : Górnik 10 minuta gry i 1:1 Koniec 2:3
czas pierwszego gola drużyny / Wisłą przed 51 min gry ✅
1.83 / Bet365
.. no to trzeba iść tym tropem co poprzednie typy , tym razem padło na naszą Ekstraklasę i spotkanie pomiędzy Wisłą i Górnikiem , Wisłą co prawda ostatnio nie jest w super formie bo wyniki są niezbyt zadowalające ale u siebie grają dobrze w tym sezonie i bilans to 11-2-3 no i gole 28:6 tak więc na gola z ich strony chyba możemy liczyć a jak to się ma do czasu strzelania goli :
- 0:15 / 3
- 15:30 / 4
- 30:45 / 6
co daje nam 13 goli w pierwszej połowie dlatego liczę że i dziś ustrzelą coś przed 51 min gry ! ✅✅
✅ 11 ⛔ 4

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Szwecja
... nawiażę do mojego typu w TD i tu też jak w typach wyżej liczę na gola w wykonaniu gości a przedział do 48 min uważam za dobry ...
Falkenbergs : Hacken 3 minuta gry i 0:1 KONIEC 1:1
czas pierwszego gola drużyny / Hacken gol przed 48 min gry ✅
1.83 / Bet 365 ✅✅
✅ 12 ⛔ 4

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Liga Mistrzów FINAŁ
Real M : Atl. Madryt 1:1 dogrywka 4:1 / karny był ale w dogrywce trudno !
rzut karny / Tak ⛔
3,60 / Unibet
.. coś mnie tu kusi na rzut karny , sędzia jest B. Kuipers ( Holender ) a sytuacji podbramkowych wydaje mi sie będzie sporo w tym spotkaniu no i zobaczymy ! ⛔
........................................................................................
✅ 12 ⛔ 5

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
FINLANDIA
Mariehamn : Lahti 0:0
czas pierwszego gola drużyny / Mariehamn gol przed 53 min gry ⛔
1,83 / Bet365
.. no to znowu czas pierwszego gola , tym razem uważam że gospodarze zdążą strzelić przed 53 min biorę to z statystyki która podpowiada że na 3 ostatnie mecze z Lahti u siebie tak było a w tym sezonie dopiero po 9 kolejkach bilans bramkowy gospodarzy to 10:15 a większość bo 7 z tych goli strzelili w domu , bilans z Lahti u siebie to 4-6-2 ale gole 21:16 tak więc liczę na ich gola może juz w pierwszej połowie ! ⛔
✅ 12 ⛔ 6

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Polska T-Mobile Ekstraklasa
Zawisza : Górnik 0:1
obie strzelą / Bet365 / kurs 1.66 ⛔
.. Górnik ostatnio prezentuje się całkiem całkiem a zdobywanie goli u niego stało się normalnością bo ostatnie 5 kolejek to 10 goli zdobytych tak więc dziś liczę że coś trafią , Zawisza przed własną publiką w 17 meczach 28 goli a z Górnikiem w tym sezonie idzie im super tak więc możemy się spodziewać goli z obu stron a kurs całkiem dobry !
........................................................................................
✅ 12 ⛔ 7

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dania 3 liga
Avarta : Helsingor 3:3
Avarta powyżej 1.5 gola ✅
2.20 / Bet365
.. gospodarze muszą ciągle walczyć o byt a dziś podejmują zespół z bezpiecznego 4 miejsca i praktycznie dla nich sezon się już zakończył co pokazują ich wyniki , w pierwszym ich spotkaniu Avarta wygrywa na Helsingor 3:2 a ogólnie to z Helsingor gra im się nie żle dlatego te dwa gole z ich strony powinny paść i tak też typuję ✅✅✅
✅ 13 ⛔ 7

Do góry Bottom